Bianca Dragusanu i-a scris Patriarhului - ce-i cere acestuia

Marti, 24 Septembrie 2013, ora 13:17
5785 citiri
Bianca Dragusanu i-a scris Patriarhului - ce-i cere acestuia

Bianca Dragusanu i-a scris Patriarhului pentru a-i cere o derogare de la a-si oficia nunta in biserica, motivand ca este claustrofoba si ca mirosul de tamaie, caldura si lipsa luminii ii fac rau.

Mai mult, vedeta a declarat pentru Click! ca, dincolo de motivele de sanatate, vrea sa evite situatia intampinata la casatoria civila, cand jurnalistii ar fi calcat-o pe picioare.

"Sunt o persoana credincioasa. De accea am si cununia intr-o zi de duminica, dar mi se face rau in biserica de la mirosul de tamaie si nici nu suport prea bine spatiile inchise. In plus, nici nu pot sa stau in picioare mai mult de 40 de minute. Asa, am zis ca daca va fi in aer liber, voi sta cat rezist, iar restul ceremoniei ma voi aseza pe un scaun", a declarat Bianca Dragusanu, adaugand ca in ziua cununiei civile a fost lovita cu microfonul in ochi si calcata de jurnalisti.

Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au casatorit civil - afla ultimele detalii despre nunta

Dorinta Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav de a-si oficia nunta la local ar putea fi insa spulberata de interdictiile introduse anul acesta de Biserica Ortodoxa Romana, care prevede ca botezurile si cununiile se fac numai in biserici, nu si in manastiri, in aer liber sau la restaurant.

"Botezurile si cununiile se oficiaza numai in bisericiile de mir, parohiale. Aceasta este hotararea Sfantului Sinod 311 din februarie 2013. Nu se oficiaza in manastiri sau in alte locuri, ci numai in lacasurile de cult. Nu exista o alta alternativa", a declarat Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei, pentru Ziarul Ring.

In ceea ce priveste rochia pe care o va imbraca Bianca Dragusanu la nunta, aceasta pare sa fi scapat un indiciu pe pagina sa de Facebook, unde isi intreaba fanii ce parere au despre o tinuta pe care o si prezinta intr-o fotografie.

Dupa rochie, vedeta trece la culoarea parului, care va fi o surpriza totala pentru toata lumea, din moment ce nici Bianca nu poate alege intre brunet, roscat sau blond, apeland la sfaturile fanilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Bianca Dragusanu scrisoare Patriarh Ortodox, #Bianca Victor nunta biserica, #Bianca Victor nunta religioasa restaurant, #Bianca Dragusanu derogare cununie religioasa, #Bianca Dragusanu claustrofoba , #stiri Bianca Dragusanu