Victor Slav da totul pe fata: Despre plecarea in Turcia cu Bianca, impacare si o eventuala sarcina

Joi, 08 Mai 2014, ora 11:14
5998 citiri
Victor Slav da totul pe fata: Despre plecarea in Turcia cu Bianca, impacare si o eventuala sarcina
Foto: Pro TV

Victor Slav a vorbit, miercuri dupa-amiaza, despre toate subiectele care au aparut in presa in ultima vreme si care l-au vizat.

Prezentatorul de la Pro Tv a explicat la televiziunea la care lucreaza ca el a fost cu ideea plecarii in Turcia, dar ca nu s-a intors de acolo impacat cu Bianca Dragusanu.

"Si-a dorit sa anuntam ca ne-am impacat si i-am explicat ca in momentul de fata nu avem cum sa ne impacam si a deranjat-o acest lucru. (...) I-am spus Biancai ca traieste in trecut. Ea niciodata cand a inchis o relatie acea relatie nu s-a consumat definitiv. Nu termina si trece la o alta etapa. Din orgoliu zice ca a terminat pac pac. Si mereu te intorci. Ceea ce nu s-a intamplat la mine si Anda", a spus Victor.

Despre o alta relatie, acesta a spus ca nu se pune problema in acest moment. Prezentatorul rubricii meteo a vorbit si despre o presupusa sarcina pe baza careia s-a speculat in ultimele zile. Vrand sa puna capat zvonurilor, Victor a explicat ca: "Nu are cum sa fie Bianca insarcinata. Nu este".

Victor Slav da cartile pe fata - A divortat sau nu de Bianca?

Atac la Cristea

In timpul vacantei din Turcia a celor doi, Adrian Cristea a lansat atacuri atat la adresa Biancai, cat si la adresa lui Victor. Acum, a venit randul fostului sot al roscatei sa isi spuna punctul de vedere.

"Faimosul fotbalist. Fotbalistul international mondial. Eu chiar nu vreau sa fiu rautacios si nu o sa fiu. Bianca il sfatuia cum sa se imbrace. Pe mine nu ma sfatuieste nimeni. Face niste declaratii din propria experienta.

Cand l-a cunoscut era imbracat numai in adidasi si in trening. Acum se duce in costum si la piata. Nu vreau sa fiu rautacios, nu imi sta in caracter. Nu inteleg de ce a trebuit sa dea in mine", a spus acesta.

Ce relatie mai are cu Anda Andam

Victor Slav a vorbit si despre faptul ca nu mai stie nimic despre Anda Adam de o buna perioada de timp, punctand faptul ca aceasta vrea sa iti tina relatia departe de orice pericol.

"Anda Adam are o relatie, ii doresc tot binele din lume. Cand a simtit ca este atacata sau ca relatia ei ar avea de suferit si-a schimbat numarul de telefon. Eu nu am numarul ei nou. Noi mai avem lucruri de discutat. A fost ziua ei si am vrut sa ii spun la multi ani si am sunat-o pe matusa ei.

Daca si-a schimbat numarul si nu mi l-a dat, inseamna ca nu vrea sa mi-l dea. Daca vrei sa inchizi relatiile si sa nu iti afecteze noua relatie, poti sa o faci. Este adevarat ca daca eu voiam, puteam sa fac rost, dar ca idee. A procedat ok. Este primul lucru prin care se vede ca tii la acea relatie", a spus el.

UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PSD și PNL, discuții cu consilierii municipali pe amendamente la bugetul Capitalei. Se cere o dezbatere în Consiliul General SURSE
Conducerile PNL şi PSD Bucureşti vor avea o întâlnire, marţi, 19 martie, cu consilierii municipali social-democraţi şi liberali pentru a cere convocarea unei şedinţe de Consiliu General...
#Victor Slav impacare Bianca, #Victor Slav impacare, #Victor Slav sarcina Bianca, #Victor Slav Anda Adam , #Victor Slav