Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre nunta cu Victor Slav

Joi, 13 Februarie 2014, ora 09:58
3965 citiri
Bianca Dragusanu, dezvaluiri despre nunta cu Victor Slav
Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a declarat, miercuri, ca si-ar dori sa dea timpul inapoi, sa faca nunta pe o plaja. Recunoaste ca nunta sa cu Victor a fost ca o "fortareata", pentru ca semnase un contract.

Aceasta a povestit la Kanal d, conform Click ca nunta sa a fost "ca o fortareata, plin de paparazzi. Eu, la nunta mea, nu m-am simtit la nunta mea. Imi pare rau ca m-am casatorit intr-un astfel de mediu. Am semnat un contract, dar am fost analizati".

Vedeta a mai spus ca si-ar dori sa dea timpul inapoi, acum stiind exact ce isi doreste: "Ne-am casatorit pentru ca am crezut ca ne va uni mai mult. As vrea sa dau timpul inapoi si sa fac nunta pe o plaja".

Sotia lui Victor Slav a povestit si cand au inceput primele discutii despre divort si cum a reintrat Adi Cristea in peisaj. "Relatia mea telefonica cu Adi a reinceput la trei saptamani de la nunta dupa ce Victor si-a dat mesaje cu Anda. Atunci au aparut primele discutii despre divort".

Detaliind relatia cu Cristea, Bianca a afirmat: "Cristea si-a facut o ambitie din a fi cu mine...". Ea recunoaste ca a vorbit cu Adi Cristea in perioada cununiei, cand ii spunea ca nu trebuie sa se marite, pentru ca o iubeste. Tot el, insa, i-a urat "Casa de piatra", fara a fi ironic, dupa cum a tinut sa precizeze Bianca.

In prezent, situatia e simpla: "Orice s-ar intampla cu Victor, pentru mine Adi Cristea nu mai exista. Nu ma vad langa un astfel de barbat. Am gresit fata de sotul meu pentru ca sunt o femeie slaba".

In ceea ce priveste mesajele dintre Victor Slav si fosta iubita, Anda Adam, sotul Biancai a declarat, miercuri seara, la Pro TV: "Nu sunt adevarate. Sunt un om cu coloana vertebrala. Daca erau ale mele mesajele, mi le-as fi asumat".

Victor Slav si Anda Adam s-au impacat? Ce spune prezentatorul TV

Acesta a precizat ca nu are de gand sa se impace cu Anda Adam, pentru ca ei au fost foarte hotarati cand au pus punct relatiei: "Nu am avut in intentia sa ma intorc la Anda si nici nu am in intentia. Eu m-am despartit de Anda dupa sase ani si am facut-o de comun acord. Cand am plecat, fiecare a stiut ce sa faca cu viata lui", a adaugat Victor Slav.

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#Bianca Dragusanu dspre nunta, #Bianca Dragusanu Adi Cristea, #Bianca Dragusanu divort Victor Slav, #Bianca Dragusanu contract nunta , #stiri Bianca Dragusanu