Ecologistii au dezgropat securea razboiului cu primarul Bistritei.PER BN il va actiona in instanta pe Ovidiu Teodor Cretu pentru distrugerea mediului inconjurator.

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 00:07
92 citiri
"De ani de zile acest primar de neoprit mutilazeaza si taie arborii sanatosi ai Bistritei. Astazi 17 iunie a mai facut 3 victime. Este vorba de frumosii si sanatosii molizi din Piata Mica. In numele reabilitarii si proiectarii unei baltoace (fantani arteziene) nepusa la locul potrivit, edilul a hotarat din pix, la fata locului, asa cum spun oamenii, inca 3 crime verzi. Daca ne uitam bine la perimetru, aceasta fantana putea fi facuta mai mica si sa nu afecteze brazii. S-a mai turnat si un buncar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud