Bistriteanul Tibi Useriu conduce pentru a doua oara cel mai greu ultramaraton din lume. "Are pus steagul Romaniei pe sanie, sa ii tina de cald"

Sursa: Adevarul
Luni, 13 Martie 2017, ora 10:59
33 citiri
Bistriteanul Tibi Useriu ar putea fi singurul ultramaratonist din lume care castiga pentru a doua oara 6633 Ultra, cea mai dificila competitie, care se desfasoara la Cercul Polar. Acesta a parcurs deja 250 de kilometri, aproape jumatate din distanta, iar urmatorul concurent are de alergat cateva ore bune pentru a-l ajunge pe Tibi. Tibi Useriu este singurul maratonist care reprezinta tara noastra la 6633 Arctic Ultra, cel mai dur ultramaraton din lume, care se desfasoara tocmai la Cercul Polar. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.