Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Bianca Dragusanu: Il iubesc, ma iubeste - Despre cine vorbeste roscata

Luni, 10 Februarie 2014, ora 18:25
4613 citiri
Bianca Dragusanu: Il iubesc, ma iubeste - Despre cine vorbeste roscata
Foto: Facebook/Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a vorbit intr-o emisiune TV, luni seara, pentru prima oara de cand ea si Victor Slav au depus actele de divort la notar.

Bianca Dragusanu a declarat la Pro TV ca inca lupta pentru casnicia sa si ca vrea sa ii demonstreze prezentatorului rubricii Meteo cat de mult regreta greseala facuta, referindu-se la plecarea la Paris cu Adrian Cristea.

"Sincer, el este foarte hotarat si oricine ar fi in situatia lui e de inteles ca asa ar trebui sa se comporte. Victor s-a mutat. Eu nu i-am pierdut iubirea, i-am pierdut increderea.

Ne iubim inca. Il iubesc, ma iubeste, dar nu mai are incredere in mine. Daca el isi doreste divortul, se va pronunta. Eu nu vreau sa divortez si el stie asta", a sustinut ea.

Noul Cod Penal o ajuta pe Bianca Dragusanu - ce vrea sa faca roscata (Video)

Bianca Dragusanu: Sentimentele noastre nu s-au schimbat

Fosta asistenta la TV a precizat ca sentimentele lor nu s-au schimbat, dar recunoaste, inca o data, ca si-a dezamagit foarte mult sotul.

"Sentimentele noastre nu s-au schimbat. L-am dezamagit. Eu ii spun mereu ca il iubesc, ii aduc aminte. In afara de cuvinte, trebuie sa trec la fapte. Eu incerc sa ii dovedesc ca imi pare rau, ca am gresit, sa recladesc tot ce am daramat. E singura greseala pe care mi-am asumat-o si pe care o regret", a mai spus ea.

Roscata a mentionat ca ei vor divorta daca Victor Slav isi doreste asta, lasand sa se inteleaga ca ea nu se va opune.

"Vom divorta. Am bagat actele. Avem 30 de zile. Eu nu mi-am dorit acest lucru. Poate se vor schimba lucrurile. Daca nu se prezinta unul dintre noi... E chiar in perioada in care urmeaza ziua mea si e foarte dificil", a continuat ea.

Bianca Dragusanu si Victor Slav au depus, saptamana trecuta, actele de divort la un notariat. Din acel moment, cei doi au la dispozitie 30 de zile pentru a se razgandi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Bianca Dragusanu iubire Slav, #Bianca Dragusanu Victor Slav, #Bianca Dragusanu divort, #Bianca Dragusanu divort Slav , #Victor Slav