Fizicianul roman care a revolutionat lumea stiintei cerceteaza tehnologii de "Star Trek": "In cel mult zece ani vom putea deveni invizibili"

Sursa: Adevarul
Sambata, 09 Mai 2015, ora 17:06
104 citiri
"Soldatii de germaniu", asa se numeste descoperirea revolutionara pe care a facut-o fizicianul roman, originar din orasul bistritean Beclean, Claudiu Falub (44 de ani), alaturi de mai multi cercetatori elvetieni, la inceputul anului 2012. "Soldatii" sunt, de fapt, atomii de germaniu aliniati perfect pe o suprafata de siliciu modificata, creand astfel noi perspective in domeniul tehnologiei viitorului. Claudiu Falub a reusit in 2012 sa obtina calitatea perfecta, comparativa cu cea a cristalelor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.