E oficial: Sever Muresan, primarul de Telciu, candideaza din partea ALDE pentru un nou mandat! Partidul lui Tariceanu tinde la un scor electoral de 20%

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 15:00
100 citiri
Anuntat initial drept candidat al Partidului Social Democrat pentru inca un mandat in fruntea Primariei Telciu, Sever Muresan va intra in lupta electorala din iunie din partea ALDE.

Organizatia judeteana a anuntat, totodata, inca 27 de candidati care vor intra in batalia electorala din luna iunie pentru un mandat de primar.

Sever Muresan spune ca a decis sa se alature echipei ALDE dupa o serie de consultari cu electoratul din comuna, si este convins ca rezultatele pe care le va obtine in urma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.