Cum au pus la punct trei detinuti, chiar de dupa gratii, un plan pentru a prada cel mai mare angajator din Bistrita-Nasaud

Sursa: Adevarul
Miercuri, 12 August 2015, ora 14:43
41 citiri
In data de 10 august, politistii au fost anuntati ca trei detinuti incarcerati in Penitenciarul Bistrita au fost prinsi avand asupra lor mai multe terminale de cupru, sustrase chiar de la locul de munca.

Cei trei munceau alaturi de alti 7 colegi de-ai lor din cadrul Penitenciarului Bistrita la fabrica nemtilor de la Leoni, situata la doi pasi de penitenciar.

Surse neoficiale sustin ca cei trei planuiau sa ascunda terminalele de cupru sub haine, iar pe drumul spre penitenciar sa le abandoneze ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.