Aproximativ 8 kilometri de asfalt, de pe 16 strazi, receptionati la Rodna. Presedintele CJ: In ultimul an, aici au explodat proiectele de investitii. Tinu Grapini: Sunt mandru ca pot sa duc la indeplinire o parte din dorintele oamenilor

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 12 Iulie 2017, ora 14:25
58 citiri
Autoritatile locale din comuna Rodna au receptionat astazi lucrarrile de modernizare a drumurilor de intere local, in fapt asfaltarea a aproximativ 8 km de pe 16 strazi. Investitia in a fost realizata prin Programul National de Dezvoltare Rurala, derulat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Euroepene, in baza OG 28/2013, si a avut o valoare totala de 500.00 de euro. Toate strazile asfaltate beneficiaza deja de apa curenta si canalizare.

Presedintele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.