Dialog intercultural franco-roman, prin teatru, pictura, dezbateri, expozitie si concurs de desene pe tema pacii europene, in cadrul in cadrul Sezonului cultural Franta-Romania: "Bistrita 100 Besancon, portret in oglinda"

Sursa: Rasunetul
Marti, 19 Martie 2019, ora 11:56
147 citiri
Sezonul cultural Franta-Romania continua cu inca o etapa a proiectului "Bistrita 100 Besancon, portret in oglinda". In aceasta perioada se desfasoara in Franta o serie de activitati pe care le-am initiat si le-am derulat cu sprijinul partenerilor francezi dar si al autoritatilor, institutilor si ong-urilor locale bistritene, in cadrul actiunilor derulate de Romania in cadrul Sezonului cultural Franta-Romania (decembrie 2018-iulie2019).

La Besancon, luna martie 2019 se desfasoara sub semnul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.