Circ halucinant cu basarabeanul gasit impuscat pe un deal din Bistrita. Cum a fost plimbat 250 de kilometri de pomana intre spitale cu trei gloante in corp

Sursa: Adevarul
Sambata, 14 Aprilie 2018, ora 18:44
113 citiri
Basarabeanul de 31 de ani gasit impuscat sambata dimineata pe un deal din Bistrita a fost plimbat 250 de kilometri degeaba, intre Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita si Clinica de Chirurgie Vasculara Cluj-Napoca. Toate acestea, dupa ce medicii clujeni ar fi spus ca cei bistriteni se pot descurca cu o astfel de operatie. Sambata dimineata, un barbat de 31 de ani din Republica Moldova, a fost impuscat de 6 ori de un compatriot. Incidentul s-a intamplat in localitatea bistriteana Cepari.
Se ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.