Meme Stoica, pus la colt de Becali

Joi, 10 Martie 2011, ora 18:49
2770 citiri
Meme Stoica, pus la colt de Becali

Gigi Becali, patronul Stelei, s-a implicat pana la urma in conflictul dintre Mihai Stoica si Victor Piturca, luandu-i partea fostului selectioner. Managerul "ros-albastrilor" a fost pus la colt public si nu a avut nicio reactie pana in acest moment.

Daca pana acum Becali anunta ca nu il intereseaza disputa dintre Meme si Piti, iata ca latifundiarul a ales sa se implice, insa numai dupa ce a fost amenintat de antrenor.

"Nu o sa il mai vedeti pe Meme ca va face scandal la conferintele de presa. Nu avea voie sa raspunda astfel, in alt cadru si alta conjunctura era treaba lui. Am vorbit cu el si o sa vedeti ca asa ceva nu se va mai intampla. Viata mea nu se rezuma la scandaluri, eu nu ma ocup de barfe!", a tunat Gigi Becali pentru ca mai apoi sa ii aplice o noua lovitura lui Stoica:

"Meme nu e in masura sa spuna daca sau cand vine Piturca. Nu garanteaza el, nu este patron. Eu decid!"

In final, Gigi Becali a admis ca Stoica ramane la echipa numai pentru ca este o persoana agreata de galerie.

"La ora asta, am nevoie de el, gestul de a sta in genunchi a fost pentru mine aur. Cel mai important lucru la ora asta este galeria. Trebuia sa fac un pas pentru a ma impaca cu galeria. Eu am insistat sa ramana, am nevoie de el in relatia cu suporterii. Mi-au zis unii din galerie ca daca il dau afara iese iar nenorocire. Eu nu vreau sa-i fac rau familiei mele", a incheiat Becali.

Mihai Stoica si Victor Piturca s-au contrat violent in ultimele zile, cei doi jignindu-se grav prin intermediul unor aparitii in mass-mesia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Becali pune colt meme stoica, #razboi Piturca Meme Stoica, #Gigi Becali Meme Stoica , #Victor Piturca