Oamenii lui Becali, dati afara de Piturca

Vineri, 23 Iulie 2010, ora 07:35
4659 citiri
Oamenii lui Becali, dati afara de Piturca

Victor Piturca schimba din temelii aparatul administrativ al Stelei, fostul selectioner indepartandu-i deja de langa echipe pe oamenii de incredere ai patronului Gigi Becali.

Astfel, mai toti machidonii trimisi de latifundiar sa se "ingrijeasca" de fotbalisti au fost dati afara de Piturca si inlocuiti cu oameni in care tehnicianul are mai multa incredere.

Cotidianul Click anunta, in editia tiparita de vineri, ca Marius "Mache" Ianuli si Mihai Teja au fost indepartati din staff-ul "ros-albastrilor", doar primul fiind salvat de Becali, care i-a oferit un post in departamentul de marketing. Cei doi au fost inlocuiti de Ovidiu Costesin si Gabriel Boldici, acestia facand echipa cu fostul mare jucator Adrian Bumbescu.

Alt om al patronului, Stere Muzac, este si el pe faras, urmand a fi dat afara cat mai curand.

Piturca a facut curatenie si la Academia de tineret, unde a adus numai foste glorii ale clubului in locul unor oameni ca Gheorghe Gigel, Valentin Becali sau Bebe Alexe.

Nici Valeriu Argaseala nu a scapat de restructurare, acesta fiind retrogradat din functia de presedinte al Stelei in cea de director economic. In aceste conditii, Argaseala nu mai are practic nicio legatura cu echipa de fotbal, el ocupandu-se exclusiv de treburile administrative.

5 foste glorii ale clubului din bulevardul Ghencea au fost aduse de Piturca la Academie, Mihail Majearu, Radu Troi, Vasile Aelenei, Stefan Sames si Lucian Balan.

Iata cum arata noua organigrama a conducerii "ros-albastrilor":

Viorel Paunescu - presedinte de onoare

Emerich Ienei - presedinte executiv

Victor Piturca - manager general

Valeriu Argaseala - director economic

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Piturca concediaza oameni Becali, #machidoni dati afara Steaua, #organigrama conducere Steaua, #Argaseala retrogradat Steaua , #Victor Piturca