Bercea Mondial se crede "arestat politic": Avem o justitie proasta in Romania

Marti, 23 Septembrie 2014, ora 17:24
1606 citiri
Bercea Mondial se crede "arestat politic": Avem o justitie proasta in Romania
Foto: stiripesurse.ro

Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a spus, marti, la Curtea de Apel Pitesti, unde a fost dus dupa ce a contestat decizia de arestare a sa pentru incercarea de a mitui un angajat al Penitenciarului Colibasi, ca este "arestat politic" si ca Romania are o "justitie proasta".

Bercea Mondial a fost dus marti dimineata la Curtea de Apel Pitesti, unde a contestat decizia Tribunalului Arges, care a emis pe numele sau mandat de arestare preventiva in dosarul privind mituirea unui agent de la Penitenciarul Colibasi, unde este incarcerat.

Bercea Mondial a facut scandal inca de cand a fost dat jos din duba, strigand ca nu i se face dreptate si ca de doua luni incearca sa denunte un supraveghetor al Penitenciarului Colibasi.

"N-a vrut sa ma scoata, n-a vrut sa ma ia in seama. (...) Avem o justitie proasta in Romania", a strigat Sandu Anghel.

La randul sau, fiica lui Sandu Anghel, Izaura Anghel, arestata la domiciliu in acelasi dosar, a spus, la intrarea in sediul Curtii de Apel Pitesti, ca ceea ce i se intampla este "razbunarea lui Basescu, cheia lui Basescu", pentru ca ea sa nu mai vorbeasca cu jurnalistii.

In sala de judecata, Sandu Anghel le-a spus judecatorilor ca este "arestat politic" si a incercat sa vorbeasca neintrebat, fiind atentionat de catre magistrati in privinta regulilor care trebuie respectate in instanta.

Magistratii Curtii de Apel Pitesti au decis sa amane pentru 25 septembrie judecarea contestatiei depuse de Sandu Anghel si de fiica acestuia, Izaura Anghel, la masura arestarii preventive luate de Tribunalul Arges. Amanarea a fost dispusa in conditiile in care avocatul celor doi nu s-a putut prezenta la proces, iar inculpatii au refuzat un avocat din oficiu.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a primit mandat de arest la domiciliu

In 18 septembrie, Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, a primit mandat de arest la domiciliu pentru 30 de zile in dosarul in care este acuzata ca a dat mita unui agent de la Penitenciarul Colibasi, unde este incarcerat Sandu Anghel.

In acelasi dosar, pe numele lui Bercea Mondial a fost emis un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. Decizia Tribunalului Arges nu este definitiva, ea fiind contestata de cei doi la Curtea de Apel Pitesti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Justificarea la care nimeni nu se aștepta: ”Desemnarea lui Cîrstoiu, legată de tendința de a visa”
Senatorul PSD Vasile Dîncu a declarat că renunţarea la varianta unui candidat comun PSD-PNL la Primăria Capitalei şi susţinerea unui candidat propriu denotă ”mai multă flexibilitate”....
#Bercea Mondial arestat politic, #Bercea Mondial justitie proasta , #arest