Cele mai ciudate secrete ale frumusetii starurilor (Galerie foto)

Luni, 25 Februarie 2013, ora 23:43
7891 citiri
Cele mai ciudate secrete ale frumusetii starurilor (Galerie foto)
Foto: fr.msn.com

Pentru a fi cat mai stralucitoare, starurile folosesc uneori metode putin neobisnuite. Masca de fata cu venin de sarpe, produse cosmetice ce au la baza placenta de oaie, ba chiar crema antihemoroidala.

Beyonce, Victoria Beckham, Jennifer Aniston (lista poate continua) se numera printre vedetele de la Hollywood ce se preocupa constant ca fata lor sa nu se rideze prea devreme, sa aiba un par sanatos sau sa nu sufere atunci cand stau prea mult pe tocuri.

Portalul Msn va ajuta sa cunoasteti cateva dintre trucurile bizare folosite de unele staruri pentru a arata seducatoare, atunci cand apar pe ecranele televizoarelor, ale cinematografelor ori pe vreun podium sau scena.

Beyonce

Cantareata apeleaza la botox nu impotriva ridurilor, ci pentru axile, ca sa evite transpiratia abundenta. O alta adepta a acestei metode este Jennifer Lopez.

Victoria Beckham

Desi are 38 de ani, pare cu 10 ani mai tanara. Secretul consta in a folosi produse cosmetice pe baza de placenta de oaie (incetinesc aparitia ridurilor). In plus, pentru a-si intari calcaiele, le injecteaza cu botox, suportand astfel mai bine tocurile inalte.

Katie Holmes

Atenta la riduri, actrita americana utilizeaza creme pe baza de venin de albine. La fel ca botoxul, acesta relaxeaza muschii fetei. Si Gwyneth Paltrow este o impatimita a tratamentului cosmetic cu venin.

Jennifer Aniston

Recent, a dezvaluit ca de mult timp foloseste un sampon in realitate destinat cailor, "cu mai putin parfum si silicon fata de sampoanele de par destinate oamenilor".

Demi Moore

Ca sa nu lase impresia ca este mama tinerilor cu care iese, starul isi detoxifica organismul cu lipitori. Au efect anestezic, anticoagulant si antiinflamator. In plus, indeparteaza ridurile.

Kate Midleton

Insasi ducesa de Cambridge a apelat la masca cu venin de albine pentru a-i da tenului un efect luminos, inainte de casatoria cu printul William.

Zoe Saldana

Actrita americana isi spala parul cu "Hair mayonnaise", un amestec natural ce contine multe oua si ulei de masline. Aplicata pe parul uscat, maioneza este foarte hranitoare.

Kate Hudson

Pentru fata recurge la o metoda simpla, dar eficace. Si-o acopera cu pungi de gheata.

Sandra Bullock

Este starleta ce nu se da in laturi sa foloseasca, atunci cand e vorba de cearcane si pentru a conferi fermitate pielii, o crema antihemoroidala.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete straine secrete frumusete, #trucuri bizare frumusete celebritati, #injectii venin albine , #stiri Beyonce