Cum s-au transformat desenele unei adolescente intr-o colectie de esarfe de lux: "Totul e industrie, sunt lucruri pe care le inveti din mers"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 27 Mai 2015, ora 18:56
40 citiri
Cu o traditie in textile, in Bistrita-Nasaud s-a nascut anul acesta si o colectie de esarfe de lux. In spatele acestui proiect ambitios, de nisa, se afla Gabriela Montoiu, o femeie de afaceri din Satu Mare stabilita in Bistrita, care si-a deschis prima firma de productie publicitara in anul 2007.

Colectia de esarfe s-a nascut din pasiunea Gabrielei pentru acest accesoriu, dar a fost inspirata si de hobby-ul fiicei sale de 17 ani, Romana: desenul si pictura. Mai mult, desenele adolescentei sunt ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.