Becali clarifica situatia lui Piturca

Sambata, 07 August 2010, ora 14:28
3848 citiri
Becali clarifica situatia lui Piturca

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit, sambata, despre situatia antrenorului Victor Piturca.

"Nu va pot spune clar despre ce e vorba si ce va fi! Doar va pot spune ca e posibil sa colaboram din nou impreuna. Trebuie sa mai vorbesc cu el. Piturca este la el acasa, nu pot da detalii. Sunt niste neintelegeri la contract.

Mi-am pus toti prietenii sa il convinga sa revina la echipa. Piti nu s-a suparat din cauza declaratiilor, este vorba de ratiuni financiare. Daca o sa tina tot asa... e ceva de neimaginat", a spus Gigi Becali la Realitatea TV.

Patronul echipei din Ghencea a dezvaluit ca Piturca a discutat cu jucatorii inainte sa renunte la functia de antrenor.

"Piturca le-a spus jucatorilor ca e posibil ca duminica sa fie cu ei la antrenament, daca punem lucrurile la punct. Daca fac un joc frumos, e posibil ca jucatorii sa il convinga pe Piturca sa revina", a mai spus Becali.

In incheiere, Becali a precizat ca nu s-a certat cu Victor Piturca. "Ne-am despartit razand, este doar o problema de negocieri", a conchis Becali.

Victor Piturca se afla in acest moment la locuinta sa din Pipera, in timp ce Becali este la Brasov, in asteptarea meciului care va incepe la ora 21:00.

C.M.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Steaua, #demisie Piturca , #Victor Piturca