Fundatia lui Clinton, facuta praf de New York Times

Joi, 15 August 2013, ora 09:25
1825 citiri
Fundatia lui Clinton, facuta praf de New York Times
Foto: The Telegraph

Miscarea New York Times de a scrie un articol foarte critic la adresa Fundatiei Clinton, condusa de Bill si Hillary, pare cel putin ciudata in ochii jurnalistilor din presa britanica, acestia calificand articolul ca fiind "un semn ca familia Clinton decade".

Potrivit The Telegraph, cotidianul liberal american nu are niciun scrupul in a face praf fundatia conservatoare, iar citatul "criminal" ar putea fi urmatorul: "Cu tot succesul sau, Fundatia Clinton a devenit un real motiv de ingrijorare legat de rotatia membrilor din Consiliul de Administratie, care pare a fi supus conflictelor de interese. In ciuda marilor sume de bani care intra in vistieria fundatiei, deficitul este de prea multe milioane de dolari".

Clinton a primit 500.000 de dolari pentru un discurs

In urma cu un an, Bill Clinton s-a intalnit cu avocatii si consilierii sai pentru a analiza progresele fundatiei si a ajuns la concluzia ca "totul e varza".

De multe ori fundatiile rezista numai datorita numelui pe care il poarta. In ultimul timp, nici faptul ca Hillary si Chelsea, fiica fostului cuplu prezidential, au inceput sa se implice in activitatea organizatiei nu a parut sa reinvie activitatea acesteia.

Presa americana mai aprecieaza ca familia Clinton nu a fost capabila sa separe dorinta de a-i ajuta pe altii de cea de a se ajuta pe sine. Ambitiile prezidentiale ale lui Hillary nu au cum sa ajute, iar unele actiuni par mai mult decat suspecte.

De exemplu, umbla vorba ca Clinton Global Initiative a cumparat un bilet de avion pentru actrita Natalie Portman dar si pentru cainele acesteia, pentru a asista la un eveniment organizat in 2009.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#fundatie familia Clinton, #Hillary Clinton candidat prezidentiale , #stiri Bill Clinton