De prost gust: Vedete care poarta mese, dar mai bine s-ar abtine (Galerie foto)

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 08:40
10735 citiri
De prost gust: Vedete care poarta mese, dar mai bine s-ar abtine (Galerie foto)
Foto: WireImage

Privesti cu admiratie sau invidie cositele vreunei vedete, gandind "Ce n-as da sa am si eu asa un par...". In realitate, insa, multe dintre ele poarta mese. Iar cateva chiar extensii complet nepotrivite, rezultatul fiind groaznic, nu doar in ochii unui cunoscator.

Daily Mail a stat de vorba cu un expert in hair styling, care a comentat mai multe aparitii ale unor vedete de top.

Mihai Traistariu si-a pus extensii - cum arata cu parul lung (Foto)

Cel mai criticate au fost, nu intamplator, Pamela Anderson, Britney Spears, Lindsay Lohan si chiar Beyonce.

Britney Spears

Daca in prezent aparitiile sale sunt mai gandite si studiate, in trecut Britney Spears a oripilat in cateva randuri, purtand extensiile aproape "la vedere". Vedeta a fost surprinsa adesea cu extensiile "montate" haotic, la repezeala, din dorinta de a etala un par lung si blond.

In plus, expertii in hair styling spun ca un astfel de rezultat se obtine daca nu ai grija cum se cuvine de extensii: "Nu vei pune o bluza din casmir in masina de spalat".

Foto: Barcroft Media

Lindsay Lohan

Si Lindsay Lohan a gafat adesea la capitolul extensii. Actritei i se reproseaza ca nu si-a armonizat culoarea meselor cu cea a parului, extensiile devenind astfel vizibile.

Totusi, expertii in hair styling spun ca aceasta potrivire nu trebuie sa fie 100%, insa diferentele nu trebuie sa fie foarte mari. Se accepta o nuanta mai deschisa sau una mai inchisa, mai ales daca parul are bucle.

Foto: Visual

Pamela Anderson

Actrita, fosta vedeta din "Baywatch", a incercat recent un look inspirat din anii '60, pe care nu putea sa-l abordeze decat cu ajutorul unor extensii. Insa acestea puteau fi usor zarite, chiar si de un necunoscator, in crestet, fiind plasate prea sus, dupa cum spun expertii.

In plus, nici nu a fost singura oara cand vedeta in varsta de 47 de ani, cu cele mai multe aparitii in Playboy, s-a prezentat asa. E drept, insa, ca parul nu e cea mai mare "avere" a sa.

Foto: Splash News

Katie Price

Parul lui Katie Price pare artificial de-a dreptul, ea rar putand fi vazuta fara extensii. In plus, faptul ca foloseste unele sintetice, mai ieftine, face ca podoaba sa capilara sa para in intregime "sintetica", anormal de stralucitoare.

In plus, in unele dintre fotografii, se poate vedea cum scalpul vedetei britanice chiar are de suferit de pe urma acestora.

Foto: PA

Beyonce

Chiar Beyonce a fost prinsa cu garda jos, din acest punct de vedere, in urma cu mai multi ani. Aceasta a afisat, la un moment dat, un par prea lung, obtinut tot cu ajutorul meselor.

Scopul "numarul 1" al meselor este sa dea parului un aspect natural, imbunatatit. In cazul ei, acesta nu a fost atins. Un par prea lung te poate face remarcat, dar nu neaparat intr-un sens bun, explica un expert in hair styling.

Foto: Splash News

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#vedete mese poze, #vedete extensii par, #extensii par celebritati poze, #celebritati coafuri groaznice , #stiri Beyonce