Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.467 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Maria Munteanu a luat premiul de "Excelenta" la Festivalul "Johann Sebastian Bach"

Vineri, 27 Martie 2015, ora 22:18

Maria Munteanu a luat premiul de "Excelenta" la Festivalul "Johann Sebastian Bach"Scoala Gimnaziala de Muzica "Augustin Bena" din Cluj-Napoca, a organizat in perioada 19 - 21 martie, editia a XXX-a a FESTIVALUL - CONCURS JOHANN SEBASTIAN BACH.

Deschiderea festiva a festivalului a avut loc joi, de la ora 17 incluzand recitalul laureatilor Marelui Premiu, editia 2014, la Scoala Gimnaziala de Muzica "Augustin Bena", sala J.S.Bach. Vineri, 20 martie cu incepere de la ora 9 s-a desfasurat festivalul-concurs la sectiunea vioara, corzi grave, muzica de camera - coarde si percutie

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

"Povestiri de argint" la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc"

Vineri, 27 Martie 2015, ora 22:18

"Povestiri de argint" la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc"Fundatia "Progress" si Biblioteca Judeteana "George Cosbuc" Bistrita-Nasaud organizeaza "Silver Stories / Povestiri de argint" in cadrul proiectului "Silver Stories".

Evenimentul are loc in perioada 2-3 aprilie, la Biblioteca Judeteana "George Cosbuc".

Se adreseaza specialistilor din sectorul ONG.

Proiectului Silver Stories (Povestiri de Argint) este finantat de Uniunea Europeana prin programul Leonardo da Vinci.

Silver Stories (2013 - 2015) este un parteneriat ce cuprinde universitati si

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Activitati de informare si constientizare la Nepos

Vineri, 27 Martie 2015, ora 22:17

Activitati de informare si constientizare la NeposIn perioada 1 august 2014 - 31 decembrie 2015, se deruleaza proiectul initiat si sustinut de Asociatia G.A.L. pentru dezvoltare Durabila in microregiunea Bistrita - Sieu - Somes "RURALIS", sub numele "KILOMETRUL ALBASTRU pe SOMES".

Proiectul "KILOMETRUL ALBASTRU" are ca scop desfasurarea de actiuni de monitorizare prin patrulare a malurilor cursurilor de apa si a arealeor naturale invecinate, identificarea surselor de poluare din aceste zone precum si organizarea de activitati urmarind

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Echipa MFAT in vizita la KMTC

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:18

Echipa MFAT in vizita la KMTCEchipa MFAT (Multifunctional Advisory Team) condusa de locotenent colonel Daniel Pop a efectuat o vizita la KMTC. Aceasta face parte din programul de consiliere si mentorizare a institutiilor militare afgane.

Capitan Florin BUCSA, consilier in domeniul instructiei si invatamantului in cadrul ROU AIAT (Army Institutional Advisory Team) s-a intalnit cu reprezentantii centrului de instruire.

"Subiectul major al intalnirii a constat in rezolvarea problemelor legate de dezvoltarea sistemului de

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Eugen Teodorovici, propus la Finante. Ministerul Fondurilor Europene va fi preluat de Marius Nica

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Eugen Teodorovici, propus la Finante. Ministerul Fondurilor Europene va fi preluat de Marius NicaEugen Teodorovici este propunerea premierului Victor Ponta pentru Ministerul Finantelor. Numirea sa a fost aprobata deja de presedintele Klaus Iohannis, informeaza realitatea.net.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, si prim-ministrul Victor Ponta au convenit in cursul unei intrevederi la Palatul Cotroceni asupra desemnarii noului ministru de Finante in persoana domnului Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene. La conducerea ministerului

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Peste 40 de comune planteaza arbori de "Ziua Arborelui"

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Peste 40 de comune planteaza arbori de "Ziua Arborelui"La data de 28 martie, cu ocazia "Zilei Arborelui", copiii din judetul Bistrita-Nasaud, Mures si Suceava, din peste de 40 de comune, care au beneficiat de cadouri de Craciun la actiunea "Camionul de Craciun", vor planta cate-un arbore ca si simbol de "a da mai departe".

"Ziua de 28 martie va incepe cu intalnirea voluntarilor la VAMA Bistrita, la ora 9:00, impartirea acestora si a puietilor pe rute, puieti transportati mai apoi de catre asociatia Tasuleasa Social pe aceleasi rute ca si cu ocazia

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Campania preventiva "Copilarie fara delincventa", a ajuns la final

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Campania preventiva "Copilarie fara delincventa", a ajuns la finalAstazi, la data de 27 martie, la Scoala Generala nr. 1 din Bistrita a fost marcat finalul campaniei preventive nationale "Copilarie fara delincventa".

Cu acest prilej un grup de elevi din ciclul gimnazial a prezentat publicului format din elevi si cadre didactice ale scolii o sceneta cu mesaj antiviolenta.

"Efortul micilor actori a fost rasplatit cu premii- materiale de promovare a campaniei (mape, sepcute, ghiozdane, insigne, obiecte de birotica). Au fost premiati, totodata, elevii, membri

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Spectacol de poezie si muzica, la Sinagoga Bistrita

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Spectacol de poezie si muzica, la Sinagoga BistritaLa data de 30 martie, Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud, si in parteneriat cu Societatea de Concerte Bistrita-Nasaud, organizeaza spectacolul de poezie si muzica "Nichita 100% iubire".

Evenimentul are loc la Sinagoga Bistrita, de la ora 19.30 si interpreteaza Octavian Jighirgiu, Laura Bilic, Doru Albu-clarinet, si Aurelia Simion-pian.

Nichita Stanescu a fost un poet, scriitor si eseist roman, ales post-mortem membru al Academiei

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Agenti americani antidrog, participanti la petreceri finantate de cartelurile de droguri

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Agenti americani antidrog, participanti la petreceri finantate de cartelurile de droguriMai multi agenti americani antidrog au participat la petreceri cu prostituate, finantate de cartelurile de droguri, arata un raport federal publicat joi, in legatura cu comportamentul inadecvat al Administratiei pentru combaterea drogurilor (DEA) si altor agentii federale, informeaza Mediafax.

Raportul a

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Manifestari organizate cu ocazia Zilei Politiei Romane

Vineri, 27 Martie 2015, ora 18:17

Manifestari organizate cu ocazia Zilei Politiei RomanePremergator Zilei Politiei Romane, Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, in colaborare cu Asociatia Sportiva Club DINAMO 6 Bistrita-Nasaud, a organizat competitii sportive de minifotbal si volei, la care au participat politisti din cadrul S.I.P.I., S.R.I., S.P.C.E.E.P.S. BN si al I.P.J. BN.

" In urma unor jocuri viu disputate si spectaculoase, "Cupa Politiei 2015- la minifotbal" a fost adjudecata de catre tanara echipa a inspectoratului, iar in cadrul festivitatilor de premiere au

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Exercitiu tactic la Nasaud

Vineri, 27 Martie 2015, ora 15:17

Exercitiu tactic la NasaudInspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" al judetului Bistrita - Nasaud a desfasurat, la data de 26 martie, in orasul Nasaud, bulevardul George Cosbuc, un exercitiu tactic complex cu forte si mijloace in teren.

Conform scenariului de desfasurare, in urma unui accident rutier dintre un autobuz si un autoturism, au fost inregistrate 15 victime. Numarul mare de victime a atras dupa sine necesitatea aplicarii Planului Rosu de Interventie al judetului Bistrita Nasaud.

"Au fost alocate,

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

La loc comanda! Mega concertul promis de Radu Moldovan nu va mai fi organizat: " Am rezerve din punct de vedere legal daca ma mai pot implica sau nu!"

Vineri, 27 Martie 2015, ora 15:17

La loc comanda! Mega concertul promis de Radu Moldovan nu va mai fi organizat: " Am rezerve din punct de vedere legal daca ma mai pot implica sau nu!"Dupa ce anul trecut presedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Radu Moldovan, a anuntat ca intentioneaza sa organizeze un mega-concert, ocazie cu care sa aduca o trupa de talie internationala, precum Scorpions sau Deep Purple, administratia judeteana a ajuns la concluzia ca nu are bani suficienti. Mai mult, presedintele CJ BN spune ca riscurile sunt foarte mari pentru a organiza un asemenea eveniment si nu este dispus sa si le asume, el precizand totdata ca, in lipsa unor argumente, nu

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Programul "Eart Hour", din data de 28 martie

Vineri, 27 Martie 2015, ora 12:16

Programul "Eart Hour", din data de 28 martieLa data de 28 martie 2015, Bistrita sarbatoreste Ora Pamantului.

"Campania de anul acesta este o invitatie sa ne daruim energia naturii - de Earth Hour si apoi in fiecare zi, pentru a contribui la un mediu mai curat, mai bine ingrijit si, deci, mai sanatos. Mesajul si indemnul nostru pentru comunitatea Earth Hour din Romania este "Daruieste naturii din energia ta !", informeaza municipalitatea.

Programul evenimentului:

Ora 20.00:

Deschiderea evenimentului.

Locatie: scena amplasata in zona

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

PNL Bistrita si-a stabilit Comitetul Executiv Municipal

Joi, 26 Martie 2015, ora 15:17

PNL Bistrita si-a stabilit Comitetul Executiv MunicipalLa data de 25 martie, biroul municipal al vechiului PNL s-a intrunit in sedinta iar principalul punct de pe ordinea de zi a fost validarea listei cu cei 9 reprezentanti in Comitetul executiv municipal al noului PNL.

"Din partea vechiului PNL in Comitetul executiv municipal au intrat urmatorii: Sorin Hangan- presedintele organizatiei, senatorul Dorin Dobra, consilierul municipal Ioan Peteleu, Cristian Roth, Adrian Podisor, Alexandru Balan, Adrian - Dan Babutan, Tudor Filip, George Gaftone.

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Dobra, interventie la intalnirea parlamentarilor sub 40 de ani din UE

Joi, 26 Martie 2015, ora 15:17

Dobra, interventie la intalnirea parlamentarilor sub 40 de ani din UESenatorul PNL, Dorin Dobra, a participat la intalnirea parlamentarilor sub 40 de ani din UE, de la Roma, unde a avut o interventie, in care a precizat ca noua generatie ar putea da un nou plan pentru Europa, sau un ideal pentru o viitor.

"As vrea sa incep cu un gand mai adanc: eu cred astazi ca Europa ateapta de la noi o idee, un plan, o solutie. Are dreptate sa o faca pentru ca noi suntem generatia in care Europa a investit prin proiecte de mobilitati si de educatie.

Plec de la o idee a

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Lemn fara acte de provenienta

Joi, 26 Martie 2015, ora 15:17

Lemn fara acte de provenientaLa data de 24 martie, politisti din cadrul Postului de Politie Ilva Mica au depistat un tanar, in varsta de 29 de ani, din comuna, in timp ce transporta material lemnos, cu o autoutilitara, fara a detine documente de provenienta legala pentru acesta.

La aceeasi data, politistii Postului de Politie Josenii Bargaului au desfasurat o actiune pe linia comercializarii si transportului materialului lemnos, in urma careia au depistat un barbat, din localitatea Prundu Bargaului, care transporta

Actualitate / stiri Actualitate23 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Moldovan: "Serviciul Roman de Informatii este una dintre cele mai importante institutii ale tarii noastre"

Joi, 26 Martie 2015, ora 15:17

Moldovan: "Serviciul Roman de Informatii este una dintre cele mai importante institutii ale tarii noastre"Astazi, 26 martie, se implinesc 25 de ani de la infiintarea Serviciului Roman de Informatii, entitate care are ca menire protejarea valorilor democratice si promovarea intereselor nationale ale Romaniei si ale aliatilor sai pentru realizarea securitatii nationale, asigurarea respectarii drepturilor si libertatilor cetatenilor si apararea statului de drept.

Astfel Radu Moldovan, multumeste institutiei pentru "apararea intereselor Statului Roman".

"Cu ocazia a 25 de ani de la infiintarea

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Au incalcat regulile rutiere si sunt cercetati

Joi, 26 Martie 2015, ora 15:16

Au incalcat regulile rutiere si sunt cercetatiLa data de 25 martie, politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat, in trafic, un tanar, in varsta de 26 de ani, din Spermezeu, in timp ce conducea un moped, pe DJ 171, pe raza localitatii, fara a avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodata, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat un tanar, de 22 de ani, din orasul Zimnicea, judetul Teleaorman, care conducea un autoturism, in orasul Nasaud, fara a poseda permis de conducere pentru

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Dorel Nistor a luat locul II

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 15:17

Dorel Nistor a luat locul IIIn perioada 16-21 martie, Biroul Coordonare Activitati Sportive al M.A.I. a organizat la Buzau, in Sala Sporturilor "Romeo Iamandi", Campionatul National al Ministerului Afacerilor Interne la tenis de masa.

La competitie au participat aproape 100 de concurenti din institutiile Ministerului Afacerilor Interne, iar de la Bistrita a participat plutonier major Dorel

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Admiral C4C vine la Cupa Scolilor la Street Dance

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 15:17

Admiral C4C vine la Cupa Scolilor la Street DanceLa editia de anul acesta al Cupei Scolilor la Street Dance, va canta ADMIRAL C4C, potrivit organizatorilor.

"Asa cum am obisnuit publicul Cupei Scolilor la Street Dance (CSSD), evoluand la nivelul suprizelor an de an, nu ne lasam nici in aceasta finala, artistul serii fiind, de aceasta data, unul de nivel international - ritmurile dacehall si raggae vor rasuna in Sala Polivalenta - protagonist ADMIRAL C4C!

Artistul de origine nigeriana, stabilit in Cipru, se integreaza perfect in atmosfera

Actualitate / stiri Actualitate18 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Mesaje de Ziua Politiei Romane

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 15:16

Mesaje de Ziua Politiei RomanePresedintele CJ BN, a precizat ca fara institutia Politiei Romane, societatea nu ar fi atat de sigura.

"Cu ocazia Zilei Politiei Romane, doresc sa transmit in numele meu si al locuitorilor judetului Bistrita-Nasaud, cele mai calde ganduri de felicitare, tuturor reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Bistrita-Nasaud.

Politia Romana este una din institutiile fundamentale ale Statului Roman, fara de care, societatea noastra nu ar fi una atat de sigura. Le multumesc pentru

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Ioan Denes: Reforma, o necesitate!

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 12:16

Ioan Denes: Reforma, o necesitate!Despre necesitatea realizarii unor reforme reale in activitatea partidelor politice ori in sensul reformarii clasei politice romanesti s-a discutat suficient de mult in toate mediile societatii.

Asta inseamna ca s-a mentinut, din pacate, un decalaj serios intre asteptarile romanilor si realizarile noastre, ale politicienilor alesi sa-i reprezinte. Unii ne asumam cu sinceritate si durere aceste nereusite, altii doar "de ochii lumii" cu multa demagogie. E mai usor si "da bine la opinia publica"

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Stelian Dolha: De votul de astazi din Parlament depinde imaginea Romaniei!

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 12:16

Stelian Dolha: De votul de astazi din Parlament depinde imaginea Romaniei!Toate privirile sunt atintite astazi pe votul din cele doua camere ale Parlamentului. Pericolul de a derapa catre o miercuri intunecata, varianta poate si mai toxica decat martea neagra, pare destul de greu de evitat.

Votul la incuviintarea arestarii preventive in cazul celor doua nume grele ale PSD la Senat, respectiv a liberalul din Camera Deputatilor precum si tentativa puterii de a schimba regulamentul pentru a ingreuna pe viitor aceste proceduri, sunt critice pentru imaginea Romaniei.

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

AJOFM BN: Se prelungeste perioada de inscriere pentru romanii care doresc sa lucreze in constructii in Israel

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 12:16

AJOFM BN: Se prelungeste perioada de inscriere pentru romanii care doresc sa lucreze in constructii in IsraelCetatenii romani pot obtine locuri de munca in constructii, in Israel. Angajarea se face in baza Protocolului privind recrutarea muncitorilor romani pentru lucrari temporare in domeniul constructiilor in Statul Israel, incheiat la 24 iunie 2014 intre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice din Romania si Ministerul Afacerilor Interne din Israel. Protocolul este pus in aplicare de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca din Romania si Autoritatea pentru

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Raid al jandarmilor in Piata Independentei din Bistrita! Telefoane mobile si produse electrocasnice, confiscate

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 12:16

Raid al jandarmilor in Piata Independentei din Bistrita! Telefoane mobile si produse electrocasnice, confiscateActiunile jandarmilor privind protejarea populatiei de comerciantii care nu respecta legea continua aEuro" 20 de telefoane mobile, cuptoare cu microunde si alte produse confiscate la cea mai recenta actiune.

20 de telefoane si produse electrocasnice au fost confiscate in numai 3 ore de la inceperea celei mai recente actiuni desfasurate de cadre ale Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale alaturi de jandarmii Detasamentului 1 Mobil Bistrita, din cadrul Inspectoratului de

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Radio Transilvania implineste pe 25 martie 20 de ani

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 09:17

Radio Transilvania implineste pe 25 martie 20 de aniSunt 20 de ani de cand la Bistrita a emis pentru prima data Radio Transilvania primul post de radio privat din judet. Deschizator de drumuri dar si formator de opinii, pepiniera pentru jurnalistii din Bistrita-Nasaud, Radio Transilvania Bistrita s-a infiintat pe 25 martie 1995 de sarbatoarea Bunei vestiri. Desi programul s-a restructurat si reinventat continuu Radio Transilvania si-a pastrat verticalitatea, profesionalismul, corectitudinea si impartialitatea.

Dedicati si ancorati in realitatea

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Doina Pana catre presedintele Iohannis: "Solicitarea d-voastra de reexaminare, transmisa Parlamentului Romaniei, este un drept constitutional si respect acest lucru"

Miercuri, 25 Martie 2015, ora 09:17

Doina Pana catre presedintele Iohannis: "Solicitarea d-voastra de reexaminare, transmisa Parlamentului Romaniei, este un drept constitutional si respect acest lucru"Deputatul PSD Doina Pana a adresat o scrisoare catre Klaus Iohhanis cu privire la Legea Codului Silvic.

"Ma adresez d-voastra in calitate de deputat, coinitiator al proiectului Legii pentru modificarea si completarea Legii nr. 46/2008- Codul silvic, precum si de ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura, la acea data.

Solicitarea d-voastra de reexaminare, transmisa Parlamentului Romaniei, este un drept constitutional si respect acest lucru, dar motivele care stau la baza ei ma fac

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Peste 100 milioane euro, frauda fiscala in primele doua luni ale acestui an

Marti, 24 Martie 2015, ora 22:19

Peste 100 milioane euro, frauda fiscala in primele doua luni ale acestui anIn primele doua luni din 2015, Directia Generala Antifrauda Fiscala (DGAF) din cadrul ANAF a inaintat organelor de urmarire penala 86 de sesizari penale, valoarea totala a prejudiciului insumand 459,71 mil lei (cca 104 mil euro).

Valoarea actelor de sesizare cu prejudiciu mai mare de 1 milion de euro reprezinta 87% din valoarea totala aferenta sesizarilor penale.

De asemenea, in aceeasi perioada, Directia Antifrauda a instituit 259 masuri asiguratorii in valoare totala de 396,

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Dolha: "Guvernul si-a facut proiect de lege, in loc sa redacteze o ordonanta"

Marti, 24 Martie 2015, ora 18:17

Dolha: "Guvernul si-a facut proiect de lege, in loc sa redacteze o ordonanta"Deputatul Stelia Dolha spera ca se vor gasi solutii de finantare in timp util si pentru primariile care nu pot sa-si finanteze in regie proprie si nici nu au fost prinse in programele de furnizare a sistemului informatic.

"Guvernul si-a facut proiect de lege, in loc sa redacteze o ordonanta, ca sa dea bine la public dar nu l-a promovat el insusi si l-a dat unor deputati ai puterii pentru a-l initia. Oricum ar fi fost, actul normativ dedicat modului de functionare al registrului agricol a avut

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Radu Moldovan: "Partidul nostru a adoptat rezolutii de importanta cruciala pentru viitorul nostru politic"

Marti, 24 Martie 2015, ora 18:17

Radu Moldovan: "Partidul nostru a adoptat rezolutii de importanta cruciala pentru viitorul nostru politic"La sfarsitul saptamanii trecute au avut loc lucrarile Consiliului National al PSD.

Timp de doua zile, membrii PSD Bistrit
a-Nasaud alesi sa faca parte din Consiliul National al Partidului Social Democrat, au luat parte la lucrarile acestui for de conducere. Din delegatie au facut parte presedintele interimar al PSD BN, Radu Moldovan, presedintele executiv, Nicolae Moldovan, secretarul executiv, Romeo Florian, deputatii Doina Pana, Daniel Suciu si senatorul Ioan Denes. De asemenea, la Bucuresti

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Fermierii si taranii pot obtine informatii agricole direct de la primarii! VEZI unde va ajunge Registrul Agricol online
Consiliul Judetean in colaborare cu 15 primarii din judet, a implementat un proiect in valoare de ...
Lemn fara acte de provenienta
La data de 24 martie, politisti din cadrul Postului de Politie Ilva Mica au depistat un tanar, in ...
Traseul Bargauan al Magistralei Nordului
Finalizarea din ultimii ani, a lucrarilor de modernizare a Drumului National 17 intre Cluj, Bistrita ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook