Accidentata de Revelion, o fata din Dumitrita, in coma la Cluj. Soferul de 22 de ani era beat ! Fiu de politist ? S-a mutat masina ?

Sursa: Rasunetul
Vineri, 05 Ianuarie 2018, ora 17:00
99 citiri
Evenimentul rutier de la Dumitrita din noaptea de Anul Nou a aparut pe buletinul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie al judetului Bistrita-Nasaud fara nici un fel de nominalizare. Se pare ca este vorba de un sofer de 22 de ani, Alexandru Colta, fapt confirmat si de tatal fetei Mihai Nica dar si de prietenul fetei, Bogdan Budea. Mai mult, cei doi sustin ca tanarul sofer ar fi fiul unui anagajat al IPJ BN, faptul nefiind confirmat de cei din politia bistriteana, care spun ca e vorba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.