Deputatul Dolha: Salariile celor din Ambulanta BN, cele mai mici din tara. De ce presedintele Radu Moldovan nu i-a spus ministrului Sanatatii?

Sursa: Rasunetul
Sambata, 26 Martie 2016, ora 17:29
37 citiri
Deputatul Stelian Dolha a formulat o intrebare catre ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, pe tema diferentelor salariale care exista intre angajatii serviciilor judetene de ambulanta din diferite judete ale tarii. Potrivit acestuia, in circuitul parlamentar exista si o lege pe aceasta tema, care se afla la Senat.

Copresedintele PNL BN s-a aratat contrariat de faptul ca, in cadrul vizitei de la Bistrita, salariatii Ambulantei nu au putut sa reclame acest lucru in mod direct ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.