Dreptate pentru toti fumatorii, in sfarsit! Cel mai de succes scriitor al judetului publica "Razboiul mondial al Fumatorilor"

Marti, 13 Octombrie 2015, ora 11:31
87 citiri
Este in curs de aparitie un nou roman al celui mai titrat scriitor si traducator din Bistrita-Nasaud! La inceputul lui noimebrie, in librarii va fi disponibil cel mai recent roman al lui Marin Malaicu Hondrari, "Razboiul mondial al Fumatorilor". "E prima carte la care m-am simtit realmente bine si amuzat pe tot parcursul scriiturii" spune autorul.

Cel mai recent roman scris de Marin Malaicu Hondrari este in crus de aparitie la Polirom, fiind deja asteptat cu sufletul la gura de multi dintre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.