Fostul deputat Ioan Oltean despre decizia Curtii Supreme: "Parchetul nu a raspuns exigentelor impuse de normele de cercetare penala"

Miercuri, 08 Martie 2017, ora 09:01
74 citiri
Aseara, fostul deputat Ioan Oltean a mai castigat o batalie, judecatorii Curtii Supreme decizand sa trimita dosarul in care este judecat inapoi la DNA, dupa ce ordonanta depusa de Parchet nu a raspuns solicitarilor judecatorilor. Fostul deputat a declarat ca este o decizie corecta, luata dupa discutii serioase.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, aseara, retrimiterea dosarului in care este judecat fostul deputat Ioan Oltean pentru fapte de coruptie, inapoi la DNA. Despre asta, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.