Consilierii locali PNL Nasaud: Conducerile CJ BN si DGASPC vor neaparat sa inchida Centrul pentru Protectia Copilului Nasaud, centru de tip familial! Sunt alte interese la mijloc?!

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 22:16
78 citiri
Observam ca vicepresedintele Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, Alexandru Pugna, este foarte suparat pe noi consilierii locali din Nasaud din cauza optiunilor noastre de vot cu privire la anumite proiecte promovate de primarul Romocea.

Consideram ca domnul vicepresedinte Pugna a depasit limitele prin declaratiile pe care le-a facut recent pe marginea proiectului de hotarare cu privire la locatiile unde Fundatia HHC Romania ar urma sa construiasca trei case de tip familial, proiect fata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.