Victor Slav da cartile pe fata - A divortat sau nu de Bianca?

Luni, 10 Martie 2014, ora 18:45
5527 citiri
Victor Slav da cartile pe fata - A divortat sau nu de Bianca?
Foto: Facebook/Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat luni, informatia fiind confirmata chiar de cel din urma.

"Da, s-au semnat (actele de divort n. red.)! ", a declarat Victor Slav luni seara, in emisiunea "La Maruta".

Prezentatorul de la PRO TV a marturisit ca ziua in care a divortat "nu a fost cea mai gri sau cea mai grea zi", mentionand ca a mai avut "zile grele" in viata sa.

"Eu nu am divortat azi pentru ca a aparut Adrian Cristea la TV si a spus anumite lucruri. 99 - 100% le stiam si au fost foarte multe minciuni acolo", a declarat Victor Slav.

Cum cu o zi inainte de divort Bianca Dragusanu, care a renuntat luni la numele de Slav, a declarat ca "Victor face ce trebuie, nu ce simte", acesta a tinut sa-i dea replica in emisiunea lui Catalin Maruta: "Eu niciodata nu fac ceea ce trebuie, ci ce simt in momentul de fata".

Masina in care se aflau Bianca Dragusanu si Victor Slav, implicata intr-un accident

Dragostea nu trece de pe o zi pe alta!

De altfel, acesta a recunoscut ca mama sa i-a trimis un mesaj, inainte de a semna actele de divort, si i-a spus sa faca exact ce simte. "Din punctul meu de vedere, asa trebuie sa gandeasca niste parinti", a spus Victor Slav.

Intrebat ce simte pentru Bianca acum, ca actele de divort au fost semnate, vedeta a recunoscut ca inca mai are sentimente pentru aceasta: "Intre noi dragostea sau iubirea nu trece, orice om intreg la minte e de acord cu mine. Nu trece de pe o zi pe alta".

Lasand insa deoparte toate aceste sentimente, Victor Slav a tinut sa mentioneze ca "Stiu foarte bine de ce nu mai am incredere in ea si de ce am facut asta, nu sunt naiv".

Am incercat sa-i fiu psiholog

"Am incercat sa schimb acest om, dar incercarea mea a fost inteleasa gresit", a explicat in cateva cuvinte Victor ce nu a mers in relatia cu Bianca.

"Parerea mea e ca nu am avut pregatirea necesara sa-i explic anumite lucruri. Am incecat sa fiu, pe langa sot, cel mai bun prieten, psiholog - si aici nu mi-a reusit, pentru ca toate intentiile mele au fost intelese gresit. A inteles ca eu o ingradesc, ii reprosez... E un om foarte dificil, dar un om foarte bun", a spus fostul sot al Biancai Dragusanu.

Cred ca Bianca ma mai iubeste

Acesta este convins ca si Bianca are inca sentimente puternice pentru el, declarand fara echivoc: "Cred ca Bianca ma mai iubeste".

Intrebat daca fosta sa iubita, Anda Adam, i-a dat vreun mesaj, acum, ca e un om liber, Victor Slav a negat, spunand ca nu a apucat sa vorbeasca nici cu familia, nici cu prietenii. A afirmat ca nu va da nicio petrecere de divort, asa cum se asteapta unii, si a spus ca nu l-ar deranja nici daca fosta sa sotie, Bianca, si-ar reface viata cu Adrian Cristea.

Chiar daca cei doi au divortat luni, in urma cu cateva zile, Victor a fost la ziua Biancai, oferindu-i un buchet de trandafiri rosii. "Nu ma intereseaza ce cred unii si altii. Bianca m-a invitat si m-a rugat frumos sa vin la ziua ei si eu am facut-o. O faceam oricum", spus Victor Slav.

A.S.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Bianca Dragusanu Victor Slav divortat, #divort Bianca Victor oficial, #Bianca Dragusanu Victor Slav divort , #Victor Slav