Tatal lui Victor Slav o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: Am cazut toti intr-o capcana!

Marti, 14 Ianuarie 2014, ora 09:17
10346 citiri
Tatal lui Victor Slav o desfiinteaza pe Bianca Dragusanu: Am cazut toti intr-o capcana!
Foto: Facebook/Victor Slav

Tatal lui Victor Slav a vorbit, luni seara, despre scandalul in care fiul sau este implicat de cateva zile. Acesta a criticat-o pe Bianca Dragusanu si a adaugat ca prezentatorul de la Pro TV a cazut intr-o capcana.

"Noi suntem putin mai rezervati, pentru ca mi se pare normal sa isi rezolve singuri problemele. Dar daca ma intrebati, as spune ca, fara sa fiu subiectiv, ne-a cam pacalit pe toti, inclusiv pe parintii ei.

Are un stil... E si asta o calitate. Ne-am convins si noi. Acum ne-am convins. Pe parcurs ne-am dat seama de niste lucruri. Asta este. Ati avut perfecta dreptate in ce ati prezentat", a declarat tatal lui Victor pentru emisiunea Wowbiz de la Kanal D.

Acesta a precizat ca el si sotia sa si-au educat bine fiul, ca l-au invatat sa ierte greselile oamenilor si ca de aceea Victor Slav a trecut peste trecutul Biancai Dragusanu.

"Partea proasta este ca educatia pe care i-am dat-o noi atat lui, cat si surorii sale a fost cam 'proasta', in sensul ca i-am invatat sa aiba incredere in oameni, sa fie cinstiti si sa respecte omul indiferent de pozitia sociala. Lucrurile astea, in situatia actuala, nu prea mai au valoare. Oamenii sunt asa cum sunt. El a cazut intr-o capcana. Si noi toti", a mai spus el.

Rasturnare de situatie in cazul divortului Biancai Dragusanu de Victor Slav: acuzatii incredibile (Video)

Tatal prezentatorului rubricii Meteo de la Pro Tv a mai spus ca, inainte de nunta, el si familia sa au fost convinsi ca Bianca isi doreste cu adevarat o familie.

"Stiti si dvs ca declaratiile ei au fost: 'Domnule, eu stiu ce am gresit, stiu prin ce am trecut, stiu ce vreau, e soarele meu, e viata mea, e ingerul meu'. Am discutat si cu doamna Madi (mama Biancai Dragusanu - n.red.) si cu taica-su si asa s-au exprimat si ei: 'Vai ce baiat, asta este ceea ce ii trebuie ei ca sa se indrepte si ca e hotarata sa intocmeasca o familie'. Astea au fost argumentele cu care ne-a pacalit si pe noi", a continuat el.

Tatal lui Victor Slav: Nu se pune problema impacarii

Acesta a precizat ca fiul sau este convins ca nu mai e cale de intoarcere si ca Victor va merge pana la capat cu divortul.

"Victor este foarte rezervat. A crezut ca poate sa le rezolve singur, dar uite ca nu a reusit. Nu am aflat de la televizor. El a discutat mai mult cu sora lui si i-a spus ca sunt niste probleme pe care nu stie cum sa le rezolve.

Noi nu i-am dat niciun sfat. El ne-a asigurat ca nu se pune problema impacarii. A spus ca a facut-o si public si nu mai e cazul sa insistam", a incheiat tatal lui Victor Slav.

Victor Slav a anuntat ca divorteaza de sotia sa, dupa ce aceasta a fost cateva zile la Paris cu fostul sau iubit, Adi Cristea. Dupa aflarea adevarului, Bianca Dragusanu a spus ca regreta ceea ce s-a intamplat si ca vrea sa se impace cu Slav.

A doua zi a revenit asupra declaratiilor si a marturisit ca ea si sotul sau erau separati de mai multa vreme. Ea a adaugat ca nu se mai intelegea cu Victor de mult timp si ca, la doua saptamani dupa nunta, i-a cerut divortul. Motivul ar fi fost faptul ca a gasit in telefonul lui mai multe mesaje catre Anda Adam.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Ciucă, despre atacul Iranului asupra Israelului: „O situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii. Potenţialul de escaladare este foarte mare”
Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului a declarat marţi, 16 aprilie, despre atacul Iranului asupra Israelului că a fost şi e o situaţie care generează atenţia tuturor liderilor lumii, pentru...
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Coaliția nu renunță, ”în acest moment”, la Cătălin Cîrstoiu. De ce spune PNL că nu îl poate susține pe Cristian Popescu Piedone la Capitală
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat marţi, 16 aprilie, că, în acest moment, la nivelul coaliţiei s-a menţinut decizia ca medicul Cătălin Cîrstoiu să fie candidatul coaliţiei la...
#tata Victor Slav declaratii, #Victor Slav tata, #Victor Slav divort Bianca, #Victor Slav Bianca Dragusanu , #Victor Slav