Bistritenii indica zonele din judet unde sunt stalpi care stau sa cada pe carosabil! In atentia prefectului si a presedintelui CJ:

Marti, 28 Iunie 2016, ora 16:24
33 citiri
O tragedie petrecuta weekendul trecut in Sieut ridica semne de intrebare cu privire la o alta problema grava din judetul nostru: stalpii de lemn, putreziti de vreme, instabili acum si inclinati catre axul drumului, care pot fi vazuti pe marginea tuturor drumurilor. Cititorii Bistriteanul.ro indica zonele unde au observat asemenea probleme:

Doi copii, de 10 si 17 ani, sunt in spital in stare grava dupa ce masina in care se aflau weekend-ul trecut a fost implicata intr-un accident. Un stalp de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.