Contre intre Bianca Dragusanu si Capatos: E strigator la cer ce se intampla!

Vineri, 08 Noiembrie 2013, ora 09:24
3753 citiri
Contre intre Bianca Dragusanu si Capatos: E strigator la cer ce se intampla!
Foto: Facebook/Un show Pacatos

Bianca Slav, fosta Dragusanu, a vorbit, joi seara, despre toate evenimentele care au avut loc in viata sa in ultima perioada. Ea a explicat de ce a ales sa taca cand toate emisiunile mondene ii analizau actiunile.

Mai mult, fosta asistenta TV s-a certat cu Dan Capatos chiar in timpul emisiunii "Un show Pacatos" de la Antena 1, unde a fost invitata.

"Tu m-ai invitat la aceasta emisiune. Dar m-ai si dezamagit! Ti se pare deontologic, profesional si uman ce mi s-a intamplat mie in aceasta emisiune? Ti se pare normal? M-ati umilit", i-a spus roscata fostului sau sef.

In replica, moderatorul TV i-a spus ca asa este formatul emisiunii, sa analizeze faptele unei persoane publice intr-o maniera comica.

"Nu pot fi responsabil pentru vorbele pe care le spun invitatii. Din cate stiu eu, aici nu te-a jignit nimeni. S-a exagerat, s-a facut misto, dar nimic mai mult", a spus Capatos. El a admis, totusi, ca din punctul de vedere al prieteniei lor, s-a exagerat.

Pe de alta parte, acesta i-a reprosat ca inainte de casatorie ii placea sa fie in centrul atentie si ca apoi s-a razgandit si ca a cerut presei sa o lase in pace. El a adaugat ca lucrurile nu pot sta numai cum vrea ea.

Pe de alta parte, Bianca Dragusanu i-a amintit lui Capatos ca in emisiunea sa a promis ca nu vrea sa mai vorbeasca despre viata sa persoana si a vrut sa isi tina cuvantul dat.

Mihai Gainusa, declaratie surprinzatoare despre o posibila relatie cu Bianca Dragusanu

"Eu am tacut. Am facut ceva gresit ca am tacut? Mi-a fost foarte greu sa tac. (...) Eu le suport pe toate, dar familia mea nu a facut rau nimanui. (...) Ceea ce se intampla acum e strigator la cer", a spus Bianca, care a mentionat ca se pune presiune pe familia sa si mama si tatal sau nici nu se mai pot uita la televizor. Ea a adaugat ca ca nepotul sau este foarte afectat de injuriile care i se aduc.

La randul sau, Dan Capatos i-a spus ca i se pare ipocrizie din partea unor persoane sa aduca in discutie familia, mai ales cand ele si-au dorit sa fie mereu pe primele pagini ale tabloidelor. El a lasat sa se inteleaga ca Bianca Dragusanu realiza cu juralistii materiale paparazzo.

Sotia lui Victor Slav s-a aparat si a spus ca niciodata nu a sunat un paparazzo, ci ca ei o sunau sa o intrebe unde este, iar ea le raspundea.

Bianca Dragusanu i-a propus lui Capatos sa realizeze o emisiune in cadrul careia sa ii invite pe ea si pe toti cei care au atacat-o fara motiv. Printre acestia s-ar numara Cristian Brancu si Mara Banica.

Plangere la CNA

Bianca Dragusanu a mai spus ca a facut si o plangere catre CNA, in care a cerut sanctionarea emisiunii Acces Direct.

Ea a spus ca in cadrul emisiunii respective numerosi invitati i-au adus injurii care i-au lezat imaginea si ca asa ceva nu se face la televizor indiferent la ce ora este transmisa.

Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
#Bianca Dragusanu cearta Dan Capatos, #Bianca Dragusanu cearta, #Bianca Dragusanu Victor Slav, #Bianca Dragusanu cearta tv, #Bianca Dragusanu Dan Capatos , #Dan Capatos