Accident feroviar la Ilva Mica: 4 victime constiente dupa ce o masina a fost lovita de tren la un pasaj peste calea ferata . O persoana a decedat.

Luni, 15 Iulie 2013, ora 00:07
209 citiri
Accidentul s-a produs in urma cu putin timp, in jurul orei 10.30, pe strada Plai, la o trecere de cale ferata nesamnalizata cu semnale acustice sau luminoase. Din primele date se pare ca exista 4 victime, persoane aflate in autovehicul, constiente.

La fata locului s-au deplasat doua echipaje de ambulanta de la Nasaud, echipajul de prim-ajutor SMURD si unitatea de descarcerare din Singeorz-Bai. La acelasi nivel de trecere peste calea ferata a avut loc in in 21 aprilie a. c. un accident ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud