DRAMA prin care trece o femeie, victima unui accident in care a fost pasagera intr-un taxi. Dupa toata suferinta, nicio despagubire

Duminica, 01 Martie 2015, ora 11:30
92 citiri
O femeie in varsta de 63 de ani din orasul Beclean, judetul Bistrita-Nasaud, trece prin drama vietii ei, dupa ce in vara anului trecut a fost victima unui accident rutier teribil.

Pasagera intr-un taxi, Maria Chibrian a fost accidentata atat de grav incat a in spital zece zile, s-a ales cu noua coaste rupte si a avut nevoie de 78 de zile de ingrijiri medicale pentru recuperare.

Acum, la aproape opt luni de zile de la eveniment, Maria a stat de vorba cu reporterul Vocea Transilvaniei si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.