Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.382 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Caravana UBB vine la Bistrita! Elevii dornici sa afle despre experienta de student, admitere si oferta educationala a Universitatii Babes-Bolyai sunt asteptati luni la cele doua mari colegii din centrul orasului !

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 12:02

Caravana UBB vine la Bistrita! Elevii dornici sa afle despre experienta de student, admitere si oferta educationala a Universitatii Babes-Bolyai sunt asteptati luni la cele doua mari colegii din centrul orasului !In data de 27/02/2016, Caravana UBB ajunge si in Bistrita! Elevii dornici sa afle despre experienta de student, admitere si oferta educationala a Universitatii Babes-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, sunt asteptati la prezentarile voluntarilor din Organizatia Studentilor din Universitatea Babes-Bolyai.

Acestea vor avea loc dupa cum urmeaza:

1.Colegiul Teoretic "Andrei Muresanu" - la ora: 13:00

2.Colegiul National "Liviu Rebreanu"- la ora: 13:00

Caravana UBB este un proiect ce are ca scop

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Rasunetul ]

Ultimul drum al lui Tany. Condoleante colegului nostru Nicu Vrasmas

Sambata, 25 Februarie 2017, ora 08:01

Ultimul drum al lui Tany. Condoleante colegului nostru Nicu VrasmasTany s-a nascut in 12 februarie 1949, in casa politiei din Sfantu Gheorghe, jud. Covasna, unde locuiau parintii, Elena si Petru Stefanescu, tatal ei fiind ofiter, comandant, dar ea nu a calcat pamantul de acolo si nici pe cel de la Oravita, unde familia s-a mutat foarte repede, dar pentru putina vreme, ajungand si stabilindu-se in centrul Bucurestiului, pe Calea Dorobantilor nr.36-40, apt.30, la primul etaj dinspre Ambasada Iugoslaviei, din elegantul bloc "Zodiac", construit de Prager, unde

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Rasunetul ]

Bistrita, pe podium la Concursul National de Creatie Artistica AMANDOI, IN ABURUL PAINII

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 21:30

Bistrita, pe podium la Concursul National de Creatie Artistica AMANDOI, IN ABURUL PAINIIFundatia Culturala "Cezara Codruta Marica", Editura "Cezara" si Centrul de Studii Literare "Grigore Vieru" din Targu-Mures, in parteneriat cu revista "Vatra veche", a organizat a XIII-a editie a Concursului National de Creatie Artistica AMANDOI, IN ABURUL PAINII, dedicat zilelor de 1 si 8 Martie.

Juriul anunta palmaresul Concursului

Creatia artistica a elevilor din cliclul primar:

Premiul I

Alexia Dohotari, clasa a IV-a, Palatul Copiilor Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud, profesor indrumator

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Rasunetul ]

Doina Pana: TVA zero pentru livrarea de locuinte catre persoanele fizice, pentru produsele agricole si publicitate in mass-media

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 17:26

Doina Pana: TVA zero pentru livrarea de locuinte catre persoanele fizice, pentru produsele agricole si publicitate in mass-mediaVicepresedintele PSD, Doina Pana, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, ca a fost finalizat proiectul de lege privind modificarea Codului Fiscal, in sensul aplicarii cotei zero de TVA pentru mai multe sectoare de activitate, precum servicii sociale, difuzarea de publicitate prin mass-media, dar si sprijinirea agriculturii.

"Proiectul de lege in acest sens a fost deja demarat in Parlament, se refera la TVA zero pentru locuinte, pentru produse si servicii din agricultura si publicitate.

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Rasunetul ]

Daniel Suciu (PSD): Harta banilor prezentata de Robert Sighiartau este din 2012, cand la guvernare era PDL

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 17:26

Daniel Suciu (PSD): Harta banilor prezentata de Robert Sighiartau este din 2012, cand la guvernare era PDLDeputatul Daniel Suciu a reactionat, in cadrul unei conferinte de presa, fata de declaratiile liderului PNL BN, Robert Sighiartau, pe tema alocarilor bugetare repartizate judetelor Romaniei. Parlamentarul social-democrat a tinut sa-i spuna colegului sau de la Camera Deputatilor ca a prezentat date aparute in cotidianul "Gandul" in 2012, care faceau referire la bugetelor din 2011, perioada in care la guvernare era PDL.

"Am fost provocati noi, cei la PSD, sa ne asumam Pilda talantilor, parca asa

Actualitate / stiri Actualitate31 vizite[ Rasunetul ]

Ministrul Turismului: La Sangeorz Bai trebuie sa ne adresam primarului, sa-l sprijinim sa faca investitii

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 17:25

Ministrul Turismului: La Sangeorz Bai trebuie sa ne adresam primarului, sa-l sprijinim sa faca investitiiMinistrul Turismului, Mircea Titus Dobre, a declarat, intr-un interviu acordat Agentiei Mediafax, ca va sprijini statiunea Sangeorz Bai, in vederea atragerii de investitii si chiar finantari europene.

"Avem statiuni foarte interesante. Avem Baile Felix, avem Baile Herculane. (...) Avem o statiune de interes national, Sangeorz Bai, unde nu s-a facut absolut nimic. Acolo trebuie sa ne adresam primarului respectiv, sa-l sprijinim sa faca investitii in zona respectiva, sa atraga fonduri UE.

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Rasunetul ]

Doina Pana: Noul act normativ va inaspri contraventiile silvice

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 17:01

Doina Pana: Noul act normativ va inaspri contraventiile silviceDeputatul Doina Pana a explicat, in cadrul unei conferinte de presa, stadiul in care se afla dezbaterile privind Legea contraventiilor silvice, in paralel cu OUG 51/2016, adoptata de Guvernul Ciolos, pe aceeasi tema. Potrivit acesteia, nu este vorba despre o relaxare a contraventiilor, asa cum a dat de inteles Opozitia, ci doar de deblocarea sectorului forestier, principiul ramanand acelasi de toleranta zero fata de taierile ilegale.

"In programul de guvernare, Capitolul Paduri l-am intitulat

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Rasunetul ]

Ionut Simionca (PMP) pe tema Aquaparc: Trebuie sa fim responsabili, ca administratie locala nu pot sa-si bata joc de banii nostri

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 14:31

Ionut Simionca (PMP) pe tema Aquaparc: Trebuie sa fim responsabili, ca administratie locala nu pot sa-si bata joc de banii nostriLiderul PMP Bistrita-Nasaud, deputatul Ionut Simionca, reclama costurile foarte mari anuntate de municipalitate pentru dezvoltarea Aquaparcului din Complexul Wonderland, in comparatie cu alte locatii de agrement de la nivel national..

"As vrea sa comparam aceasta investitie cu Wellness Termal Nymphaea, in valoare de 15 milioane euro, din Oradea, care este singurul de acest gen din Romania si cel mai modern. Din cele 15 milioane de euro, 38% au fost fonduri europene. Acest proiect are o

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Rasunetul ]

Istrate Stetco, secretar de stat la Ministerul Apelor si Padurilor

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 14:30

Istrate Stetco, secretar de stat la Ministerul Apelor si PadurilorIstrate Stetco a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Apelor si Padurilor, prin decizia prim-ministrului Sorin Grindeanu, publicat in Monitorul Oficial al Romaniei 140/23 februarie.

Ing. Stetco Istrate a plecat la minister din functia de inspector sef al Garzii Forestiere Cluj, functie pe care o detinea din septembrie 2015. De asemenea, acesta a mai fost inspector sef al Comisariatului de Regim Silvic si Cinergetic Cluj-Napoca in perioada 15.12.2014 - 25.09.2015, director

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Rasunetul ]

Scriitorul Olimpiu Nusfelean conferentiaza la Beclean

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 11:31

Scriitorul Olimpiu Nusfelean conferentiaza la BecleanCentrul Judetean pentru Cultura si Societatea Scriitorilor din Bistrita-Nasaud, alaturi de USR-Filiala Cluj, Inspectoratul Scolar si Colegiul National Petru Rares Beclean organizeaza in cadrul prelegerilor SSBN conferinta "Ce citim? De ce citim? Pentru cine citim?", luni, 27 februarie 2017,

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Rasunetul ]

Mircea Archiudean (PER): Aquaparcul nu este necesar intr-un oras cu strazi pline de gropi

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 11:27

Mircea Archiudean (PER): Aquaparcul nu este necesar intr-un oras cu strazi pline de gropiConsilierul municipal Mircea Archiudean (PER) a prezentat, in cadrul sedintei ordinare, o analiza cost-beneficii a investitiei Aquaparc, in contextul dezbaterii proiectului de hotarare privind studiul de fezabilitate.

"Vedem aici ca INVESTITIA DE CAPITAL se face prin accesarea unui CREDIT EXTERN si CONTRIBUTIE PROPRIE a PRIMARIEI. In consecinta mai accesam un credit pe langa creditul pentru "Partia Noroioasa" pe o perioada de 30 de ani, cu o dobanda modica de 4%.

Daca studiem aceasta ANALIZA

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Rasunetul ]

Insufletirea pietrei, la Muzeul de Arta Comparata din Sangeorz- Bai

Vineri, 24 Februarie 2017, ora 11:25

Insufletirea pietrei, la Muzeul de Arta Comparata din Sangeorz- BaiVa invitam la expozitia de sculptura mica - ,,Insufletirea pietrei " de la Muzeul de Arta Comparata din Sangeorz- Bai, sub egida Complexului Muzeal Bistrita - Nasaud care va fi deschisa publicului in perioada martie - aprilie 2017. Expozitia aduce intr-un dialog plastic lucrari de sculptura in andezit si bazalt a artistilor:

NESRIN KARACAN-TURCIA

GHEORGHE MARCU-ROMANIA

NICOLAE FLEISSIG-FRANEsA

EUGEN PETRI-ROMANIA

GORAN CPAJAK-SERBIA

YOSHIN OGATA-JAPONIA

NAGHI FARID-EGIPT

MAXIM

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Rasunetul ]

Florin Chereji (PNL) i-a sugerat viceprimarului Cristian Niculae sa nu-si bata cuie-n talpa, pentru o eventuala candidatura in 2020

Joi, 23 Februarie 2017, ora 21:26

Florin Chereji (PNL) i-a sugerat viceprimarului Cristian Niculae sa nu-si bata cuie-n talpa, pentru o eventuala candidatura in 2020Consilierul municipal Florin Chereji (PNL) a facut o serie de recomandari alesilor PSD si ALDE din Consiliul Local Bistrita, invocand un material al sociologului Vasile Dancu, despre "majoritatile obtuze", sugerandu-le sa vada care sunt adevaratele oportunitati si proiecte prioritare ale municipiului. Altfel spus, sa nu mai asculte doar ce spune primarul. Mai mult, folosindu-se de experienta sa acumulata in ani, acesta i-a spus lui Cristian Niculae, caruia i-a prezis candidatura la functia de

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Rasunetul ]

Proiectul de amenajare a Aquaparcului din Bistrita va fi depus spre finantare prin PNDL, din fonduri guvernamentale

Joi, 23 Februarie 2017, ora 21:25

Proiectul de amenajare a Aquaparcului din Bistrita va fi depus spre finantare prin PNDL, din fonduri guvernamentaleConsiliul Local Bistrita a aprobat, cu 14 voturi "pentru", 5 "impotriva" (un consilier nu a votat), studiul de fezabilitate pentru obiectivul de investitii "Complex de agrement acvatic Aquaparc Bistrita", din Complexul Wonderland. Potrivit primarului Ovidiu Cretu, in luna martie, proiectul va fi depus la Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, pentru a obtine finantare prin PNDL, in baza OG 28/2013. Oricum, deocamdata nu se ia in calcul un credit bancar

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

Dialog artistic intre profesori si elevi, in cadrul Zilelor culturale ale Liceului Tudor Jarda

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:28

Dialog artistic intre profesori si elevi, in cadrul Zilelor culturale ale Liceului Tudor JardaA doua zi a evenimentului din viata cunoscutului si apreciatului Liceu de Muzica "Tudor Jarda" din Bistrita a continuat cu un special si apreciat dialog artistic pe scena Centrului Multicultural Sinagoga Bistrita, unde mentorii elevilor au facut o demonstratie de profesionalism in lumea muzicii, fiind secondati de elevii institutiei scolare intr-un sensibil si captivant concert al profesorilor.

In fata unui public avizat, concertul omagial Tudor Jarda, oferit cu generozitate si caldura

Life Show / stiri Life Show5 vizite[ Rasunetul ]

Daniel Buda: Romania trebuie sa tina cu dintii de Legea 51% produse romanesti

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:27

Daniel Buda: Romania trebuie sa tina cu dintii de Legea 51% produse romanestiEuroparlamentarul Daniel Buda crede ca Romania trebuie sa nu renunte la Legea "51% produse romanesti", asta pentru ca legislatie similara exista in aproape statele UE, asta chiar daca, recent, Comisia Europeana a lansat oficial o procedura infringement. In opinia sa, o astfel d elege vine nu doar in sprijinul fermierilor ci si a consumatorilor.

"Romania trebuie sa tina cu dintii de Legea 51, care reglementeaza vanzarea produselor alimentare din lantul scurt de aprovizionare in supermarketuri.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Europarlamentarul Daniel Buda: Nu putem accepta ca noi, cei din estul Europei, sa fim asimilati ca o groapa de gunoi pentru produsele care nu au trecere in Germania

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:27

Europarlamentarul Daniel Buda: Nu putem accepta ca noi, cei din estul Europei, sa fim asimilati ca o groapa de gunoi pentru produsele care nu au trecere in GermaniaEuroparlamentarul Daniel Buda solicita autoritatilor din Romania cu competente in domeniul sigurantei alimentare sa informeze consumatorii cu pivire la calitatea produselor alimentare, asta in contextul in care oficiali din Ungaria, Slovacia sau Cehia au reclamat faptul ca sunt standarde duble la calitatea produselor din supermarketuri, cele pentru vestici si cele pentru estici.

"Solicit public autoritatilor din Romania sa faca toate demersurile necesare astfel incat sa informeze opinia

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Deputatul Sighiartau: PSD sa-si insuseasca Pilda talantilor. Ardealul nu exista pe harta Guvernului!

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:27

Deputatul Sighiartau: PSD sa-si insuseasca Pilda talantilor. Ardealul nu exista pe harta Guvernului!Deputatul liberal Robert Sighiartau considera ca repartizia bugetului pe judete este injusta, tinand cont doar de criteriul politic, Ardealul fiind defavorizat sub acest aspect, prin prisma conducerilor administrative de dreapta, in timp ce judetele sarace din sud sunt beneficiarele unor sume mai mari.

"Ardealul nu exista pe harta Guvernului PSD si aici ma refer in special la importanta investitiilor strategice. Nimeni nu stie care este strategia de dezvoltare a regiunilor tarii. Sunt alocati

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Deputatul Robert Sighiartau vede in remanierea ministrilor falimentul Guvernului Grindeanu

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:27

Deputatul Robert Sighiartau vede in remanierea ministrilor falimentul Guvernului GrindeanuPresedintele PNL Bistrita-Nasaud, deputat Robert Sighiartau, crede ca remenierea guvernamentala anuntata de premierul Sorin Grinddeanu demonstreaza falimentul acestui Guvern.

"In mai putin de doua luni de zile, Guvernul PSD a remaniat o serie de ministri. Din punctul meu, de vedere asta denota falimentul Guvernului Grindeanu, pentru ca in mai putin de doua luni de zile, domnul Grindeanu a facut deja patru remanieri. Ce-a facut dansul? A venit si a invitat, din cauza clivajului care exista

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

SATUL BUDESTI ... LA 1785

Joi, 23 Februarie 2017, ora 14:25

SATUL BUDESTI ... LA 1785In studierea evolutiei asezarilor rurale din Transilvania, un loc important il ocupa Conscriptiile sau Urbariile, documente din ce in ce mai complexe, alcatuite din ordinul autoritatilor habsburgice incepand cu secolul al XVIII-lea, prin care se urmarea stabilirea potentialului economic si uman al provinciilor, al raporturilor dintre locuitori etc.

Pentru satul Budesti (numit pana in 1924 Budatelek, Budatelke), primul Urbariu complex este finalizat la data de 9 decembrie 1785 de catre o

Actualitate / stiri Actualitate16 vizite[ Rasunetul ]

Luni incep inscrierile in clasa pregatitoare! Peste 2900 locuri disponibile in Bistrita-Nasaud!

Joi, 23 Februarie 2017, ora 12:02

Luni incep inscrierile in clasa pregatitoare! Peste 2900 locuri disponibile in Bistrita-Nasaud!Inscrierea copiilor in clasa pregatitoare incepe in data de 27 februarie 2017, prevede calendarul publicat de Ministerul Educatiei. Completarea de catre parinti, online sau la scoala la care solicita inscrierea copiilor, a cererilor-tip de inscriere se face in perioada 27 februarie - 16 martie 2017. Intre 22 - 23 martie 2017 vor fi afisate in unitatile de invatamant si pe site-ul inspectoratului scolar si al unitatilor de invatamant lista candidatilor inmatriculati, numarul de locuri ramase

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Dragobetele, sarbatoarea dragostei la romani

Joi, 23 Februarie 2017, ora 12:02

Dragobetele, sarbatoarea dragostei la romaniBiblioteca Judeteana George Cosbuc va invita vineri, 24 februarie 2017, incepand cu ora 12, la Sarbatoarea Dragobetelui. Manifestarea, organizata de Sectia Imprumut pentru copii, in parteneriat cu Scoala Gimnaziala nr. 4

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Dor de Dragobete

Joi, 23 Februarie 2017, ora 11:27

"Era candva, nu mai stiu cand

In toiul unei ierni de vis

(Asa-mi spunea, cu glas plapand,

Bunica-n casa-paradis)

Lumina lampii palpaia

Si umbrele isi faceau jocul,

Cingeul parca falfaia,

Cand nu lasam sa moara focul !

Afara scartaia tatana

Si un latrat rasuna vag,

Pe clanta usii am pus mana,

Dar nimeni nu era in prag.

Mintit-a oare veriguta

Ghicita-n cumpana de an?

Sau voi ramane ca Mariuta,

Tot asteptand vreun bogatan?

In timp ce framantam pareri

O umbra mare pe-un

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

22 de ani de cercetasie. Ce spune Sidor Costinasi

Joi, 23 Februarie 2017, ora 08:03

22 de ani de cercetasie. Ce spune Sidor Costinasi22 de ani de cercetasie marcheaza profesorul Sidor Costinasi impreuna cu Cercetasii Bistriteni.

Acesta a transmis un mesaj emotionant:

"La multi ani cercetasi, oriunde va aflati!

Ce inseamna a fi cercetas?

Am ales cateva aspecte pe care experienta de peste 22 de ani de cercetasie mi le-a oferit si pentru care sunt recunoscator. Asadar:

A fi cercetas inseamna sa te bucuri zilnic, sa te pretuiesti, sa-i pretuiesti, respecti si sprijini pe ceilalti oameni.

A fi cercetas inseamna sa apreciezi

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

Vernisaj de Dragobete la Casa Argintarului. Expune Raluca Ana Moldovan, in recital Vladut Sarmas si Cristian Lepadatu

Joi, 23 Februarie 2017, ora 05:30

Vernisaj de Dragobete la Casa Argintarului. Expune Raluca Ana Moldovan, in recital Vladut Sarmas si Cristian LepadatuComplexul Muzeal Bistrita-Nasaud va invita vineri, 24 februarie 2017, de la orele 17.00 la vernisajul expozitiei de arte plastice "ALB ROSU", semnata Raluca Ana Moldovan. Vorbim despre o tanara artista plina de imaginatie si idei indraznete care isi urmeaza pasiunea si, cu multa munca, reuseste sa construiasca o realitate din visele ei. Talentata eleva a Colegiului National "Liviu Rebreanu" Bistrita expune in fata publicului bistritean lucrari in stil Game Art, cu o tematica si

Life Show / stiri Life Show6 vizite[ Rasunetul ]

Doina Pana: Nimeni nu-i profet in satul lui. Radarul Padurilor, sistem unic in lume

Joi, 23 Februarie 2017, ora 05:26

Doina Pana: Nimeni nu-i profet in satul lui. Radarul Padurilor, sistem unic in lumeDeputatul Doina Pana s-a intalnit azi, la Parlament, cu Alexander von Bismarck, presedintele agentiei americane de investigatii "Environment Investigation Agency". Iata ce scrie deputatul bistritean dupa sedinta pe facebook:

"Alexander von Bismarck, presedintele agentiei americane de investigatii "Environment Investigation Agency"(EIA), a afirmat azi, intr-o intalnire la Parlament ca: "Radarul Padurilor este un sistem unic in lume. S-a dovedit atat de eficient incat il vom promova sa fie

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

Oportunitatile de dezvoltare a mediului de afaceri discutate in cadrul intalnirii inter-regionale a Camerelor de Comert si Industrie

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:27

Formarea profesionala pentru adulti, invatamantul dual si programele de finantare sunt temele principale de pe agenda intalnirii de lucru inter-regionale a Camerelor de Comert si Industrie organizata astazi, 22 februarie 2017, la Bistrita.

Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, dl. Mihai Daraban, si reprezentantii a 14 Camere de Comert si Industrie teritoriale au impartasit idei inovative si au formulat propuneri menite sa contribuie la sprijinirea initiativelor

Business / stiri Business2 vizite[ Rasunetul ]

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului este de 15.059 lei. Majoritatea beneficiarilor incaseaza indemnizatia minima!

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:26

Cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului este de 15.059 lei. Majoritatea beneficiarilor incaseaza indemnizatia minima!La nivelul judetului nostru, in evidentele Agemtiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Bistrita-Nasaud figureaza 2.676 de beneficiari ai indemnizatiei de crestere a copilului, potrivit datelor furnizate de directorul executiv Ani Bob.

Din totalul beneficiarilor, 1987 beneficiari incaseaza indemnizatia minima, de 1.233 lei, care conform legii este de 85% din salariul minim brut pe tara garantat in plata (majorat la 1.450 lei incepand cu 1 februarie 2017). Exista insa si situatii mai

Business / stiri Business4 vizite[ Rasunetul ]

Peste 450 de bistriteni au beneficiat de ajutoare de minimis pentru achizitia de animale de rasa

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:26

Peste 450 de bistriteni au beneficiat de ajutoare de minimis pentru achizitia de animale de rasaNu mai putin de 451 de fermieri bistriteni au beneficiat, anul trecut, de ajutoare de minimis, in baza legislatiei, pentru achizitionarea de animale de rasa, a prezentat ing. Ioan Nutu Tabara, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura Bistrita-Nasaud, in cadrul Colegiului Prefectural.

Astfel, in baza HG 723/2016, in judetul nostru au fost 79 de beneficiari care au achizitionat 636 capete de juninci de lapte, juninci de carne si tauri din rase de carne, valoarea totala aferenta

Business / stiri Business5 vizite[ Rasunetul ]

APIA sprijina fermierii activi! Campanie de informare privind cererea unica de plata. Vezi cand ajunge in comuna ta!

Miercuri, 22 Februarie 2017, ora 17:01

APIA sprijina fermierii activi! Campanie de informare privind cererea unica de plata. Vezi cand ajunge in comuna ta!Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Bistrita-Nasaud a demarat Campania de informare a fermierilor privind cererea unica de plata, aferenta anului 2017, avand sloganul "APIA sprijina fermierii activi! Depune Cererea unica de plata in perioada 1 martie - 15 mai 2017!".

"Conform programarilor stabilite, echipe de specialisti din cadrul APIA Centrul judetean Bistrita Nasaud se vor deplasa la toate UAT - urile din judet, in actiuni tip caravana, pentru informarea si

Business / stiri Business8 vizite[ Rasunetul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Tibi Useriu lanseaza "27 de pasi", un viitor bestseller
La hotelul Metropolis va avea loc miercuri, de la ora 19.00, lansarea cartii "27 de pasi", de Tibi ...
Material de film de Oscar: "27 de pasi", autobiografia lui Tibi Useriu, lansata la Bistrita
Tibi Useriu, bistriteanul care si-a facut cunoscut numele la nivel mondial dupa ce a castigat, anul ...
Daniel Suciu (PSD): Harta banilor prezentata de Robert Sighiartau este din 2012, cand la guvernare era PDL
Deputatul Daniel Suciu a reactionat, in cadrul unei conferinte de presa, fata de declaratiile ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor