Rasturnare de situatie in cazul divortului Biancai Dragusanu de Victor Slav: acuzatii incredibile (Video)

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 10:29
10332 citiri
Rasturnare de situatie in cazul divortului Biancai Dragusanu de Victor Slav: acuzatii incredibile (Video)
Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Dupa ce marti seara Bianca Dragusanu si-a recunoscut vina pentru intalnirea de la Paris cu Adrian Cristea, dupa o zi, aceasta si-a schimbat atitudinea.

Fosta asistenta TV a declarat la Antena 1 ca ea si cu Victor erau separati total de acum cateva saptamani. Ba mai mult, ea a adaugat ca i-a cerut divortul sotului sau la doua saptamani dupa nunta, in momentul in care a gasit in telefonul sau mai multe conversatii cu Anda Adam, fosta iubita a lui Slav.

"Vreau sa clarific niste lucruri. Sa se intelegea ceea ce nu s-a spus pana acum. Relatia noastra a fost compromisa de la inceput. Dupa primele doua saptamani de la casatorie, noi am avut discutii din cauza unor mesaje pe care Victor i le dadea Andei si carora nu li s-a acordat destula atentie, dar care au fost semnificative pentru relatia noastra.

Chiar daca ei nu vrut sa discute, pe mine una m-a afectat foarte tare, cat si casnicia mea. Lumea a trecut foarte usor cu vederea. Le era foarte dor unuia de celalalt, in conditiile in care eram casatoriti.

Am reactionat impulsiv. Am fost foarte afectata. Din acel moment, relatia dintre noi a inceput sa se defecteze. Situatia in care am fost pusa acum ma forteaza sa ma apar. Eu, de cand m-am casatorit in fata lui Dumnezeu, nu i-am mai gresit lui Victor cu nimic. Am reactionat din impuls si i-am cerut sa divortam", a declarat Bianca Dragusanu la "Un show pacatos" de la Antena 1.

Taberele se impart dupa despartirea Biancai Dragusanu de Victor Slav - cine si cui ia apararea

Aceasta a precizat ca din acel moment au inceput problemele, dar ca sotul sau a incercat sa se justifice prin faptul ca si ea ar fi discutat cu fostul iubit, Adrian Cristea.

"Daca el isi doreste acest divort, il acord"

"Relatia noastra s-a stricat la doua saptamani dupa casatorie. De la acele mesaje au existat doar reprosuri si tensiuni. Noi am inceput sa ne despartim partial. Am inceput sa nu mai stam impreuna. O saptamana ne era bine, doua nu. Si de Craciun au fost tensiuni. Atunci a fost vina mea, dar m-am si simtit impinsa de anumite reprosuri. Imi regret actiunile, dar daca el isi doreste acest divort, il acord", a adaugat Bianca Dragusanu.

Ea a mai spus ca nu i se pare normal modul in care Victor Slav a anuntat divortul. Bianca Dragusanu a mentionat ca, din respect pentru relatia lor, el ar fi trebuit sa discute cu ea.

"Eu mi-am asumat anumite lucruri si am spus adevarul cap-coada. Am omis anumite parti, anumite discutii si motive, pentru ca ar fi foarte urat sa intru in detalii si nu ne-ar face bine. Consider ca aceasta relatie deja este toxica pentru amandoi.

Totusi, in momentul de fata, puterea si decizia ii apartin. Eu il astept acasa sa avem o discutie constructiva. Sa ne hotaram ca doi oameni maturi. Iar daca nu vine sau refuza sa comunice cu mine, are libertate", a continuat ea.

Bianca: Victor pleca de acasa si nu raspundea la telefon

Pe de alta parte, Bianca Dragusanu sustine ca nu numai ea a plecat de acasa, ci si sotul sau parasea locuinta in care stateau impreuna si ca nu ii mai raspundea la telefon zile intregi.

"Diferenta dintre noi doi este ca el, daca a facut ceva, nu a aflat nimeni si de aceea nu poate fi acuzat", a spus aceasta.

Ea a mai spus ca daca nu s-ar fi aflat despre intalnirea de la Paris, divortul ar fi avut loc intr-un mod foarte civilizat.

Prima reactie a lui Cristea dupa escapada la Paris cu Bianca Dragusanu: M-am saturat!

Noi acuzatii

Fosta asistenta TV a vorbit si despre o capcana care i-a fost intinsa de Denisa Nechifor, fosta iubita a lui Adrian Cristea. Bianca Dragusanu a sustinut ca informatia despre escapada de la Paris a ajuns la presa de la Denisa, aceasta avand o firma de PR impreuna cu sotia unui redactor sef de la un tabloid.

"Am fost atrasa intr-o cursa si a fost premeditat acest scandal. Pentru ca au inceput sa apara detalii pe care nu le stiau foarte multi", a spus ea, precizand ca Denisa Nechifor a intervenit de multe ori intre ea si Adi Cristea, atunci cand formau un cuplu.

Pe de alta parte, Denisa Nechifor a vorbit, miercuri seara, la Antena Stars si a spus ca nu are nimic de-a face cu acest lucru si ca ea a fost in vacanta inca dinainte de Craciun.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu, propunerea PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a ajuns la Guvern pentru a discuta cu liderii coaliției. Ședințe la PNL și PSD București
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei, acesta urmând să fie anunţat oficial drept candidat al celor două partide la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Bianca Dragusanu acuzatii Victor, #Bianca Dragusanu divort, #Bianca Dragusanu Victor Slav , #divort
Comentarii
Poza GicaContra7
GicaContra7
rank 5
am un mesaj pt bianca (am scris intentionat cu b mic) :