Linie speciala RATB, pentru B'estfest Summer Camp

Vineri, 24 Iunie 2011, ora 18:04
1099 citiri
Linie speciala RATB, pentru B'estfest Summer Camp
Foto: Pro Tv

Pe perioada festivalului B'estfest Summer Camp, publicul va avea la dispozitie o line speciala RATB, care va functiona si pe timp de noapte, potrivit organizatorilor, Emagic. Festivalul se va desfasura in perioada 1-3 iulie, in aer liber, pe islazul comunei Tunari, la doar cateva minute de Piata Presei Libere.

Cu sprijinul RATB, spectatorii B'estfest Summer Camp vor avea la dispozitie o linie speciala de transport pana la intrarea in zona de festival, care va functiona tur si retur, de la Piata Charles de Gaulle (langa statia de metrou Aviatorilor), cu oprire si in Piata Presei Libere, pana la intrarea in B'estfest Park, potrivit site-ului oficial al organizatorilor.

Autobuzele vor avea inscriptionate textul "Linie speciala B'estfest" si vor circula cu o frecventa de 15 minute, incepand cu ora 16.00, pe 1 iulie, in prima zi de festival, si respectiv ora 12.00 in zilele de 2 si 3 iulie, pana la ora 22.00, mai precizeaza sursa citata.

In directia B'estfest Park se va circula dupa ora 22.00, insa la interval de 60 de minute, pana la ora 2.00 dimineata. La intoarcere, autobuzele vor pleca de la B'estfest Park spre Bucuresti, in functie de fluxul de spectatori, la interval de 15 sau 30 de minute, pana la ora 4.00 dimineata.

In plus, la dispozitia publicului va fi pusa si linia de maxi-taxi 445, cu statie la refugiul de tramvai al liniilor 16 si 36 (din statia de metrou Pipera) sau de la Statia Baneasa S.A. Acesta va circula la interval de 15 - 20 de minute, iar capatul de linie se va afla in imediata apropiere a festivalului. Microbuzul va fi disponibil si pe timp de noapte.

In cazul celor care vor veni la eveniment cu masina personala, se va pune la dispozitie o parcare gratuita in cadrul B'estfest Park.

Printre artistii care vor fi prezenti anul acesta la B'estfest se numara Skunk Anansie, Flogging Molly, Mika, dar si nume autohtone, printre care Suie Paparude, OCS si Magnolia.

Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Marcel Ciolacu închide subiectul programului magazinelor în weekend. „Nu este oportun”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că semnalele primite din rândul societăţii arată clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. "În...
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Conspirația „George Soroș”, din nou în România, în plin an electoral. Reacția nervoasă a lui Cioloș, întrebat dacă miliardarul se află în spatele partidului său
Europarlamentarul REPER Dacian Cioloş a declarat la Iaşi, după ce a fost întrebat de un bărbat dacă în spatele partidului din care face parte se află George Soros, că nu s-a întâlnit...
#linie speciala transport Bestfest, #transport comun Bestfest 2011 , #stiri Bestfest