Copila-campioana facuta "grasa" de Mihaela Radulescu, la Romanii au Talent: "Putea sa nu fie atat de rautacioasa, sa imi spuna doar mie in culise, nu in sala"

Sursa: Adevarul
Duminica, 15 Martie 2015, ora 16:20
87 citiri
Pe Stefana Oltean si Crina Catinean, din Bistrita, le gasim nedespartite la scoala, in timpul liber si chiar pe scena. Cele doua adolescente de 14 ani, care se pregatesc, anul acesta, pentru Evaluarea Nationala, formeaza grupul Diamond Duo.

Acesta a luat nastere in toamna anului trecut si deja bifeaza participarea la doua competitii cu un mix de dans, gimnastica si contorsionism. Prima competitie, care nu a facut altceva decat sa confirme talentul adolescentelor, a fost ESDU Dance Star Romania, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.