Victor Slav da cartile pe fata - A divortat sau nu de Bianca?

Luni, 10 Martie 2014, ora 18:45
5527 citiri
Victor Slav da cartile pe fata - A divortat sau nu de Bianca?
Foto: Facebook/Victor Slav

Bianca Dragusanu si Victor Slav au divortat luni, informatia fiind confirmata chiar de cel din urma.

"Da, s-au semnat (actele de divort n. red.)! ", a declarat Victor Slav luni seara, in emisiunea "La Maruta".

Prezentatorul de la PRO TV a marturisit ca ziua in care a divortat "nu a fost cea mai gri sau cea mai grea zi", mentionand ca a mai avut "zile grele" in viata sa.

"Eu nu am divortat azi pentru ca a aparut Adrian Cristea la TV si a spus anumite lucruri. 99 - 100% le stiam si au fost foarte multe minciuni acolo", a declarat Victor Slav.

Cum cu o zi inainte de divort Bianca Dragusanu, care a renuntat luni la numele de Slav, a declarat ca "Victor face ce trebuie, nu ce simte", acesta a tinut sa-i dea replica in emisiunea lui Catalin Maruta: "Eu niciodata nu fac ceea ce trebuie, ci ce simt in momentul de fata".

Masina in care se aflau Bianca Dragusanu si Victor Slav, implicata intr-un accident

Dragostea nu trece de pe o zi pe alta!

De altfel, acesta a recunoscut ca mama sa i-a trimis un mesaj, inainte de a semna actele de divort, si i-a spus sa faca exact ce simte. "Din punctul meu de vedere, asa trebuie sa gandeasca niste parinti", a spus Victor Slav.

Intrebat ce simte pentru Bianca acum, ca actele de divort au fost semnate, vedeta a recunoscut ca inca mai are sentimente pentru aceasta: "Intre noi dragostea sau iubirea nu trece, orice om intreg la minte e de acord cu mine. Nu trece de pe o zi pe alta".

Lasand insa deoparte toate aceste sentimente, Victor Slav a tinut sa mentioneze ca "Stiu foarte bine de ce nu mai am incredere in ea si de ce am facut asta, nu sunt naiv".

Am incercat sa-i fiu psiholog

"Am incercat sa schimb acest om, dar incercarea mea a fost inteleasa gresit", a explicat in cateva cuvinte Victor ce nu a mers in relatia cu Bianca.

"Parerea mea e ca nu am avut pregatirea necesara sa-i explic anumite lucruri. Am incecat sa fiu, pe langa sot, cel mai bun prieten, psiholog - si aici nu mi-a reusit, pentru ca toate intentiile mele au fost intelese gresit. A inteles ca eu o ingradesc, ii reprosez... E un om foarte dificil, dar un om foarte bun", a spus fostul sot al Biancai Dragusanu.

Cred ca Bianca ma mai iubeste

Acesta este convins ca si Bianca are inca sentimente puternice pentru el, declarand fara echivoc: "Cred ca Bianca ma mai iubeste".

Intrebat daca fosta sa iubita, Anda Adam, i-a dat vreun mesaj, acum, ca e un om liber, Victor Slav a negat, spunand ca nu a apucat sa vorbeasca nici cu familia, nici cu prietenii. A afirmat ca nu va da nicio petrecere de divort, asa cum se asteapta unii, si a spus ca nu l-ar deranja nici daca fosta sa sotie, Bianca, si-ar reface viata cu Adrian Cristea.

Chiar daca cei doi au divortat luni, in urma cu cateva zile, Victor a fost la ziua Biancai, oferindu-i un buchet de trandafiri rosii. "Nu ma intereseaza ce cred unii si altii. Bianca m-a invitat si m-a rugat frumos sa vin la ziua ei si eu am facut-o. O faceam oricum", spus Victor Slav.

A.S.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Bianca Dragusanu Victor Slav divortat, #divort Bianca Victor oficial, #Bianca Dragusanu Victor Slav divort , #Victor Slav