WTA prezinta fata necunoscuta a Biancai Andreescu (Video)

Sambata, 09 Martie 2019, ora 18:06
11609 citiri
WTA prezinta fata necunoscuta a Biancai Andreescu (Video)
Foto: captura WTA

Asociatia de Tenis Profesionist (WTA) a realizat un reportaj special cu Bianca Andreescu, dupa ce tanara sportiva a avut rezultate excelente in ultima perioada.

Cei de la WTA au dorit sa afle mai multe lucruri despre felul in care este Bianca in afara terenului si astfel i-au adresat si intrebari ce nu au legatura cu sportul. Ziare.com va prezinta astfel raspunsurile jucatoarei in varsta de 18 ani.

Cum a inceput tenisul: Am inceput sa joc tenis la 7 ani in Romania. Am practicat multe sporturi inainte, dar din momentul in care am pus mana pe racheta am ramas aici.

Cea mai mare realizare in tenis: Este prezenta la toate cele 4 Grand Slam-uri. Este un vis devenit realitate, am fost capabila sa joc pe cele mai mari arene impotriva celor mai bune jucatoare. De asemenea, castigarea primului titlu WTA in California, in urma cu cateva saptamani.

Cele mai bune prietene din tenis: Carson Branstine si Safiya Carrington. Sincer, cam atat. Ele sunt cele mai bune prietene ale mele.

Ce muzica asculta: Imi place sa ascult hip-hop: Drake, J Cole, Kodak Black si Rihanna.

Ce poate spune despre Canada: Oamenii sunt grozavi. Toata tara este frumoasa, oriunde ai merge, Toronto, Montreal, Vancouver, peste tot ai ceva de vazut. In plus, e o tara multiculturala, este cu siguranta una dintre cele mai bune tari.

De ce se teme: Imi e frica de o gramada de lucruri. Paianjenii, spre exemplu, dar nu ma tem de ei, ii calc in picioare.

Care sunt animalele preferate: Iubesc animalele. Orice animal, practic. Am 4 caini, dar Coco este o superbitate. Iubeste oamenii, dar nu suporta cainii. Asa ca, daca o vedeti, sa nu aduceti caini langa ea.

In incheiere, Bianca a dorit sa le transmita si un mesaj fanilor sai din ce in ce mai numerosi.

"Sunt o persoana obisnuita. Sper ca ati aflat mai multe lucruri despre mine. Poate ca nu sunt atat de interesanta, dar ajunge pentru moment", a conchis Bianca.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Bianca Andreescu tenis , #stiri Bianca Andreescu