Rezultatele 1 - 30 din 1000 (0.305 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Decsei Atilla si Antal Attila, drept la repilca

Luni, 31 August 2015, ora 22:16

Decsei Atilla si Antal Attila, drept la repilcaLa intrebarea "cum ar fi votat reprezentantii UDMR daca s-ar fi propus infiintarea unui liceu in limba romana", pusa de consilier local PNL Alin Seserman este "un Da hotarat, deoarece asta inseamna ca exista numar suficient de copii, de potentiali elevi si acest lucru este foarte important", dupa cum au precizat Decsei Atilla, presedinte UDMR al organizatiei judetene Bistrita-Nasaud si Antal Attila, consilierul local UDMR, director adjunct al CNAM.

"Un scop bine definit al comunitatii maghiare

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Doi absolventi ai scolilor de politie din Cluj si Bucuresti, politisti la Bistrita

Luni, 31 August 2015, ora 22:16

Doi absolventi ai scolilor de politie din Cluj si Bucuresti, politisti la BistritaDoi proaspat absolventi ai Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza" din Bucuresti si ai Scolii de Agenti de Politie "Septimiu Muresan" Cluj Napoca au intrat in randurile politistilor bistriteni.

"La data de 3 august a.c., subinspectorul de politie Dumitras Corina si agentul de politie Baciu Simion Bogdan s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud pentru a fi repartizati la structurile unde isi vor desfasura activitatea: Compartimentul Juridic, respectiv

Actualitate / stiri Actualitate3 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Cercetat pentru furtul unei biciclete

Luni, 31 August 2015, ora 18:18

Cercetat pentru furtul unei bicicletePolitistii bistriteni au depistat un minor, in varsta de 14 ani, din comuna Bobalna, judetul Cluj, in timp ce se deplasa pe o bicicleta, pe o strada din municipiul Bistrita.

"In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca bicicleta ar fi fost sustrasa de minor

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Fara a poseda permis de conducere si aflandu-se sub influenta alcoolului

Luni, 31 August 2015, ora 18:18

Fara a poseda permis de conducere si aflandu-se sub influenta alcooluluiPolitistii au depistat in trafic un tanar, in varsta de 23 de ani, din Runcu Salvei, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orasenesc Nasaud pentru recoltarea probelor biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

"Totodata, in urma verificarilor in baza de date, s-a stabilit faptul ca

Actualitate / stiri Actualitate5 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Accident de circulatie produs pe raza orasului Beclean

Luni, 31 August 2015, ora 18:18

Accident de circulatie produs pe raza orasului BecleanUn barbat, in varsta de 67 de ani, din judetul Maramures, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza orasului Beclean, deplasandu-se in directia Dej-Bistrita, intr-o curba la dreapta a pierdut controlul volanului, a patruns pe contrasens si s-a rasturnat intr-un sant.

"Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei femei, de 57 de ani, din Maramures, pasagera in

Actualitate / stiri Actualitate4 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Dobra: "Solidaritatea comunitara, singura atitudine acceptabila in privinta crizei refugiatilor"

Luni, 31 August 2015, ora 15:16

Dobra: "Solidaritatea comunitara, singura atitudine acceptabila in privinta crizei refugiatilor"Senatorul Dorin Dobra considera ca este necesara o dezbatere solida care sa pozitioneze tara noastra onorant si favorabil, in ceea ce priveste criza refugiatilor.

"Afluxul de refugiati ce ajunge la tarmurile sudice ale continentului depaseste, aproape zilnic, limitele si recordurile la care, cu cateva zile inainte, se putea astepta oricine in Uniunea Europeana. Este evident ca situatia in teren se amplifica de la o zi la alta, si ca, cel mai probabil, in scurt timp Uniunea Europeana va fi

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

A ajuns la spital dupa ce s-au batut

Luni, 31 August 2015, ora 15:16

A ajuns la spital dupa ce s-au batutPe o strada situata in municipiul Bistrita, un tanar, in varsta de 27 de ani, din judetul Hunedoara, si un altul, de 29 de ani, din Bistrita, si-au aplicat reciproc lovituri peste corp.

Incidentul a avut loc la data de 30 august, iar hunedoreanul a suferit leziuni

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Cine a ajuns pe podium la concursul de Downhill

Luni, 31 August 2015, ora 15:16

Cine a ajuns pe podium la concursul de DownhillCea de-a IV-a editiea concursului Downhill, Flow Ride 4 Funde a avut loc in acest weekend si a fost organizat de Bistrita DH.

