8 Martie la vedete: Ganduri pe retele pentru mamele celebritatilor (Galerie foto)

Marti, 08 Martie 2016, ora 12:56
7149 citiri
8 Martie la vedete: Ganduri pe retele pentru mamele celebritatilor (Galerie foto)
Foto: Instagram/Jamie Oliver

Ziua Internationala a Femeii este sarbatorita de vedete atat din tara, cat si din strainatate, care au scris pe retelele de socializare mesaje pentru cele mai dragi fiinte din viata lor.

David Backham a transmis pe Instagram ca mama sa a fost fanul sau numarul unu inca din prima zi in care a activat in fotbal. Fostul fotbalist i-a multumit mamei pentru sprijinul acordat, dar si pentru onestitatea si dragostea oferita lui si surorilor sale.

Vedeta si mamica - instantanee din viata de familie a celebritatilor (Galerie foto)

Foto: Instagram/David Backham

"Ma inspiri in fiecare zi si te iubesc foarte mult", este mesajul sotiei lui David Backham, Victoria, pentru mama sa.

Foto: Instagram/Victoria Backham

Si fosta sa colega din trupa Spice Girls Geri Horner a dorit sa-i multumeasca lui Dumnezeu pentru mama sa, mentionand ca este foarte recunoascatoare ca o are mereu alaturi.

Foto: Instagram/Geri Horner

Jamie Oliver le-a aratat fanilor o imagine in care se afla alaturi de mama si sora sa. Celebrul bucatar i-a urat mamei sa se bucure de ziua sa speciala.

Foto: Instagram/Geri Horner

Nici vedetele din Romania nu s-au lasat mai prejos si au transmis pe retelele de socializare mesaje speciale pentru mamele lor.

"La multi ani, mama! Merita sa zambim pentru ca avem in jur persoane minunate!", a scris pe Facebook cantareata Alina Eremia.

Foto: Facebook/Alina Eremia

Ce cadouri primesc romancele de 8 Martie si cate au ultimul cuvant in cuplu - studiu

Si Catalin Maruta i-a transmis un gand bun mamei, dar si soacrei sale, mama cantaretei Andra. "Un proverb minunat spune ca 'Dumnezeu nu a putut fi pretutindeni, asa ca a creat mamele!'

De aceea, intre doua mame, a mea si a Andrei, ma simt un pic mai aproape de Dumnezeu! Mamele si toate femeile din viata noastra de fapt sunt cea mai frumoasa poveste! Sa le facem sa se simta speciale! La multi ani frumosi!", a notat prezentatorul de la Pro TV.

Foto: Facebook/Catalin Maruta

Sore va deveni in curand mama, dar pana atunci o sarbatoreste pe cea care i-a dat viata. "Mami, sper ca vezi asta! Pentru ca mai sunt cateva zile si voi deveni si eu mamica, am realizat cat te-am suparat in adolescenta cand mai raspundeam sau cand aveam impresia ca eu le stiu pe toate.

De 26 de ani ma protejezi si ma iubesti cum nimeni nu o face, asadar iarta-ma pentru ca n-am stiut sa-mi cer mereu scuze. Sunt tot ceea sunt astazi datorita tie! (Si a lui tata, dar nu e ziua lui azi). La multi ani tuturor femeilor si mamicilor eroine, pentru ca DA, o mama este o eroina!", a punctat cantareata.

Foto: Facebook/Sore

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#vedete zi mama, #vedete zi femeie, #8 Martie Ziua Femeii , #Victoria Beckham