Cele mai bine platite staruri sub 30 de ani

Sambata, 10 Aprilie 2010, ora 15:45
3276 citiri
Cele mai bine platite staruri sub 30 de ani

Pe langa locurile fruntase din clasamentele de specialitate, cele mai bine platite staruri sub 30 de ani au mai reusit ceva remarcabil. Au adunat, anul trecut, nu mai putin de 410 milioane de dolari.

12 tineri, care au o varsta medie de 23 de ani, sunt supranumiti "adolescentii-masini-de-facut-bani". Fireste, starurile americane din lumea muzicii ocupa primele locuri in plutonul fruntas, scrie Forbes.

Cu 10 premii Grammy, trei albume solo, patru filme si o gama de confectii la activ, nu este deloc surprinzator ca locul intai detinut de Beyonce Knowles. Ea a incasat 87 de milioane de dolari, in perioada 1 iunie 2008 - 1 iunie 2009. Contractele cu Nintendo, Crystal Geyser, L'Oreal sau Giorgio Armani nu au facut altceva decat sa intregeasca conturile cantaretei.

Pe locul doi se afla Kimi Raikkonen, care, ce-i drept, a implinit 30 de ani la scurt timp dupa realizarea topului. Pilotul de Forumula 1 a devenit cel mai bine platit sofer al tuturor timpurilor, castigand in perioada mentionata nu mai putin de 45 de milioane de dolari. Ferrari a anuntat, in septembrie, ca-i prelungeste contractul, Kimi urmand sa conduca inca un an, masina "vegheata" de calutul cabrat.

Pe locul trei se afla LeBron James, starul MBA in varsta de 24 de ani, membru al echipei Cleveland Cavaliers. James a reusit sa stranga 40 de milioane de dolari in decursul unui an. La aceasta suma au contribuit si contracte de publicitate cu firme consacrate cum ar fi Nike sau Upper Deck.

Surprinzator sau nu, pe locul patru se afla Britney Spears. In varsta de 27 de ani, cu venituri de 35 de milioane de dolari, Britney a revenit in forta dupa o perioada in care singura activitate era aparitia in revistele de scandal. Cu 1,5 milioane de copii vandute, albumul "Circus" a fost unul dintre cele mai bine vandute in 2008, lucru de care a avut de beneficiat contul "printesei pop".

In top urmeaza inca doi sportivi, Roger Federer, care la 27 de ani a castigat 33 de milioane de dolari intr-un an si fotbalistul Ronaldinho, cu 30 de milioane de dolari. Miley Cyrus, la numai 16 ani, a castigat 25 de milioane de dolari de pe urma personajului Hannah Montana, pe care il interpreteaza in filmele produse de Disney. Chipul ei se afla pe sute de produse vandute in toata lumea, de la ochelari de soare la cutii pentru gustare.

Miley Cyrus este, poate, superstarul care a cunoscut cea mai rapida ascensiune. Emisiunea sa pe Disney Channel, Hannah Montana, a inceput in 2006 si a devenit ulterior un brand imens pentru pre-adolescenti. Cele doua albume ale sale, Meet Miley Cyrus si Breakout s-au plasat in fruntea clasamentului Billboard 200.

Daniel Radcliffe, facut celebru de Harry Potter, datoreaza locul sau in Top 10 puterilor magice ale condeiului lui J.K. Rowling. In varsta de 19 ani, Daniel a strans 25 de milioane de dolari intr-un an.

Gisele Bundchen este primul model care figureaza in topul Forbes de anul trecut. Cel mai faimos manechin din lume, in varsta de 28 de ani, a castigat 25 de milioane de dolari din prezentari de moda, shooting-uri si reclame la Max Factor, Rampage si Ebel. Este imaginea Versace si a brandului True Religion.

Actorii raman putin prezenti. Varsta medie a primilor zece actori cel mai bine platiti este de 43 de ani, iar ea coboara la numai 38 in cazul actritelor. Potrivit datelor furnizate de Screen Actors Guild, femeile de peste 40 de ani au interpretat de-abia un sfert din numarul total de roluri luate in calcul, in timp ce barbatii mai varstnici au obtinut 40% din ele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Beyonce, #top vedete bine platite, #vedete cu bani , #stiri Beyonce