Eugen Curteanu: Semnalele vizuale si tactile nu exista, dar construim lift pentru 250.000 de lei pentru o cladire cu doua etaje!

Duminica, 30 August 2015, ora 14:12
40 citiri
In ultima sedinta, alesii de la judet au alocat o suma deloc mica pentru constructia unui lift exterior care ar urma sa fie folosit de persoanele cu dizabilitati. In CJ nu exista astfel de angajati, asa ca o buna parte din consilieri pun la indoiala necesitarea unei astfel de constructii.

"Consiliul Judetean are o idee oarecum nastrusnica la prima vedere si am cerut explicatii - cea de-a face un lift exterior la Consiliul Judetean. O cladire cu doua etaje + mansarda sau trei etaje, depinde cum ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.