Bistrita DH este un club de ciclism care a fost infiintat in anul 2007, avand ca scop principal organizarea unor competitii de ciclism de coborare, cunoscute sub numele de Downhill. De asemenea, clubul sustine cresterea nivelului de performanta in acest sport prin implicarea sportivilor legitimati la concursuri nationale si internationale. Primul concurs organizat de

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Elevii au reusit sa convinga Ministerul Educatiei de importanta acordarii manualelor gratuite

Luni, 31 August 2015, ora 15:16

Elevii au reusit sa convinga Ministerul Educatiei de importanta acordarii manualelor gratuiteDatorita discutiilor purtate, in ultimele doua saptamani, de catre reprezentantii Consiliului National al Elevilor (CNE) si ai Asociatiei Elevilor din Constanta (AEC), cu cei ai Ministerului Educatiei si Cercetarii Stiintifice (MECS), in data de 28.08. a.c., in cadrul unei emisiuni televizate, domnul Sorin-Mihai Cimpeanu, ministrul educatiei, a declarat ca in aceasta toamna vor beneficia de manuale si elevii din clasele a XI-a si a XII-a, pentru prima data de la intrarea in vigoare a Legii

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

PES BN si-a ales conducerea

Luni, 31 August 2015, ora 15:16

PES BN si-a ales conducereaPresedintele PES Activists Romania a cladit de la zero aceasta structura europeana, care de sambata are o noua conducere in Bistrita-Nasaud.

Ciprian Ceclan, alaturi de Grigore Berintan vor coordona filiala judeteana a PES Activists.

"In 29 August la Bistrita am demonstrat ca se poate forma o echipa puternica. Multumesc prietenilor si tuturor participantilor la Conferinta Judeteana a Pes Activists Bistrita-Nasaud, pentru increderea acordata in ocuparea functiei de presedinte al acestei

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

In Bistrita-Nasaud functioneaza deja 12 MHC-uri! Urmeaza si altele

Luni, 31 August 2015, ora 06:17

In Bistrita-Nasaud functioneaza deja 12 MHC-uri! Urmeaza si alteleAgentia pentru Protectia Mediului Bistrita-Nasaud (APM BN) a primit, in perioada 2008 - 2014, in total 43 de solicitari privind emiterea unor acorduri sau autorizatiei de mediu pentru construirea unor microhidrocentrale pe cursurile raurilor din judet, total din care au fost autorizate si sunt in functiune 12 microhidrocentrale, iaralte 23 de microhidrocentrale au primit acordul de mediu si sunt in diferite faze de constructie, spune seful institutiei, Sever Roman.
Intr-un raport al World Wide

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Primarul de Feldru vrea sa isi ajute cumnatul caruia i-a ars afacerea

Luni, 31 August 2015, ora 06:17

Primarul de Feldru vrea sa isi ajute cumnatul caruia i-a ars afacereaO sala de nunti din comuna Feldru a fost mistuita de un incendiu la inceputul saptamanii trecute, care ar fi izbucnit din cauza unui scurt-circuit la motorul din camera frigorifica. Flacarile au afectat circa 1.400 m.p. - sala destinata organizarii nuntilor si un alt imobil alipit de aceasta. Pagubele s-ar ridica la circa doua milioane lei.
Ladoar cateva ore dupa evenimentul nedorit, consilierii locali din Feldru au vrut sa-si arate compasiunea fata de cel pagubit si i-au aprobat acestuia,

Actualitate / stiri Actualitate21 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Ca mustele la borcanul cu miere!

Luni, 31 August 2015, ora 06:17

Ca mustele la borcanul cu miere!Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud a scos, in luna iunie, la licitatie contractul de modernizare a circa zece kilometri de drum judetean, valoarea acestuia ajungand la circa 20 milioane lei. Contractul gras a atras nu mai putin de 9 oferte, pe lista regasindu-se nume grele, toate firmele participante fiind abonate la banul public din Bistrita-Nasaud dar si din tara.

DJ 173 B porneste din DN 17 C (Bistrita), strabate localitatile Tarpiu, Mintiu si Nimigea de Jos, unde se intersecteaza cu DJ 172.

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

CJ BN a impartit peste 7,1 milioane lei primariilor, majoritatea PSD!

Luni, 31 August 2015, ora 06:17

CJ BN a impartit peste 7,1 milioane lei primariilor, majoritatea PSD!Peste 21,6 milioane lei au intrat la finele lunii iulie in Bistrita-Nasaud, in urma repartizarii de catre Guvernul Ponta pentru unitatile administrativ-teritoriale din judet. Suma provine din impozitul pe venit si din cote defalcate din TVA. Din cele 62 de UAT-uri, doar 38 (35 comune si trei orase) au beneficiat de aceste sume de echilibrare.
Alti peste 7,1 milioane lei au repartizati tot de catre Guvern judetului Bistrita-Nasaud au fost impartiti de conducerea Consiliului Judetean

Actualitate / stiri Actualitate13 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

LEGALITATI, ILEGALITATI SI POLITICALE LA UNIUNEA COMUNELOR GRANICERESTI NASAUDENE (I)

Luni, 31 August 2015, ora 06:17

LEGALITATI, ILEGALITATI SI POLITICALE LA UNIUNEA COMUNELOR GRANICERESTI NASAUDENE (I)In istoria comunitatii Regimentului II roman nasaudean problemele grave, de la infiintarea lui si pana azi, in anul Domnului 2015, au fost si de natura economica, rasfrante in social pana la drame si tragedii. In prezent sunt impinse contrariile in punctul critic, incat fenomenul graniceresc al continuarii lui specifice, a istoriei sale contemporane sta sub interogatia si zicerea: a fi sau a nu fi?
In fapt si in cotidian este vorba de proprietate granicereasca a comunitatii urmasilor din cele

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Alegeri la organizatiile locale PSD si TSD Mariselu

Vineri, 28 August 2015, ora 18:16

Alegeri la organizatiile locale PSD si TSD MariseluBogdan Ivan a participat impreuna cu Secretarul Executiv PSD Bistrita-Nasaud, Romeo Florian si cu consilierul judetean Maria Ulecan Maria la conferinta de alegeri a organizatiilor locale PSD si TSD Mariselu.

"Felicitari Horea Calin Petrut si Ignat Alin pentru reconfirmarea in functia de lider a

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Peste 1000 de sanctiuni contraventionale

Vineri, 28 August 2015, ora 18:16

Peste 1000 de sanctiuni contraventionaleIntrucat se inregistreaza un aflux de persoane care se intorc in tara in cursul acestei luni pentru a-si petrece concediul de odihna, 297 de politisti din cadrul Structurilor de Ordine Publica, Politie Rutiera, Investigatii Criminale, Arme, Explozivi si Substante Periculoase, Actiuni Speciale, Politie Transporturi si alte structuri au actionat, in sistem integrat, in vederea depistarii, identificarii si tragerii la raspundere a celor care, prin conduita lor, incalca prevederile legale si pentru

Actualitate / stiri Actualitate10 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Flow Ride 4 Fun pe Dealul Jelnei !

Vineri, 28 August 2015, ora 18:16

Flow Ride 4 Fun pe Dealul Jelnei !Cea de-a IV-a editiea concursului Downhill, Flow Ride 4 Funde se desfasoara incepand de azi pana la data de 30 august pe Dealul Jelnei, locatie care a ramas neschimbata pe parcursul anilor.

Acesta intruneste sportivi din toata tara, fiind deja recunoscut ca un eveniment necesar pentru ciclismul din Romania datorita traseului accesibil.

Bistrita DH este un club de ciclism care a fost infiintat in anul 2007, avand ca scop principal organizarea unor competitii de ciclism de coborare, cunoscute

Actualitate / stiri Actualitate17 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Peste 400 de elemente de munitie- distruse la Poligonul Dorolea

Vineri, 28 August 2015, ora 18:16

Peste 400 de elemente de munitie- distruse la Poligonul DoroleaIn poligonul Dorolea, echipa pirotehnica din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Bistrita" a executat o misiune de distrugere a munitiei ridicate in ultima perioada in judetul Bistrita - Nasaud.

Elementele de munitie distruse au fost ridicate de catre membrii echipajului din diferite zone ale judetului Bistrita - Nasaud, din zone unde se fac lucrari de reabilitare a imobilelor, proprietati private sau spatii deschise.

"Astfel, pentru distrugerea celor 425 de elemente de munitie

Actualitate / stiri Actualitate8 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Au sustras un mobil, dar au fost prinse

Vineri, 28 August 2015, ora 18:16

Au sustras un mobil, dar au fost prinseO tanara, in varsta de 25 de ani, si o femeie, de 40 de ani, ambele din municipiul Pascani, judetul Iasi, ar fi sustras un telefon mobil, lasat nesupravegheat pe masa unui local situat in municipiul Bistrita, pe care ulterior l-ar fi valorificat unui barbat necunoscut

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Curteanu: "Consiliul Judetean are o idee oarecum nastrusnica la prima vedere, aceea de a face un lift exterior la CJ"

Vineri, 28 August 2015, ora 12:17

Curteanu: "Consiliul Judetean are o idee oarecum nastrusnica la prima vedere, aceea de a face un lift exterior la CJ"Consilierii judeteni liberali au rezerve cat se poate de serioase in ceea ce priveste cea de-a patra rectificare a bugetului Consiliului Judetean. Anuntul a fost facut de seful liberalilor din deliberativul judetean, Eugen Curteanu. El a criticat faptul ca Executivul arunca 250 de mii de lei pentru un lift care nu foloseste nimanui.

Potrivit celor spuse de Eugen Curteanu, liberalii au rezerve in ceea ce priveste rectificarea bugetara propusa de Executiv.

"Lipsa de fluidizare e elementelor din

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Seserman despre liceul maghiar: " E un avantaj ca nu intra in contact cu elevii romani? "

Vineri, 28 August 2015, ora 12:17

Seserman despre liceul maghiar: " E un avantaj ca nu intra in contact cu elevii romani? "Alin Seserman este de parere ca separarea copiilor maghiari fata de elevii romani nu e un lucru bun, si relateaza un exempkutrait chiar de dansul, amintindu-si ca elevi din Ciresoaia nu stiau bine limba romana.

"UDMR Bistrita isi doreste sa aiba liceu cu predare in limba maghiara. Probabil ca le va fi mai simplu sa se administreze singuri. Imi pun intrebarea daca pentru copii e mai bine. E un avantaj ca nu intra in contact cu elevii romani? Imi amintesc ca in competitiile sportive pe scoli, ma

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Posturi scoase la concurs

Vineri, 28 August 2015, ora 12:17

Posturi scoase la concursCentrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud organizeaza in data de 16 septembrie, de la ora 10.00 concurs pentru ocuparea mai multor posturi.

Concursul cuprinde 3 etape, astfel:

1. Verificarea si selectia dosarelor - etapa eliminatorie

2. Proba practica, la care concurentii vor sustine:

a) Un program de suite din principalele subzone etno folclorice ale judetului Bistrita Nasaud

Valea Somesului, Valea Sieului

b) O proba de citire de partituri la prima vedere

3. Interviu

Iar

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

"Filmul de Piatra" la Tasuleasa Social

Vineri, 28 August 2015, ora 12:17

"Filmul de Piatra" la Tasuleasa SocialRegizorul Andrei Dascalescu, organizeaza in campusul Asociatiei Tasuleasa Social de la Piatra Fantanele a VIII-a editie a Festivalului "Filmul de Piatra".

Festivalul propriu-zis se desfasoara in aceste zile la Piatra Neamt, unde vor fi proiectate peste 100 de filme, dintre care 47 de scurt-metraje aflate in competitie.

Programul zilei de 5 septembrie:

-15:00-19:00 Volunteer Power [Padurea Pedagogica, jocuri]

-19:00-20:00 Prezentare Tasuleasa Social

-20:00-22:00 Best of Filmul de Piatra

Actualitate / stiri Actualitate15 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Rectificare bugetara la CJ BN

Vineri, 28 August 2015, ora 12:17

Rectificare bugetara la CJ BNLa sedinta CJ BN din data de 27 august au fost adaugate inca doua puncte pe ordinea de zi.

Unul dintre ele face referire la alocarea de bani pentru drumurile judetene, iar celalalt a propus consilierilor judeteni aprobarea unor cresteri de salarii la institutia condusa de Radu Moldovan.

