Ce le atrage pe femei cu adevarat la barbati?

Miercuri, 21 Octombrie 2009, ora 12:36
13590 citiri
Ce le atrage pe femei cu adevarat la barbati?

Nu doar un abdomen ca al lui David Beckham sau un chip ca al lui Johnny Depp fac femeile sa vibreze. Exista o multitudine de alte caracteristici la care femeile reactioneaza, unele la care nici macar nu te astepti.

Poate ca nu gasesti nimic interesant la liniile fetei tale, care, de altfel, te despart de cei multi. Ar putea fi insa ceva acolo care s-o puna pe jar. Poate ca un rid ar putea sa o duca cu gandul la rafinament ori mister.

Din intelepciunea dobandita pana acum de barbati, AskMen.com, citat de Foxnews, le impartaseste celorlalti cam ce le-ar putea prinde in plasa pe femei.

1. Cicatrice

Femeia care te soarbe din priviri in timpul cinei sau la un cocteil nu stie povestea din spatele cicatricei tale, care vag aduce cu un scorpion, insa e cert ca e fascinata de ea.

Daca pui la indoiala ce poate face o cicatrice pentru magnetismul tau, aminteste-ti de Seal. Cicatricele sale cu siguranta l-au facut mai interesant decat ar fi fost fara ele.

O cicatrice scoate in evidenta masculinitatea unui barbat, dandu-i si o aura de mister, trasatura care intotdeauna a fost considerata sexy.

Iar cercetarile nu au facut decat sa certifice aceasta ipoteza. Conform Science Daily, oamenii de stiinta din cadrul Universitatilor Liverpool si Sterling au descoperit ca femeile asociaza cicatricele cu sanatatea si curaj.

Cicatricele nu arata numai ca esti un tip curajos, in stare sa tina piept rivalilor, dar si ca esti un supravietuitor, in stare sa te descurci in orice situatie.

Asa ca inainte sa-i povestesti cum te-ai ales cu cicatricea de pe arcada - dobandita, probabil, la vreo betie -, tine cont de toate acestea.

2. Plantele de apartament

Bineinteles ca-si doreste alaturi un tip iubitor. Dar cum sa isi dea seama daca faci sau nu parte din aceasta categorie? In mod cu totul suprinzator, pentru a gasi raspuns la intrebarea daca vei continua sa o ai in preajma, iubi si ingriji si dupa ce reusesti sa o bagi in asternuturi, va cerceta cu grija starea de sanatate a plantelor tale de apartament.

Ceea ce inseamna ca plantele tale trebuie sa fie gata de inspectie. Pentru ca este nevoie de un barbat rabdator, atent, plin de afectiune pentru ca plantele sale sa fie fericite.

In plus, in ultima vreme se vorbeste mult pe tema mediului inconjurator, iar ea ar putea sa-si faca o imagine de ansamblu in legatura cu tine si viziunea ta asupra acestuia.

Si nu sunt deloc vorbe in vant. Dupa cum a aratat un sondaj realizat pe 1.500 de femei de revista pentru barbati aflata in topul vanzarilor in Marea Britanie, Nuts, femeile isi doresc ca barbatii sa fie preocupati si atenti cu mediul inconjurator. Iar aceasta trasatura sa afla pe primele locuri in top.

In plus, un hobby precum plantele de apartament sau gradinaritul iti aduce beneficii aproape cuantificabile: 30 de minute de gradinarit fac minuni pentru sanatatea ta si pentru performantele in pat. E un motiv destul de bun sa incerci, nu?

3. Transpiratie

Da, transpiratia poate fi sexy. Iar daca nu crezi, intreaba-te de ce prietenei tale ii place sa se uite la fotbal. Chiar crezi ca e interesata de joc? Cel mai probabil contempla trupurile transpirate ale sportivilor.

Probabil ca, intr-un mod cu totul neinteles, barbatii care alearga dintr-o parte in alta a terenului, parand ca au nevoie urgenta de un dus, nu sunt chiar complet neinteresanti pentru femei.

Iar acel ceva care le tine cu ochii pironiti consta in niste chimicale care se gasesc in mirosul natural al corpului lor. Cercetatorii de la Universitatea California, in Berkeley, au descoperit ca o substanta din transpiratia barbatilor, androstadienonul, mareste productia de hormoni sexuali in cazul femeilor, accentuandu-le starea de excitatie.

Asa ca data viitoare cand va intalniti las-o sa te intovaraseasca la jogging. Cu tine eliminand acea chimicala, e garantat ca ritmul inimii ei se va inteti din mai multe motive. Totusi, nu face o regula din asa. Transpiratia nu trebuie sa tina loc de deodorant; ea merge mana in mana doar cu cateva tipuri de activitati.

4. Parul grizonat

Intr-o societate care trimite in mod constant mesajul ca tineretea este atractiva, nu e ceva neobisnuit ca barbatii sa isi vopsesca parul in nuanta pe care acesta o avea odinioara. Insa parul grizonat nu e rezervat doar bunicilor, iar cele mai multe exemple sunt vedetele hollywoodiene care refuza sa se vopsesca si se incapataneaza sa fie sexy.

Iar daca mai ai nevoie de vreo dovada ca griul e noul negru, afla ca un sondaj realizat de Match.com a concluzionat ca 72% dintre femei cred ca parul grizonat este extrem de sexy.

5. Ochelari

Cine ar fi crezut ca lookul de tocilar va fi vreodata la moda? Si, totusi, e. Conform unor studii realizate la Universitatea Stockholm, femeile sunt mai atrase de barbatii care poarta ochelari decat de restul.

Si nici nu trebuie sa fii vreun mare om de stiinta pentru a intelege de ce: par mai inteligenti. Iar daca este adevarat, atunci ele intrevad posibilitatea de a fi stimulate din punct de vedere mental daca ar ramane alaturi de el.

Multe femei iti vor spune ca nu exista conversatie inteligenta care sa le dea pe spate, ceea ce inseamna ca ideea de inteligenta razbate tot din infatisare.

In plus, conform unor studii recente, s-a demonstrat ca barbatii inteligenti, trasatura ce a reiesit in urma unor teste de inteligenta, au si o sperma de mai buna calitate.

Asa ca, daca vrei sa nu ramai pe dinafara, incearca macar niste ochelari fara dioptrii si spera ca al saselea simt al femeilor nu va functiona.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#cicatrice barbati, #par grizonat barbati, #barbati atractivi, #hormoni sexuali, #barbati ochelari , #stiri Beckham David