Consiliul Judetean: 31 de tronsoane de drumuri judetene vor beneficia de finantare europeana. Bistrita-Nasaud primeste 100 milioane euro din cele 162 milioane de la nivel national

Sursa: Rasunetul
Marti, 18 Septembrie 2018, ora 16:58
120 citiri
Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud, reunit in sedinta de indata, a aprobat, in unanimitate, cinci proiecte de hotarare , necesare in vederea accesarii de fonduri europene prin Programul Oprational Regional 2014-2020 pentru infrastructura rutiera. Sedinta Consiliului Judetean a fost condusa de vicepresedintele Vasile Puica, care a explicat necesitatea adoptarii hotararilor in regim de urgenta, pentru a putea continua demersurile in vederea semnarii contractelor de finantare.

Practic, este vorba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.