In urma rectificarii bugetare 500.000 lei vor fi alocati pentru reparatia sistemului de incalzire la sediul Consiliului Judetean si 250.000 de lei vor fi folositi pentru construirea unui lift, dar si pentru

Actualitate / stiri Actualitate7 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Florin Urate acuza conducerea SC Vitalia Servicii pentru Mediua SA de incompetenta manageriala

Vineri, 28 August 2015, ora 09:18

Florin Urate acuza conducerea SC Vitalia Servicii pentru Mediua SA de incompetenta managerialaLiberalul Florin Urate acuza conducerea SC Vitalia Servicii pentru Mediua SA de incompetenta manageriala si cere demisia sefilor de la virful firmei de salubritate. Urite mai sustine faptul ca auditul a fost o facatura, fiind vorba doar de o manipulare crasa si care nu a urmarit decat o motivare oficiala si legala pentru majorarea tarifelor la deseurile menajere.

"Ati vazut vreo imbunatatire? S-au dublat aproape tarifele. Nu au venit nici macar cu un comunicat, nu au apelat nici macar la presa,

Actualitate / stiri Actualitate6 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Castigatorii "Cupei Bistrita"

Vineri, 28 August 2015, ora 09:17

Castigatorii "Cupei Bistrita"In cadrul Targului Mare al Bistritei, au avut loc mai multe campionate sportive, pe diferite discipline, reunite sub genericul "Cupa Bistrita".

Astfel, iubitorii sporturilor cu balonul - fotbal, baschet si volei - s-au intrecut pe cele doua trenuri amenajate din padurea Schullerwald, in competitie fiind inscrise 27 echipe la cele trei discipline.

"De departe, concurenta cea mai acerba a inregistrat-o sportul rege, fotbalul, unde 16 echipe si-au disputat cupa", informeaza municipalitatea.

Actualitate / stiri Actualitate12 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Se poate depune dosarul pentru Bursele de Merit "Nosa"

Vineri, 28 August 2015, ora 09:17

Se poate depune dosarul pentru Bursele de Merit "Nosa"Cei interesati trebuie sa stie ca se poate depune dosarul de candidatura pentru accesarea Burselor de Merit "Nosa".

"Bursele vor fi acordate anual unor studenti cu domiciliul in municipiul Bistrita, care au absolvit unul din liceele sau grupurile scolare din localitate.

Bursele se acorda cu incepere din anul I de studiu si pana la obtinerea licentei, cuantumul unei Burse de Merit fiind de 500 lei pe luna.

Cererea de inscriere se gaseste pe site-ul www.primariabistrita.ro sau la Centrul de

Actualitate / stiri Actualitate14 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Liceul cu predare in limba maghiara , mai are de asteptat !

Vineri, 28 August 2015, ora 09:17

Liceul cu predare in limba maghiara , mai are de asteptat !Liceul cu predare in limba maghiara nu va putea functiona incepand cu acest an scolar, asa cum si-au dorit profesorii si elevii care invata la sectia de profil a Colegiului National "Andrei Muresanu" Bistrita.

Ministerul Educatiei nu a fost de acord cu denumirea, a contestat hotararea initiala a Consiliului Local Bistrita fiindca sedinta a fost prezidata de inspectorul general Camelia Tabara, iar la a doua incercare de adoptare a unei decizii locale, nu a mai existat cvorum-doar 10 din cei 21

Actualitate / stiri Actualitate9 vizite[ Gazeta de Bistrita ]

Accident intre un autoturism si un atelaj hipo

Vineri, 28 August 2015, ora 09:17

Accident intre un autoturism si un atelaj hipoIn timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Singeorz-Bai, deplasandu-se in directia Ilva Mica- Maieru, a colizionat un atelaj hipo nesemnalizat, care circula din sens opus.

Incidentul a fost provocat de un barbat, in varsta de 36 de ani, din localitatea Sant, iar cel cu care s-a colizionat este are varsta de 66 de ani,si provine din Singeorz-Bai.

"In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a conducatorului atelajului

Actualitate / stiri Actualitate11 vizite[ Gazeta de Bistrita ]


Prima   1   2   3   4   5   6   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
VIDEO - Ea este Miss Somes 2015 !
In aceasta seara a avut loc finala Miss Somes editia a V-a. Concursul de frumusete a scos in scena ...
VIDEO - VIISOARA : Un sofer beat si-a facut masina praf si a pus la pamant un stalp de iluminat!
Cu putin timp inainte sa rasara soarele, un apel pe linia de urgenta anunta ca o masina s-a ...
Festivalul USTUROIULUI, pe "taramul lui DRACULA". Cum se pregatesc mai multi ardeleni sa alunge spiritele rele
Pentru al treilea an consecutiv, Asociatia de Promovare a Turismului "Turist in Bistrita Nasaud" si ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook