Ex-ministrul Doina Pana: Am plecat cu inima curata, cu fruntea sus. Este in pregatire un sistem informatic urias ca nimic sa nu se mai poata misca din padure!

Sursa: Rasunetul
Marti, 23 Decembrie 2014, ora 17:28
47 citiri
Fostul ministru delegat Adriana Doina Pana considera ca mandatul sau de 9 luni la Departamentul de Ape, Paduri si Piscicultura - recomasat la Ministerul Mediului - a fost unul in care a realizat ceea ce si-a propus, alte doua proiecte majore fiind aproape de indeplinire. Aceasta a mentionat ca nimeni nu are "extras de carte funciara pentru scaunul de ministru", ca a plecat cu fruntea sus, dar si cu inima curata si, mai mult, va avea timp sa se ocupe de cei care i-au acordat votul pentru a-i ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.