Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.377 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Analiza DWF: Interesul locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud pentru politicienii locali a crescut anul acesta cu 57.14%!

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 21:27

Analiza DWF: Interesul locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud pentru politicienii locali a crescut anul acesta cu 57.14%!Google ofera public anumite informatii despre modul in care utilizatorii sai folosesc motorul de cautare. Prin procesarea datelor Google aferente utimelor 24 de luni, analistii DWF - Digital Workforce
au identificat interesul exprimat de romani pentru senatorii si deputatii din judetul in care locuiesc.

Pentru judetul Bistrita-Nasaud sunt alesi in Parlamentul Romaniei 5 deputati si 3 senatori. Acest numar nu este egal pentru toate judetele din tara noastra, fiind calculat in functie de

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

SI NATURA ARE NEVOIE DE IUBIRE! (3)

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 16:57

SI NATURA ARE NEVOIE DE IUBIRE! (3)Prof. univ. dr. Vasile Cristea, U.B.B. Cluj-Napoca,[i]

Fata de astfel de probleme, este foarte importanta si imbucuratoare atitudinea pe care au luat-o, pe langa naturalisti, o serie intreaga de specialisti ori personalitati din alte domenii, fie ele stiintifice sau culturale.

Astfel, cardinalul Villot atentiona deja in 1971 ca "Orice atingere a Creatiei este un afront in fata Creatorului" (ap. Ribaut 1997, p. 5).

Apoi, Enciclica Redemptor hominis (Ioan-Paul al II-lea, 1979) reprezinta un

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

17 MEDALII OBTINUTE DE CLUBUL SHOTOKAN DOJO NASAUD, LA FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE KARATE ZALAU

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 14:29

17 MEDALII OBTINUTE DE CLUBUL SHOTOKAN DOJO NASAUD, LA FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE KARATE ZALAULa sfarsitul saptamanii trecute, in perioada 20-22.05.2016, Clubul Sportiv Porolissum Zalau, in colaborare cu Federatia Romana de Karate Kogaion , sub indrumarea presedintelui Federatiei Sensei Teodor Telembici - 7 DAN, au organizat, in municipiul Zalau, finala Campionatului National de Karate pentru Copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani, competitie care a aliniat la start un numar de aproximativ 190 sportivi, sositi de la cele 12 cluburi participante - CS. Fudo Vatra Dornei, CS.

Sport / stiri Sport5 vizite[ Rasunetul ]

Tripla inaugurare la Livezile: sala de sport, gradinita si DJ 172G

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 14:27

Tripla inaugurare la Livezile: sala de sport, gradinita si DJ 172GAcum patru ani, primarul Traian Simionca a preluat Primaria comunei Livezile intr-o situatie dificila. Potrivit acestuia, nu a fost o lucrare pe raza comunei Livezile, inceputa inainte de 2012, fara sa aiba restante sau un proces pe rol. "Au fost 28 de procese pe rol pe care le-am dus la bun sfarsit. Nu am procese cu nicio firma, sunt cu toate datoriile la zi, cu toate investitiile platite la zi", ne-a declarat, multumit de mandatul sau, primarul Traian Simionca.

Miercuri, in prezenta

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]

Lansare de set-carti Augustin Ostace

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 14:26

Lansare de set-carti Augustin OstaceJoi (26 mai), la ora 11.00, va avea loc, la sediul Redactiei "Rasunetul", str. Bistricioarei, nr. 6, o lansare speciala dedicata primirii in UZPR a scriitorului si jurnalistului Augustin Ostace, din Germania.

Vor fi prezentate un set de carti din creatia autorului, in numar de

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

ETERNITATEA CUVANTULUI despre volumele: PSALMI CURBI si TURNUL ABEL de Mihai Ples

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 14:26

ETERNITATEA CUVANTULUI despre volumele: PSALMI CURBI si TURNUL ABEL de Mihai PlesContextul poetic actual se afla intr-o inclestare dramatica asumata constient pentru a aduce poezia intre oameni, pentru a o scoate din sfera conventiei romantice a poetului inspirat, pentru a o demitiza pana la o dimensiune experimentala.

Astfel poezia nu mai este creata, ea este construita ca un instrument de investigatie a unor zone inaccesibile conceptelor. Universul poetic nu se mai afla in interior, eul liric nu se mai afla in centrul abordarii, ci deasupra, dintr-un unghi care porneste

Life Show / stiri Life Show1 vizite[ Rasunetul ]

Votati Petru Sigartau si candidatii PNTCD Bistrita la Consiliul Local, pentru a pune Bistrita pe calea dreapta!

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 11:57

Votati Petru Sigartau si candidatii PNTCD Bistrita la Consiliul Local, pentru a pune Bistrita pe calea dreapta!Lupt pentru dezvoltarea armonioasa a tinerilor!

In acest sens, cred ca e necesar sa intreprindem urmatoarele:

Amenajarea unui parc de distractii care sa fie functional pe parcursul intregului an;

Minimizarea tarifelor la utilizarea salilor de sport care apartin primariei pentru activitatile desfasurate de catre copii si organizarea de competitii cu premii, astfel incat sa incurajam practicarea tuturor sporturilor;

Crearea unei infrastructuri sigure pentru realizarea unor trasee de biciclete;

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Aplicatii creative care iti pot schimba viata

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 08:02

Cu certitudine ca smartphonul reprezinta inventia secolului XXI; acest gadget a reusit in doar cativa ani sa cucereasca Mapamondul, devenind un obiect indispensabil omului. Creat sa ofere acces la comunicare, informatii si distractie, la orice ora si oricand isi doreste posesorul, telefonul inteligent a oferit o noua provocare si dezvoltatorilor de aplicatii si jocuri, care au inteles ca piata destinata acestui accesoriu constituie viitorul. Astfel, an de an, mii si mii de astfel de jocuri si

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Rasunetul ]

Criticul Andrei Moldovan in presa literara din tara

Miercuri, 25 Mai 2016, ora 05:26

Criticul Andrei Moldovan in presa literara din taraUltimul numar al revistei "Pro Saeculum", cu un colegiu director de prestigiu (Ioan Adam, Radu Carneci, Niculae Gheran, Irina Petras, D. R. Popescu, Liviu Ioan Stoiciu, Magda Ursache) si avand-o pe Rodica Lazarescu redactor sef, propune un continut consistent in cele 262 de pagini ale sale. Pe langa cei mai sus mentionati, semneaza si in acest numar, precum in multe din numerele anterioare, numerosi scriitori importanti ai literaturii noastre de azi, printre care: George Balaita, Iordan Datcu,

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

Orasul Nasaud are Plan de Actiune pentru Energie Durabila (PAED)

Marti, 24 Mai 2016, ora 21:27

Orasul Nasaud are Plan de Actiune pentru Energie Durabila (PAED)Planul de Actiune pentru Energie Durabila al orasului Nasaud (PAED) este un document menit sa identifice si sa cuantifice principalele provocari la nivel local cu privire la reducerea emisiilor de carbon si implementarea unei politici de energie durabila in orasul Nasaud.

La nivel local viziunea orasului Nasaud este de a imbunatatii calitatea vietii cetatenilor si asigurarea unui viitor mai bun prin crearea unui mediu sanatos, favorabil dezvoltarii economico-sociale.

Obiectivele din PAED-ul

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Rasunetul ]

Academicianul Dumitru Protase - intalnire de suflet cu nasaudenii, cu ocazia lansarii albumului omagial "Academicianul Dumitru Protase la 90 de ani - Magistrul si Omul"

Marti, 24 Mai 2016, ora 21:25

Academicianul Dumitru Protase - intalnire de suflet cu nasaudenii, cu ocazia lansarii albumului omagial "Academicianul Dumitru Protase la 90 de ani - Magistrul si Omul"Toti cei care s-au aflat astazi, 24 mai 2016, la Muzeul graniceresc nasaudean au avut ocazia sa participe la un eveniment incarcat de emotie, eveniment dedicat academicianului nasaudean, istoric si arheolog profesor dr. Dumitru Protase.

