Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.445 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Pasare de- o clipa

Duminica, 28 August 2016, ora 05:25

Pasare de- o clipaVrand sa-mi omor pe nesimtite timpul,am luat oglinda si am privit-o bine. Am ramas uimita vazand ca timpul, el ma omora pe mine. Era o crima surda , infaptuita cu premeditare. Am azvarlit oglinda la o parte, sa nu-l vad cum inainteaza. Dar ea s-a spart si-n cioburile sale l-am vazut cum rade si inainteaza.

Se pare ca lucrurile lumii acesteia sunt batute de vanturi ca trestia, doar iubirile stau drepte in bataia vantului si asteapta. Desfacute de toate ispitele isi inchid cu grija aripile; de

Life Show / stiri Life Show1 vizite[ Rasunetul ]

PMP BN: Solicitam ca firma care administreaza depozitul de la Tarpiu sa preia deseurile de la persoanele fizice

Vineri, 26 August 2016, ora 17:27

PMP BN: Solicitam ca firma care administreaza depozitul de la Tarpiu sa preia deseurile de la persoanele fizicePartidul Miscarea Populara-Bistrita Nasaud prin vocea presedintelui acestei formatiuni, Ionut Simionca, solicita ca firma care administreaza depozitul de deseuri de la Tarpiu, sa preia deseurile menajere pe care, persoanele fizice cu spirit civic, doresc sa le transporte cu mijloace proprii, la Tarpiu. Acest lucru trebuie permis, pe perioada tranzitorie in care, colectarea deseurilor menajere pe teritoriul judetului Bistrita-Nasaud este blocata de rezilierea contractului pe care firma Vitalia

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Liberalii bistriteni, la Liga Alesilor locali: Vrem stoparea deprofesionalizarii administratiei locale si a societatii romanesti

Vineri, 26 August 2016, ora 17:26

Liberalii bistriteni, la Liga Alesilor locali: Vrem stoparea deprofesionalizarii administratiei locale si a societatii romanestiTimp de doua zile, a avut loc la Poiana Brasov intrunirea anuala a alesilor locali PNL, in cadrul careia au fost discutate principiile dupa care va fi structurat viitorul program de guvernare dupa alegerile parlamentare de la finele acestui an.

Astfel, principalele puncte asumate de PNL pentru2016 - 2020 sunt descentralizarea cu asigurarea resurselor financiare pentru fiecare unitate administrativ teritoriala; atributiile administratiei locale pentru sprijinul mediului economic local;

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Mobilizare pentru parlamentare, la ALDE: 10 responsabili de zone, unul ii poate lua locul lui Ioan Tintean

Vineri, 26 August 2016, ora 17:26

Mobilizare pentru parlamentare, la ALDE: 10 responsabili de zone, unul ii poate lua locul lui Ioan TinteanPresedintele executiv al ALDE Bistrita-Nasaud, Constantin Brasoveanu, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in sedinta Biroului Politic Judetean a fost aprobat Regulamentul de ordine interna privind organizarea si implicarea membrilor din filiala judeteana, cu responsabilitati in obtinerea rezultatelor care sa permita accederea in Parlament.

"Am impartit judetul in opt zone, plus municipiul Bistrita. Principalii responsabili de zona sunt Constantin Brasoveanu, Mirela Carcu, Mircea

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Rasunetul ]

Sub imperiul clipei al Mariei Pop Ujica, in Evocari Nostalgice

Vineri, 26 August 2016, ora 16:59

Sub imperiul clipei al Mariei Pop Ujica, in Evocari NostalgiceUn eveniment de o sensibilitate deosebita, cu multiple valente si conotatii poetice, s-a derulat la Centrul Multicultural Sinagoga Bistrita, joi in organizarea Consiliului Judetean B-N si a Centrului Judetean pentru Cultura B-N, care a fost si producatorul unui deosebit spectacol de poezie si muzica in prezenta unui public numeros si avizat, iubitor al genului liric.

Captivanta activitate a debutat cu lansarea volumului de versuri "Sub imperiul clipei", apartinand sensibilei si tandrei prof.

Life Show / stiri Life Show13 vizite[ Rasunetul ]

Poetii Cetatii "canta" Bistrita

Vineri, 26 August 2016, ora 16:59

Poetii Cetatii "canta" BistritaIn sala "Conexiuni" a noului si elegantului Palat al Culturii din Bistrita a avut loc o memorabila intalnire spirituala a Societatii literare "Conexiuni", vineri, in cadrul Targului Mare al Bistritei, cuprinzand expozitie de carte, revista si lectura publica. Colocviile literare s-au desfasurat sub sigla tematica "Literatura - Cetate in Cetate".

Evenimentul cultural a fost deschis de directorul Palatului Culturii, prof. dr. Dorel Cosma, ce a urat bun venit invitatilor si participantilor.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Mobilizare pentru parlamentare, la ALDE: 10 responsabili de zone, unui ii poate lua locul lui Ioan Tintean

Vineri, 26 August 2016, ora 14:26

Mobilizare pentru parlamentare, la ALDE: 10 responsabili de zone, unui ii poate lua locul lui Ioan TinteanPresedintele executiv al ALDE Bistrita-Nasaud, Constantin Brasoveanu, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca in sedinta Biroului Politic Judetean a fost aprobat Regulamentul de ordine interna privind organizarea si implicarea membrilor din filiala judeteana, cu responsabilitati in obtinerea rezultatelor care sa permita accederea in Parlament.

"Am impartit judetul in opt zone, plus municipiul Bistrita. Principalii responsabili de zona sunt Constantin Brasoveanu, Mirela Carcu, Mircea

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Vasile Moldovan: Vom propune o rectificare bugetara pentru dotarea materiala a scolilor

Vineri, 26 August 2016, ora 14:26

Vasile Moldovan: Vom propune o rectificare bugetara pentru dotarea materiala a scolilorConsilierul local Vasile Moldovan (ALDE) considera ca una dintre prioritatile acestei perioade pentru municipalitate trebuie sa o constituie debutul anului scolar 2016-2017. In opinia sa, dotarea cu materiale didactice a laboratoarelor si cabinetelor din scoli trebuie asumata de intregul Consiliu Local, o solutie fiind o rectificare bugetara sau alocari corespunzatoare in bugetul pe anul 2017.

"Chiar daca pare la prima vedere cam tarziu, avand in vedere ca noul Consiliu Local are o structura

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Rasunetul ]

Ioan Tintean (presedinte ALDE BN): Locul 1 la Senat va fi o mare surpriza. E o persoana publica foarte cunoscuta

Vineri, 26 August 2016, ora 14:26

Ioan Tintean (presedinte ALDE BN): Locul 1 la Senat va fi o mare surpriza. E o persoana publica foarte cunoscutaPresedintele ALDE Bistrita-Nasaud, Ioan Tintean, considera ca formatiunea va propune electoratului "o mare surpriza", pe locul 1 de pe lista de la Senat, la alegerile parlamentare de la finalul acestui an. Ioan Tintean nu a dezvaluit numele celui cu care se negociaza in aceste zile, precizand doar ca este o persoana publica foarte cunoscuta.

"Cu domnul Ioan Monita (n. n. - cel care a fost propus de partid pentru locul I la Senat) am avut discutii cu cei opt primari. A acceptat, de principiu sa

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Rasunetul ]

Numele a 300 de eroi, comemorate in Parcul Central din orasul Nasaud

Vineri, 26 August 2016, ora 14:26

Numele a 300 de eroi, comemorate in Parcul Central din orasul NasaudParcul Central al orasul Nasaud a gazduit astazi ceremonia militara publica pentru comemorarea eroilor cazuti in Primul Razboi Mondial pentru Reintregirea Romaniei.

Participanti la aceasta manifestare istorica, Centenarul Primului Razboi Mondial, au fost: Garnizoana Bistrita cu Batalionul 405 "Nasaud"Sprijin Logistic, reprezentanti ai administratiei publice locale, consilieri locali, reprezentanti ai Politiei Orasului Nasaud, Jandarmeriei, Sectiei de Pompieri, precum si alti invitati de seama.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Rasunetul ]

"In umbra iubirii" a vazut lumina tiparului

Vineri, 26 August 2016, ora 14:25

"In umbra iubirii" a vazut lumina tiparuluiZilele acestea, volumul de poezie "In umbra iubirii" al autoarei Ioana Lapusneanu, a vazut lumina tiparului la editura Amanda Edit Verlag. Cartea apare in colaborare cu Uniunea Culturala a Albanezilor din Romania iar lansarea acesteia va avea loc, cel mai probabil in luna septembrie a acestui an.

