Aria protejata cu cel mai mare efectiv de ursi bruni din Europa, preferata de Ceausescu, a fost pradata de hoti. 160 de arbori "au disparut"

Sursa: Adevarul
Luni, 08 Februarie 2016, ora 11:19
65 citiri
16 localnici din localitatea Cusma, situata la doar cativa pasi de una dintre cele mai importante arii protejate din Romania, au dat iama in situl Natura 2000 weekendul trecut si au taiat nu mai putin de 160 de arbori (aproximativ 64 de mc material lemnos). Printre persoanele banuite de furt se numara si minori, cei 16 avand varstele cuprinse intre 14 si 64 de ani. De parca nu era suficient, trei dintre ei l-au luat la bataie pe cel care a colaborat cu politia in acest caz. 9 persoane au fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.