Organizatorii evenimentului, cei doi autori ai albumului omagial: dr. Lucian Vaida, directorul Muzeului graniceresc nasaudean si dr. in istorie Cristian Gazdac, ambii discipoli ai magistrului, au tinut sa aduca un omagiu acestei personalitati remarcabile -

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Asfaltarea tronsonului Tarlisua - Dealul Spanului, spre final. De la Uriu, la Tarlisua, va fi turnat un covor asfaltic nou

Marti, 24 Mai 2016, ora 17:26

Asfaltarea tronsonului Tarlisua - Dealul Spanului, spre final. De la Uriu, la Tarlisua, va fi turnat un covor asfaltic nouPresedintele Consiliului Judetean, Emil Radu Moldovan, a anuntat ca lucrarile de modernizare a tronsonului Tirlisua - Dealul Spanului (limita judet Maramures) se va incheia in perioada imediat urmatoare, in timp ce pentru tronsonul Uriu - centrul comunei Tarlisua licitatia a ajuns in stadiul de evaluare a ofertelor.

"In momentul de fata suntem in faza avansata cu lucrarile de modernizare a tronsonului din centrul comunei Tarlisua pana in Dealul Spanului, care va fi finalizat in aceasta vara.

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Covor asfaltic nou pe Valea Sieului. Radu Moldovan: Ce am facut in patru ani, pe drumurile judetene, nu s-a facut in 25 de ani

Marti, 24 Mai 2016, ora 17:26

Covor asfaltic nou pe Valea Sieului. Radu Moldovan: Ce am facut in patru ani, pe drumurile judetene, nu s-a facut in 25 de aniAdministratia judeteana a receptionat lucrarile de pe DJ 154, Sarata - Monor - limita de judet Mures, pe o lungime de 35 km, o investitie de aproximativ 14 milioane lei (3 milioane euro), finantata exclusiv din bugetul Consiliului Judetean. Specialisti din cadrul Consiliului Judetean, reprezentanti ai firmei care a executat lucrarile - ARL Cluj, primarii de pe Valea Sieului, au participat la evenimentul inaugural.

"De acest drum vor beneficia in mod direct peste 11.000 oameni care locuiesc pe

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

453 milioane de euro disponibili pentru infrastructura rurala, agricola sau forestiera, dar si pentru protejarea patrimoniului cultural

Marti, 24 Mai 2016, ora 16:56

453 milioane de euro disponibili pentru infrastructura rurala, agricola sau forestiera, dar si pentru protejarea patrimoniului culturalAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale anunta ca miercuri, 25 mai, ora 900, se va deschide sesiunea de primire de proiecte pentru Submasurile 4.3.A - Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice - Infrastructura de acces AGRICOLA, 7.2 - Investitii in crearea si modernizarea infrastructurii de baza la scara mica, 7.6 - Investitii asociate cu protejarea patrimoniului cultural.

"Dezvoltarea rurala se realizeaza atat prin investitiile

Business / stiri Business3 vizite[ Rasunetul ]

Talente in ceas aniversar, la Colegiul National "Petru Rares" Beclean

Marti, 24 Mai 2016, ora 11:56

Talente in ceas aniversar, la Colegiul National "Petru Rares" BecleanCa au talent, au dovedit-o elevii de la Colegiul National "Petru Rares" Beclean in cele cinci editii anterioare ale galei care demonstreaza de atatia ani ca "Daruind vei dobandi" e mai mult decat un slogan rupt de realitatile vietii de zi cu zi. Indrumati de profesorii lor, ei se pregatesc acum sa o arate din nou, participand nu de mult, in sala de sport a institutiei, la preselectia in masura sa-i califice in finala spectacolului de caritate purtand aceeasi deviza. Din clasele primare pana la

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Rasunetul ]

Punti culturale, intr-un frumos rotund de Tara

Marti, 24 Mai 2016, ora 11:26

Punti culturale, intr-un frumos rotund de TaraLa Maieru este bucurie. Se implinesc 20 de ani de aparitie neintrerupta a revistei "Cuibul visurilor" (1996-2016) si se lanseaza cel de-al 120-lea numar al publicatiei.

La Targul de carte Alba Transilvana desfasurat la Alba Iulia, in perioada 20-22 mai 2016, s-a lansat volumul "CUIB DE LUMINA: SCOALA DIN LESU. Dascali si invatacei. Memorialistica si istorie".

La realizarea acestei carti au raspuns 34 de colaboratori care au semnat tot atatea fise de autor. Nu i s-a impus nimanui cat sa scrie.

Life Show / stiri Life Show1 vizite[ Rasunetul ]

Vezi rezultatele obtinute de bistriteni la concursul pentru posturile de agenti de politie!

Marti, 24 Mai 2016, ora 07:55

Vezi rezultatele obtinute de bistriteni la concursul pentru posturile de agenti de politie!Inspectoratul General al Politiei Romane a publicat, pe site-ul propriu, la sectiunea Cariera/posturi scoase la concurs, listele finale cu rezultatele obtinute de candidatii inscrisi, la concursul pentru ocuparea unui numar de 1853 posturi vacante de agenti, existente in statele de organizare ale Directiei Generale de Politie a Municipiului

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Rasunetul ]

GUSTUL NATURII. Ziua Europeana a Parcurilor va fi marcata la Bistrita

Luni, 23 Mai 2016, ora 21:28

GUSTUL NATURII. Ziua Europeana a Parcurilor va fi marcata la BistritaZiua Europeana a Parcurilor a fost lansata de Federatia EUROPARC in anul 1999, cu scopul de a creste profilul ariilor protejate europene si de a genera sprijin public pentru scopurile si activitatile lor. In fiecare an, Ziua Europeana a Parcurilor are loc in data de 24 mai si are rolul de a aduce oamenii mai aproape de natura si de a-i sensibiliza cu privire la importanta conservarii si gestionarii durabile a ariilor protejate.

Municipalitatea va organiza o serie de actiuni, timp de doua zile,

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Rasunetul ]

Menut Maximinian si Vasile V. Filip au conferentiat la Zilele Academice Clujene

Luni, 23 Mai 2016, ora 21:26

Menut Maximinian si Vasile V. Filip au conferentiat la Zilele Academice ClujeneIn perioada 17-31 mai 2016, Filiala Cluj-Napoca a Academiei Romane organizeaza o noua editie a Zilelor Academice Clujene, manifestarile fiind consacrate implinirii a 150 de ani de la fondarea Academiei Romane. Sedinta festiva de deschidere a avut loc in Aula Magna a Universitatii "Babes-Bolyai", mesaje fiind adresate de presedintele Academiei Romane, Ionel Valentin Vlad, acad. Ioan Aurel Pop, rectorul universitatii gazda, Inaltpreasfintitul Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

Traditiile din Bistrita-Nasaud, la Televiziunea Nationala

Luni, 23 Mai 2016, ora 21:26

Traditiile din Bistrita-Nasaud, la Televiziunea NationalaTraditiile din Bistrita-Nasaud la Televiziunea Nationala, timp aproape trei ore. Prima parte, azi, de la 20:00. Va invitam sa urmariti emisiunea "Cantec si poveste" pe canalul TVR3 al Televiziunii Nationale. Invitatul realizatorului Ioan Cristian Taran este Menut Maximinian, apropiat si cunoscator al satului din judetul nostru, care va vorbi despre frumusetea vetrei traditionale. Vor aduce in fata

Life Show / stiri Life Show2 vizite[ Rasunetul ]

Marius Bodiu: Alege Familia Rebrisoara!

Luni, 23 Mai 2016, ora 16:56

Marius Bodiu: Alege Familia Rebrisoara!"Dorim modernizarea comunei Rebrisoara, pentru ca cea mai mare satisfactie este sa vezi ca oamenii sunt multumiti de traiul pe care il duc si mandri de locul caruia ii spun acasa", sustine Marius Bodiu, candidat PSD la Primaria Comunei Rebrisoara.

In baza unui parteneriat concret intre Consiliul Judetean, Guvernul Romaniei si prin accesarea de fonduri europene, in ultimii 4 ani, s-au realizat investitii de 2.689.598 lei (611.272 euro), concretizate in modernizarea DC 2 (2.2 km) in Gersa I,

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Rasunetul ]

"Flori de mai astristre nasaudene" - Editia a V-a

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:27

"Flori de mai astristre nasaudene" - Editia a V-aJoi, 26 mai 2016, ora 12.00 la Muzeul graniceresc nasaudean, Cercul ASTRA oras Nasaud, sprijinit de Despartamantul ASTRA Nasaud, organizeaza editia a V-a a evenimentului cultural-artistic: "Flori de mai astristre nasaudene".

Din program:

1. Vernisajul expozitiei de pictura pe sticla realizat de elevii din cadrul Cercului de pictura a Scolii Gimnaziale Rebra, coordonator inv. Calini Dorina Liliana;

2. Expozitie de artizanat: cusaturi in goblen realizate de creatorii populari: Tocala Petrica

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Rasunetul ]

Jocul fecioresc din Sieut, recent introdus in patrimoniul UNESCO, prezent la Zilele Academice Clujene

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:26

Jocul fecioresc din Sieut, recent introdus in patrimoniul UNESCO, prezent la Zilele Academice ClujeneLa invitatia Academiei Romane - Filiala Cluj-Napoca si a Institutului "Arhiva de Folclor a Academiei Romane", venita prin intermediul domnului CS I prof. univ. dr. Zamfir Dejeu, Ansamblul Folcloric "Ciobanasul" din Sieut a participat in data de 17 mai 2016 la manifestarile culturale dedicate "Zilelelor Academice Clujene - 150 de ani in serviciul natiunii romane".

Sedinta festiva de deschidere a acestor manifestari de inalta tinuta a fost urmata in fata Universitatii "Babes-Bolyai" de

Life Show / stiri Life Show4 vizite[ Rasunetul ]

Spectacolul de Pop-Opera - cu Trafic Strings & Cezar Ouatu, la Palatul Culturii

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:26

Spectacolul de Pop-Opera - cu Trafic Strings & Cezar Ouatu, la Palatul CulturiiZilele Operei "Constantin Pavel", editia a VII-a, s-au desfasurat la Palatul Culturii in 20-21 mai, in organizarea Primariei Bistrita si a Palatului Culturii din Bistrita.

Prima zi a fost dedicata unui concert inedit de Pop-Opera cu formatia Traffic Strings& Cezar Ouatu, reprezentantul tarii noastre la Eurovision in urma cu cativa ani.

Evenimentul muzical a fost deschis de cuvinte de salut adresate artistilor si spectatorilor care au umplut pana la refuz eleganta sala de spectacole a

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Opera "Rigoletto" de Giuseppe Verdi, in premiera, la Palatul Culturii

Luni, 23 Mai 2016, ora 14:26

Opera "Rigoletto" de Giuseppe Verdi, in premiera, la Palatul CulturiiOpera "Rigoletto", celebra lucrare muzicala a nu mai celebrului compozitor italian Giuseppe Verdi a fost prezentata ca o premiera la Palatul Culturii din Bistrita, fiindca, dupa cum afirma directorul acestuia, prof. dr. Dorel Cosma, de la constructia si istoria ei de peste 100 de ani, este prima oara cand un spectacol de opera se desfasoara in aceasta institutie, in intregime. In Bistrita, in organizarea Primariei Bistrita si a Palatului Culturii, au mai avut loc spectacole de opera in Biserica

Life Show / stiri Life Show7 vizite[ Rasunetul ]

4 carti noi semnate Elena M. Cimpan au fost prezentate la "Conexiuni"

Luni, 23 Mai 2016, ora 11:56

4 carti noi semnate Elena M. Cimpan au fost prezentate la "Conexiuni"In primitoarea sala "Conexiuni" a Palatului Culturii din Bistrita, de ziua Sfintilor Constantin si Elena - 21 mai - a avut loc lansarea a patru noi carti de belestristica a scriitoarei Elena M. Cimpan, presedinta Societatii Scriitorilor Bistritei "Conexiuni".

Cartile, care au aparut la Editura Karuna din Cluj-Napoca, patroni - Mariana si Tiberiu Irimia, beneficiaza de o tinuta grafica de exceptie.

Despre valoarea noilor aparitii editoriale si ale autoarei au opinat prof. dr. Dorel Cosma -

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Seara duhovniceasca la Sasarm

Luni, 23 Mai 2016, ora 11:55

Seara duhovniceasca la SasarmCu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, preotii din Cercul pastoral-misionar Mocod, coordonati de pr. Dan Vasile, s-au intalnit duminica, 22 mai 2016, in Parohia Sasarm din Protopopiatul Nasaud. Incepand cu ora 17.00, in Biserica cu hramul "Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil", in prezenta a numerosi credinciosi, soborul celor 12 preoti slujitori, alaturi de parintele paroh Spaimoc Adrian Ionica, au savarsit Taina Sfantului Maslu.

In cuvantul rostit la finalul

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Rasunetul ]

Minerul Rodna-Real Budus 8-0! Fara istoric!

Luni, 23 Mai 2016, ora 11:31

Minerul Rodna-Real Budus 8-0! Fara istoric!La Rodna, 350 de spectatori au asistat la un meci in care gazdele au facut un festival de goluri, aratandu-si "coltii" catre echipa mare a Bistritei cu care isi va disputa finala cupei judetene. Timpul a fost ideal pentru fotbal, 23 de grade celsius, umbra, gazon acceptabil. M-am intalnit cu vechiul nostru prieten, fostul valoros arbitru, acum observator, Adrian Voica. Intreaga brigada de arbitrii, Radu Paul Caizer la centru, Razvan Danci si Bogdan Duca, asistenti, toti din Bistrita, nota 8, le

Sport / stiri Sport9 vizite[ Rasunetul ]

Bistriteanul Ovidiu Danci, travesti la Antena 1. Ce a spus Cheloo

Luni, 23 Mai 2016, ora 05:34

Bistriteanul Ovidiu Danci, travesti la Antena 1. Ce a spus ChelooCel mai "nebun" juriu de televiziune, format din Delia, Cheloo si Mihai Bendeac cauta cel mai amuzant roman in emisiunea "iUmor". De la momente de teatru, la stand-up, de la muzica la coregrafii amuzante sau de-a dreptul socante, de la circ si pana la numere exceptionale de magie, acestea sunt doar cateva dintre domeniile pe care oamenii au dorit sa le aduca in fata juriului, mai ales ca este bine stiut faptul ca imaginatia romanului nu cunoaste limite. Ca o noutate absoluta, in marea finala a

Life Show / stiri Life Show3 vizite[ Rasunetul ]

Imagini socante ! O iapa lasata in agonie de o saptamana, in vazul tuturor. Asteptam o ancheta a autoritatilor

Luni, 23 Mai 2016, ora 05:29

Imagini socante ! O iapa lasata in agonie de o saptamana, in vazul tuturor. Asteptam o ancheta a autoritatilorPe facebook circula imagini socante cu o iapa ce se afla in agonie de aproape o saptamana, fara ca medicii veterinari sa o ajute. Au sarit in sprijinul ei cateva persoane ce iubesc animalele, de la o asociatie de profil, cu apa, incercand sa-i aline durerea.

Doamna Mariana Popovici, scrie pe facebook: "Va rugam sa veniti in ajutor cu o idee, o solutie deoarece fiind simbata nu am avut sorti de izbanda, doamnele au vorbit ore in sir la telefon fara nici un rezultat. Nimeni nu se implica,nimeni

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Rasunetul ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Muta-te la tara! UE iti da 50.000 de euro. Ce conditii trebuie sa indeplinesti
Te-ai saturat de vacarmul orasului, de poluare si de aglomeratie? Tinerii romani plecati la munca in ...
Un tanar din Bistrita-Nasaud si-a bagat prietenele adolescente in spital dupa ce le-a aratat cum se face o depasire de coloana
In aceasta dupa-masa, un tanar de doar 19 ani, cu putina experienta la volan si-a pus in pericol ...
La furat cu plasa, in "Poiana cu narcise"
Mai multi tineri au fost surprinsi, in Rezervatia Naturala "Poiana cu narcise" din Muntii Rodnei, cu ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor