Victor Slav si Anda Adam s-au impacat? Ce spune prezentatorul TV

Miercuri, 12 Februarie 2014, ora 19:47
4676 citiri
Victor Slav si Anda Adam s-au impacat? Ce spune prezentatorul TV
Foto: Facebook/Victor Slav

Victor Slav a vorbit, miercuri seara, despre asa-zisele mesaje dintre el si Anda Adam, aparute in presa, si din care se intelege ca ei doi ar avea o idila, chiar daca e casatorit. Prezentatorul TV a sustinut ca aceste mesaje de pe Facebook nu sunt adevarate.

"Nu sunt adevarate. Sunt un om cu coloana vertebrala. Daca erau ale mele mesajele, mi le-as fi asumat", a declarat Victor Slav la Pro TV.

Acesta a precizat ca nu are de gand sa se impace cu Anda Adam, pentru ca ei au fost foarte hotarati cand au pus punct relatiei de sase ani.

"Nu am avut in intentia sa ma intorc la Anda si nici nu am in intentia. Eu m-am despartit de Anda dupa sase ani si am facut-o de comun acord. Cand am plecat, fiecare a stiut ce sa faca cu viata lui", a adaugat Victor Slav.

Bianca Dragusanu: Il iubesc, ma iubeste - Despre cine vorbeste roscata

Slav: Anda nu scrie gresit gramatical

Acesta a precizat ca nu a vorbit cu artista dupa aparitia in presa a presupuselor mesaje, dar ca a discutat cu mama ei.

"Nu am vorbit cu Anda dupa mesaje. Nici nu cred ca vrea sa vorbeasca cu mine. Am vorbit cu mama ei, in schimb", a adaugat el.

Sotul Biancai Dragusanu a adaugat ca acele mesaje nu ar putea fi adevarate, pentru ca el si Anda nu vorbesc pe Facebook. Mai mult, spune el, artista nu ar fi discutat chestii personale pe reteaua de socializare, deoarece parola paginii respective este stiuta de mai multe persoane, printre care si mama artistei.

Un alt motiv invocat de Victor Slav ar fi ca in respectivele mesaje s-au facut mai multe greseli gramaticale.

"Anda nu scrie gresit gramatical", a mai spus el.

Intrebat daca o banuieste pe Bianca Dragusanu ca ar avea legatura cu fabricarea acestor mesaje, Victor Slav a spus ca "Nu".

Catalin Maruta a incercat sa afle daca Victor Slav este hotarat sa puna capat casniciei cu Bianca Dragusanu. Prezentatorul rubricii Meteo a sustinut ca joi seara va veni in emisiunea "La Maruta" si ca va explica cum stau lucrurile in realitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victor Slav impacat Anda Adam, #Victor Slav mesaje Anda Adam, #Victor Slav Anda Adam , #Victor Slav