Cluburi, sali de nunti si localuri fara autorizatie de la pompieri amendate pe capete: sapte amenzi de 97.500 de lei numai in acest week-end!

Luni, 09 Noiembrie 2015, ora 11:45
92 citiri
Controalele demarate de pompieri in localurile publice din judet scot la iveala numeroase probleme. Daca de la inceputul anului si pana in 30 aoctombrie in evidentete ISU erau 5 cluburi si localuri fara autorizatie de la pompierii, intr-un singur week-end au fost aplicate alte 7 amenzi uriase.

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bistrita-Nasaud are in evidenta 118 localuri, baruri, cluburi sau restaurante unde bistritenii isi petrec timpul liber insa 52 dintre acestea au o suprafata prea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.