Eugen Tomac: Sunt convins ca politicieni din varful PSD au trimis in mod voit si bine recompensat provocatori care sa compromita miscarea de protest.

Miercuri, 15 August 2018, ora 16:50
68 citiri
Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat astazi la Bistrita ca este tot mai convins ca politicieni din varful PSD au trimis "in mod voit si bine recompensat" provocatori care sa compromita miscarea de protest.

"Cum se face oare ca toate protestele neanuntate, desfasurate in mod spontan pentru a contesta actiunile PSD, s-au derulat pana acum pasnic, fara incidente? De ce acest protest anuntat din timp a aratat actiuni coordonate de instigare la violenta? Din informatiile recent circulate in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Mesagerul de Bistrita-Nasaud