"Multumesc Bunului Dumnezeu pentru aceste momente rezervate mie, si in completare aduc mii de

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Rasunetul ]

Meditatie la Duminica a 10-a dupa Rusalii

Vineri, 26 August 2016, ora 11:57

Meditatie la Duminica a 10-a dupa Rusalii,,Invata pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze si cand va imbatrani nu se va abate de la ea''(Proverbe 22,6)

Este titlul la meditatia acestei duminici,iar textul pericopei evangheliei de astazi este luat din evanghelia dupa sf.apostol si evanghelist Matei din capitolul 17,versetele 14 pana la 23 si iata ce ne spune: ''In vremea aceea, iata s-a apropiat de Iisus un om, ingenunchind inaintea Lui si zicand: Doamne, miluieste pe fiul meu, ca este lunatec si patimeste rau: de multe ori cade in

Actualitate / stiri Actualitate19 vizite[ Rasunetul ]

Vezi cati bani va primi halterofilul Gabriel Sancraian de la CSM Bistrita pentru bronzul de la Rio!

Vineri, 26 August 2016, ora 11:30

Vezi cati bani va primi halterofilul Gabriel Sancraian de la CSM Bistrita pentru bronzul de la Rio!Presedintele COSR, Alin Petrache, a decis, conform legislatiei in vigoare, dublarea premierilor pentru medaliatii olimpici. De asemenea, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman va oferi recompense financiare, conform legislatiei in vigoare, si pentru locurile IV, V si VI.

Astfel, conform HG 1447/2007, medaliatii cu aur vor primi contravaloarea a 70.000 euro, castigatorii medaliei de argint 56.000 euro, iar pentru medalia de bronz fiecare sportiv va incasa 42.000 euro, se precizeaza in comunicatul

Sport / stiri Sport15 vizite[ Rasunetul ]

Ioan Burlacu in Arcul Rotitor

Vineri, 26 August 2016, ora 11:25

Ioan Burlacu in Arcul RotitorBacauanul Ioan Burlacu este un artist de tinuta deosebita. La inceput a fost poezia, arta cuvantului in metafora fierbinte, sau Blaga aratandu-ne ca poetul nu manuieste, ci mantuieste cuvintele. Mai pe urma, domnul Burlacu salveaza obiecte modeste printr-un "spiritual joc de esentializare". Le ofera o alta viata sub semnul poeziei. "Arc Rotitor" este o poezie lucrata din "zborul unor vrejuri" si a unor forme metalice usor magice.

La un vernisaj de expozitie grafica si obiect de la Muzeul de

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

Tinerii liberali bistriteni s-au saturat de incompetenta PSD! Vrem un oras curat, un judet curat!

Joi, 25 August 2016, ora 17:26

Tinerii liberali bistriteni s-au saturat de incompetenta PSD! Vrem un oras curat, un judet curat!Din cauza gravelor probleme generate de rezilierea contractului pentru colectarea deseurilor menajere la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, de catre Vitalia, Organizatia de Tineret a Partidului National Liberal isi exprima in mod public ingrijorarea vizavi de modul in care administratia judeteana PSD, condusa de presedintele Radu Moldovan, gestioneaza situatia.

Proiectul de management integrat al deseurilors-a dovedit un fiasco si mai estedoar un pas pana ce judetul va fi inundat, la propriu,

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Primarul Cretu: Vom cauta formula legala sa platim serviciile prestate de Supercom

Joi, 25 August 2016, ora 17:26

Primarul Cretu: Vom cauta formula legala sa platim serviciile prestate de SupercomIncepand cu 24 august, serviciile de colectare si transport a deseurilor din municipiul Bistrita sunt prestate de compania Supercom, cea care asigura si serviciile de curatenie a strazilor si a spatiilor publice. In cadrul unei conferinte de presa, primarul Ovidiu Cretu a mentionat ca firma nu este o societate de caritate, ca a acceptat sa ofere sprijin in aceasta situatie de urgenta, insa va trebui gasita formula legala pentru decontarea serviciilor.

"Supercom nu este o societate de

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Rasunetul ]

Primarul Ovidiu Cretu: Luni incep negocierile, miercuri am putea semna contractul cu noul operator. Va fi o taxa speciala, la primarii

Joi, 25 August 2016, ora 17:26

Primarul Ovidiu Cretu: Luni incep negocierile, miercuri am putea semna contractul cu noul operator. Va fi o taxa speciala, la primariiAdunarea Generala a Actionarilor din cadrul Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara pentru Gestionarea Integrata a Deseurilor Municipale (ADI Deseuri Bistrita-Nasaud) a aprobat documentatia pentru procedura de selectie a operatorului care va presta serviciul de salubrizare pe raza intregului judet, pe o perioada determinata, in urma rezilierii contractului cu Vitalia. Documentatia si o invitatie de participare vor fi transmise mai multor firme de la nivel national si local, iar de luni vor

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Rasunetul ]

O ALTA CARTE A TELCIULUI

Joi, 25 August 2016, ora 17:25

O ALTA CARTE A TELCIULUITelcenii au cu ce se mandri. Au peste tot oameni de mare valoare ce se implica in viata satului cercetand adanc obarsia neamului, cercetari finalizate prin simpozioane, iar in final ajung file de carte, ducand mesajul peste zarile senine ale sufletului. Unul dintre carturarii de marca, fiu al satului este colonelul Vasile St. Tutula, doctor in istorie, o prezenta vie in viata localitatii, omul ce-si da singur de lucru, facand din carti alese sarbatori frumoase ca umbra unui gand.

In aceasta

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Rasunetul ]

Universul iubirii, in poeziile poetei Ioana Lapusneanu

Joi, 25 August 2016, ora 17:25

Universul iubirii, in poeziile poetei Ioana LapusneanuPoemele cuprinse in cele doua volume, primul intitulat "In umbra iubirii", al doilea "De-ai veni iubire", surprind in modul cel mai placut si elegant, prin capacitatea de creatie a poetei care este uimitoare.

Prin finete si romantism a stiut sa creeze in toate poemele, un limbaj liric original, incontestabil, realizand in final unitatea poeziei IUBIREA, dovedind a fi o mare creatoare lirica.

Melancolia si sentimentalismul imbraca forma unei sensibilitati profunde dand poemelor sale

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

MIRCEA GELU BUTA IN ROMANIA LITERARA

Joi, 25 August 2016, ora 17:25

MIRCEA GELU BUTA IN ROMANIA LITERARAMircea Gelu Buta in revista "Romania literara"? Da, pe buna dreptate. Lucrarea "Poetul Andrei Muresanu in memoria contemporanilor", aparuta sub semnul "Arhivele Bistritei", Anul I, Fascicula 2, Editura "Presa Universitara Clujeana", 2016, in coordonarea lui Mircea Gelu Buta, constituie tema unui articol semnat de Ion Buzasi, iar prezenta in paginile prestigioasei reviste atesta, din start, faptul de-a corespunde exigentelor de aici, de publicare a materialelor de calitate.

Ion Buzasi, el

Life Show / stiri Life Show11 vizite[ Rasunetul ]

200 de ani de la nasterea poetului revolutionar Andrei Muresanu. Lansare de carte, la Bistrita

Joi, 25 August 2016, ora 17:25

200 de ani de la nasterea poetului revolutionar Andrei Muresanu. Lansare de carte, la BistritaPe 16 noiembrie se implinesc 200 de ani de la nasterea poetului revolutionar Andrei Muresanu. Nascut la Bistrita in anul 1816, in familia arendasului Teodor, ce avea o moara de argasit scoarta, ce abia asigura existenta familiei (sotia si cei trei copii), Andrei Muresanu avea sa fie, prin scrierile sale, unul dintre poetii care au ramas, iata, peste veacuri ca un spirit viu al romanismului.

La 200 de ani de la nasterea sa, versurile lui din poemul "Un rasunet" sunt fredonate, devenind parte a

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Despre ,,scamatoriile" teologice ale filosofului Andrei Plesu

Joi, 25 August 2016, ora 16:58

Despre ,,scamatoriile" teologice ale filosofului Andrei PlesuPrestidigitatie, nu altceva. Avem tot respectul pentru rennmele, celebritatea, autoritatea de care se bucura domnia sa in societate. Doamne fereste sa vrem a-i darama statuile! Nu inseamna ca domnia sa nu este capabil sa si greseasca, stiind ca oamenii cu adevarat deosebiti fac si cate-o trasnaie. Cert este ca muritori infailibili nu s-au nascut, in pofida faptului ca traind, destui s-au declarat a fi.

Andrei Plesu scrie pe bloggul unui cotidian central, ca este surprins foarte sa constate ca

Life Show / stiri Life Show9 vizite[ Rasunetul ]

Satenii din Tarpiu s-au saturat de mirosuri pestilentiale si levigat. Ei cer inchiderea depozitului ecologic si mutarea lui in alta parte

Joi, 25 August 2016, ora 16:57

Satenii din Tarpiu s-au saturat de mirosuri pestilentiale si levigat. Ei cer inchiderea depozitului ecologic si mutarea lui in alta partePeste 100 de localnici din satul Tarpiu au blocat astazi accesul masinilor de colectare a deseurilor in depozitul din aceasta localitate. Revolta, condusa de Dan Nimigean, a durat aproape trei ore, oamenii acuzand Vitalia ca polueaza intreaga zona. Ei cer conducerii judetului Bistrita-Nasaud inchiderea depozitului sau mutarea acestuia in alta parte.

Scandal de proportii in fata depozitului de deseuri menajere din satul Tarpiu, comuna Dumitra. Peste 100 de localnici si-au strigat astazi

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Prefectul Ovidiu Victor Frent, la Colegiul prefectural: Judetul se afla in situatia de urgenta

Joi, 25 August 2016, ora 14:26

Prefectul Ovidiu Victor Frent, la Colegiul prefectural: Judetul se afla in situatia de urgentaIn cadrul sedintei de Colegiu Prefectural, desfasurata la Tasuleasa Social, in 24 august, prefectul judetului BN, Ovidiu Victor Frent, a facut o pertinenta analiza si prezentare privind situatia din judetul nostru referitor la problema curateniei si reimpaduririi in muntii nostri, cazul urgent si alarmant, "Vitalia", colaborarea deosebita cu "Tasuleasa Social", pregatirea noului an scolar si planul de securitate in scoli prin colaborarea cu IJP si IJJ BN.

In prezenta subprefectului Terente

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Rasunetul ]

Sambata, la Sieu Magherus-Valea Magherusului, poti testa modelele Mitsubishi 4X4!

Joi, 25 August 2016, ora 11:58

Sambata, la Sieu Magherus-Valea Magherusului, poti testa modelele Mitsubishi 4X4!Pentru fanii marcii Mitsubishi si pentru iubitorii de aventura pe 4 roti, ziua cea mai fierbinte a acestei veri se anunta a fi sambata, 27 august, atunci cand va avea loc cel mai provocator eveniment auto - Mitsubishi Off-Road Day Bistrita, organizat de dealerul Comautosport.

Aliniate la start, modelele Pajero, Outlander, ASX si L200 ii asteapta, in comuna Sieu Magherus-Valea Magherusului (la 2 km de DN 17,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

O echipa din Bistrita-Nasaud o va lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-Napoca

Joi, 25 August 2016, ora 11:33

O echipa din Bistrita-Nasaud o va lua la vale pe 3 septembrie, la Red Bull Soapbox din Cluj-NapocaO echipa din Bistrita-Nasaud a ajuns pe lista de start pentru cea mai trasnita goana pe patru (sau mai putine) roti. Adica, acestia sunt cam cei mai smecheri si mai tacaniti piloti de curse urbane din tara. Marea cursa va avea loc pe 3 septembrie, in Parcul Colina din Cluj-Napoca, incepand cu ora 11:00 si are numele de Red Bull Soapbox.

DUM DUMmies este echipa din Bistrita-Nasaud, care va reprezenta judetul cu mandrie la cea mai traznita cursa. Adrian Mizgan (capitan echipa), Alexandru Jucan,

Sport / stiri Sport5 vizite[ Rasunetul ]

Ovidiu Cretu, la deschiderea Targului Mare al Bistritei: Gustati din frumusetea acestor zile si a orasului nostru. Bistrita este a bistritenilor

Joi, 25 August 2016, ora 05:27

Ovidiu Cretu, la deschiderea Targului Mare al Bistritei: Gustati din frumusetea acestor zile si a orasului nostru. Bistrita este a bistritenilorCinci zile de sarbatoare pentru Bistrita, cu muzica pentru toate gusturile si in diverse locatii. Cu mic, cu mare, bistritenii, de aici si de oriunde s-ar afla, sunt asteptati sa-si sarbatoreasca burgul si sa-si incununeze, in prag de toamna, munca unui an.

Festivitatea de deschidere a Targului Mare al Bistritei a fost gandita altfel in acest an, fara oficilitati, cetateni de onoare si delegatii din strainatate. Momentul solemn a fost reprezentat de intonarea imnului national "Desteapta-te,

Actualitate / stiri Actualitate25 vizite[ Rasunetul ]

Luni incep negocierile cu firmele de salubrizare care vor sa opereze in Bistrita-Nasaud

Miercuri, 24 August 2016, ora 17:26

Luni incep negocierile cu firmele de salubrizare care vor sa opereze in Bistrita-NasaudA.D.I. Deseuri ia toate masurile necesare in vederea asigurarii, in bune conditii, a serviciului de salubrizare la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, anunta asociatia, prin intermediul unui comunicat de presa.

Potrivit documentului remis redactiei, A.D.I. Deseuri Bistrita-Nasaud finalizeaza astazi documentatia necesara atribuirii unui nou contract de prestare a Serviciului de salubrizare in judetul Bistrita-Nasaud, pe o perioada determinata, urmand ca joi sa fie aprobata de A.G.A A.D.I.

Actualitate / stiri Actualitate22 vizite[ Rasunetul ]

Bistrita-Nasaud: Impaduri pe 423 hectare. Aproape un sfert din suprafata apartine OS Valea Ilvei

Miercuri, 24 August 2016, ora 17:26

Bistrita-Nasaud: Impaduri pe 423 hectare. Aproape un sfert din suprafata apartine OS Valea IlveiIn primavara acestui an, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud au fost realizate lucrari de impadurire pe o suprafata de 423,98 ha, dintre care 12,85 ha sunt proprietate publica a statului si 411,13 ha proprietate publica a unitatilor administrativ-teritoriale. Astfel, au fost plantati peste 2,1 milioane de puieti.

Potrivit unui document al Garzii Forestiere Bistrita-Nasaud, au fost executate completari in plantatiile infiintate in fondul forestier in anii anteriori, pe o suprafata de 74,33 ha

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Garda Forestiera Bistrita-Nasaud: Amenzi de peste 160.000 lei si confiscari valorice de peste o jumatate de milion lei

Miercuri, 24 August 2016, ora 17:26

Garda Forestiera Bistrita-Nasaud: Amenzi de peste 160.000 lei si confiscari valorice de peste o jumatate de milion leiIn primul semestru al acestui an, personalul silvic din cadrul Garzii Forestiere Judetene Bistrita- Nasaud a efectuat un numar de 167 actiuni de control privind respectarea regimului silvic. In urma controalelor, au fost intocmite 61 procese-verbale de constatare a contraventiilor silvice, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de 160.400 lei.

Potrivit ing. Istrate Stetco, inspectorul sef al Garzii Forestire, in primele sase luni din 2016, au fost derulate 15 controale de fond si partiale

Actualitate / stiri Actualitate20 vizite[ Rasunetul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Perchezitii la Leoni! Se cauta dovezi in legatura cu o frauda de zeci de milioane de euro
Dupa tunul de circa 40 de milioane de euro pe care conducerea Leoni l-ar fi descoperit pe 12 august, ...
Situatia Serviciului Public de Salubrizare in judetul Bistrita-Nasaud
Avand in vedere situatia creata la nivelul judetului Bistrita-Nasaud in urma incetarii Contractului ...
Ce se intampla cu angajatii Vitalia?
Nu mai putin de 217 persoane sunt angajate, in prezent, la SC Vitalia Servicii pentru Mediu SRL, ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor