Deficit de experti electorali - presedinti si loctiitori ai sectiilor de votare - in 15 localitati. Vezi pana cand te mai poti inscrie!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 11:56
70 citiri
Autoritatea Electorala Permanenta anunta ca pana la data de 21 aprilie 2016 mai pot fi depuse cereri de catre cei care doresc sa faca parte din Corpul expertilor electorali, din cadrul caruia vor fi desemnati, prin tragere la sorti, presedintii birourilor electorale ale sectiilor de votare si loctiitorii acestora.

In acest moment, la nivelul judetului Bistrita-Nasaud, exista 15 unitati administrativ-teritoriale pentru care nu este indeplinit necesarul de experti electorali. Este vorba despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.