Deputatul Ionut Simionca, pe tema fraudarii kilometrajului auto: Parlamentul European a adoptat o rezolutie, la noi, initiativa are aviz negativ!

Sursa: Rasunetul
Miercuri, 06 Iunie 2018, ora 17:30
64 citiri
Deputatul PMP de Bistrita-Nasaud, Ionut Simionca, si-a aratat dezamagirea, intr-o declaratie politica, fata de avizul negativ dat de colegii din Comisia pentru transporturi si infrastructura pentru unul dintre proiectele sale legislative, o initiativa care propune stoparea fraudarii kilometrajului autovehiculelor rulate care sunt comercializate pe teritoriul Romaniei.

"Nu fac asta pentru ca orgoliul meu ar fi fost ranit, ci pentru ca saptamana trecuta Parlamentul European a adoptat o rezolutie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.