Campanie umanitara pentru Nicolas Galatanu

   

Ar putea ramane paralizat, daca nu se opereaza urgent in Thailanda. Nicolas Galatanu, un baietel de doar 5 ani, sufera de o cumplita madalie care ii atrofiaza progresiv toti muschii. Boala s-a declansat inca de cand copilul avea 8 luni, iar singura sansa, pe care o are ca sa nu ramana paralizat pentru tot restul vietii, vine tocmai din indepartata Thailanda, de la Clinica Better Being din Bangkok. Transplantul de celule stem, care-l va face bine pe Nicolas, costa 32.200 de dolari.
Cu toate ca viata lui devine din ce in ce mai grea, boala agravandu-se pe zi pe trece, Nicolas ramane un optimist convins, mereu cu zambetul pe buze si plin de vise la care spune ca nu o sa renunte niciodata. Chiar si in timpul exercitiilor de recuperare pe care le face in fiecare zi, Nicolas viseaza sa ajunga un mare fotbalist si sa arate lumii intregi ca tot raul din viata lui va avea un final fericit. "Lasa, mami, fii curajoasa, eu o sa ma fac bine si o sa joc fotbal mai bine decat fotbalistii de la televizor. Sunt sigur ca o sa ma fac bine curand", este mesajul pe care Nicolas i-l transmite zilnic mamei sale.

Ca sa nu ramana paralizat pentru tot restul vietii, parintii l-au programat deja pe baietel pentru operatia din Bangkok, pentru perioada 20 aprilie - 20 mai 2015, luna in care i se vor face 8 implanturi de celule stem, ce-i vor grabi vindecarea. In acest sens, Asociatia "Salveaza o inima" a demarat o urgenta campanie pentru strangerea celor 32.200 de dolari, din care organizatia a reusit sa stranga, in timp record, o jumatate din suma necesara, iar donatiile pot fi facute, atat pe platforma de donatii online - https://salveazaoinima.ro/campaigns/nicolas-galatanu/ (prin card, PayPal sau SMS), cat si in conturile bancare deschise pe numele mamei sale, Marinica Galatanu: RO74RZBR0000060015488603 (Lei) sau RO29RZBR0000060017460162 (Euro).

"Mai trebuie sa trecem inca un hop, unul foarte important. Cu ajutorul dumneavoastra si al lui Dumnezeu, Nicolas al meu se poate intoarce de la operatie pe propriile picioare. Va multumim din suflet pentru tot sprijinul pe care ni l-ati acordat pana acum si bunul Dumnezeu sa ne ajute pe toti si de acum incolo", este mesajul emotionant al Marinicai Galatanu, mama lui Nicolas.

Asociatia "Salveaza o inima" a fost infiintata pe data de 17 decembrie 2012, si isi doreste sa reuneasca sub acelasi acoperis un numar cat mai mare de profesionisti din diferite domenii, oameni bine pregatiti si motivati, oameni de bine, oameni simpli, cinstiti si onesti, oameni care cu suflet si dedicare pot ajuta in campaniile si proiectele noastre si astfel impreuna sa ne atingem scopul final de a lasa copiilor nostri o mostenire valoroasa, marturie a faptului ca noi oamenii, comunitatea in ansamblul ei, suntem tot ce trebuie si suficient pentru ca lucrurile sa mearga intr-o directie buna.

Persoana de contact

Vlad Placinta

Presedinte

Asociatia "Salveaza o inima"

0752753540
Luni, 23 Martie 2015, ora 12:59
Sursa: Bistrita 24

Articol citit de 307 ori


Bistrita 24
Cele mai citite stiri
( Video) Asa arata drumul de ocolire al Becleanului
Asa arata drumul de ocolire al orasului Beclean, vazut in varianta 3D. Se poate observa viaductul ce ...
In an Centenar, invatatorii din judet s-au (re)unit la Nasaud
Aproape 200 de cadre didactice au fost prezente, vineri, la un eveniment de suflet pentru breasla ...
Accident, la Monor. 3 victime, la spital
Un accident rutier a avut loc de putin timp pe drumul dintre Monor si Vatava. Echipajele medicale au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor